Očitno ne dovolj. Vse se da, če se hoče, le zavedat se je treba odgovornosti in ustrezno reagirat.sad Ti rres misliš, da ravnatelji še niso pritisnili? Že v prvi rundi so....
Sem delal z multinacionalko in tam imel kontakt, ki mi je dobesedno lagal in me nategoval na suho. So mi vsi v firmi rekli, pusti ga, pojdi z alternativo, čeprav sem vedel, da rešitev za stranko ni tako dobra, kot rešitev te multinacionalke. Sem 3x mu dal rok in ni bilo nič. Pa sem šel z vso dokumentacijo po njegovi liniji nadrejenih navzgor. Jaz, niko i ništa od nekega majhnega parnerja iz nekega Slovenistana. Pri dveh nobenega odgovora, po tretjem sem pa dobil samo odgovor v 2 urah, da bo urejeno. Naslednji dan dodeljen drugi kontakt, čez 2 dni speljan posel v dobro vseh. Pa zelo kmalu je fajn reorganizacija padla v tisti regiji pri partnerju.
Pač včasih je treba malo več naredit kot en klic naredit ali pa en mail poslati. Je... ga. Kar je pa najbolj pomembno: izpostavit svojo rit za kaj. Tukaj se pa pri teh džombah ponavadi zaplete. Namreč pri njih ni primarno, da se stvar reši, ampak da oni ne bodo nič krivi.
Pa da se razumemo: ne serjem čez vse učitelje: je tudi na naši šoli nekaj UČITELJEV, katerim dam le kapo dol, da v takem okolju sploh zdržijo.
Nazadnje urejeno: