Malo je treba ja zdrave pameti, malo je treba tudi zaupanja imeti. Sam sem sebe in otroke cepil proti vsem znanim problemom, otroka sta dobila tudi zastonj cepivo proti klopnemu meningitisu, katerega lahko celo že komarji prenašajo. Zase plačam 60€ šponto. Ko bo dekle v pravih letih, bo šla na cepljenje proti tistim ženskim problemom.
Je kakšna zarota na tem svetu vsekakor, da se pa planet zaustavi za leto in pol, pa ne verjamem, da je Bill Gates odzadaj.
Google mamice, katere ne cepijo svojih otrok proti znanim boleznim, niso normalne, žal. Reskirajo preveč in ne pašejo v sistem, v šole. Izbruhi ošpic 2019 ipd. Če želiš biti del sistema, moraš biti cepljen. Demokracija ti pa ne brani, da greš ven iz sistema v naravo živet.
Še s političnega vidika: proti SDS me nič bolj ne vleče, kot prej. Torej nič.
Je kakšna zarota na tem svetu vsekakor, da se pa planet zaustavi za leto in pol, pa ne verjamem, da je Bill Gates odzadaj.
Google mamice, katere ne cepijo svojih otrok proti znanim boleznim, niso normalne, žal. Reskirajo preveč in ne pašejo v sistem, v šole. Izbruhi ošpic 2019 ipd. Če želiš biti del sistema, moraš biti cepljen. Demokracija ti pa ne brani, da greš ven iz sistema v naravo živet.
Še s političnega vidika: proti SDS me nič bolj ne vleče, kot prej. Torej nič.