Covid-19 Cepiva

luka51

Guru
16. avg 2007
14.394
5.674
113
Andy ena hipotetična.
Imaš raka ponudijo ti zdravljenje z uničevanjem rakavih celic z nano delci. Pristaneš ali ne?

Druga ali veš definicijo nanodelcev? Oziroma kaj vse spada pod nano delce in zakaj sploh nano delci predstavljajo določeno nevarnost?

Al ai pač dan link ker si videl nano in risk v istem stavku.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Andy ena hipotetična.
Imaš raka ponudijo ti zdravljenje z uničevanjem rakavih celic z nano delci. Pristaneš ali ne?

Druga ali veš definicijo nanodelcev? Oziroma kaj vse spada pod nano delce in zakaj sploh nano delci predstavljajo določeno nevarnost?

Al ai pač dan link ker si videl nano in risk v istem stavku.
V cem so shranjena mRNA sporocila?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
V lipidnih ovojnicah, bolj čistega cepiva kot so tista na osnovi mRNA v osnovi ni...
Tako je. V lipid nano particles.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.394
5.674
113
Tako je. V lipid nano particles.

Stari moj kak tebi ni jasno ej. Kot da je vsak nanodelec gift. Eni so naravni, eni so del našega telesa. Kaj pa to?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Stari moj kak tebi ni jasno ej. Kot da je vsak nanodelec gift. Eni so naravni, eni so del našega telesa. Kaj pa to?
Ta studija iz 2018 potrjuje, da so vedeli, da se bodo mRNA sporocila spravljena v lipidnih nanodelcih razprsila po celem telesu in da bodo pri zenskah sla v jajcnike. Celo najvec jih gre v jajcnike.
In ta lipidni nanodelci gredo pri nosecih zenskah tudi v plod, medtem ko dejanski virus ne gre. In potem plod generira spike protein, plod pa se nima imunskega sistema.

Ampak cepijo pa nosece zenske kljub temu, da ni bilo opravljene nobene studije, da se to lahko pocne, zraven pa pravijo, da je to varno. Kako lahko to recejo, ce ni bilo opravljene nobene studije?

• Všeč mi je
Reactions: Robert in jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113

Torej dokazano so dohtarji podkupljivi, zakaj jih vsi kar naenkrat kujete v zvezde kar se tice kovida in jih imate za verodostojen vir informacij?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Ta studija iz 2018 potrjuje, da so vedeli, da se bodo mRNA sporocila spravljena v lipidnih nanodelcih razprsila po celem telesu in da bodo pri zenskah sla v jajcnike. Celo najvec jih gre v jajcnike.
In ta lipidni nanodelci gredo pri nosecih zenskah tudi v plod, medtem ko dejanski virus ne gre. In potem plod generira spike protein, plod pa se nima imunskega sistema.

Ampak cepijo pa nosece zenske kljub temu, da ni bilo opravljene nobene studije, da se to lahko pocne, zraven pa pravijo, da je to varno. Kako lahko to recejo, ce ni bilo opravljene nobene studije?

Prosim poslušaj Intelekto in Tomaža Bratkoviča na linku, tam je lepo pojasnjeno da mRNA informacija pride iz mišice lahko zgolj do bezgavk. To je mit izmišljen na antivax sceni.

• Ljubezen
Reactions: turbobitch

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.214
4.066
113
Zato ker je Izrael toliko cepljen kot Slovenija pa se to pred pol leta, zmes pa so bili na maturantskem izletu na Krfu.

• Haha
Reactions: Hanzi

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.214
4.066
113
Kaj pa je z Črno goro
Screenshot_20210827_063647_com.google.android.apps.maps.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Ne bo nobem komentiral evropskega zemljevida, po katerem so države, ki so BOLJ precepeljene, kot SLO, trenutno v slabšem stanju, kot SLO?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

luka51

Guru
16. avg 2007
14.394
5.674
113
. Celo najvec jih gre v jajcnike.
Aa ok sory tega pa nisem vedel. Vedno sem mislil, da je krvni obtok povsod. To da gre iz mišic največ krvi direkt v jajčnike mi je bilo tuje do sedaj.
Zaj če prav razumem še nekaj drugega. Lipidni dvosloj pri jajčnikih je potemtakem sestavljen iz drugačnih večjih lipidov, ki imajo več prostora med sabo kot ostale celice? Al zakaj se teh lipidnih nanodelcev iz cepiv prerine več v jajčnije kot ostale celice.

• Haha
Reactions: mosseero in ales85