Moja je bila z astro tud čist fertik, vročina 39 dva dni. Samo ležala. Jemrala mi je še ves teden. Tako da pri meni ni bilo nič posebnega. Mi je pa ta ki me je cepila rekla da za pfizer prvi odmerek ni pričakovati kakšnih stranskih učinkov, drugače je pa pri drugem
Tole je videl tudi 35 letni brat in sam nisem bil dosti boljši. Po drugi strani pa 60-letni materi ni bilo nič. (Teh starostnih priporočil proizvajalec cepiva ni izumil zato, ker bi znalo cepivo gledati na osebno cepljenega, samo Janezovi ženi tega ni še nihče povedal... Beovičeva z vsemi svojimi nazivi to morda sicer ve, ampak ona ima v tej državi komande samo nad fonti, ki jih v mailu uporablja njena tajnica.)
Sedaj je že mimo, ampak nasvet za naslednjič: ko ima človek 38,0 ali več vročine naj vzame lekadol/nalgesin. jebeštrga gleda tako jebo brez tableta. Še po tabletu sem imel 100+ pulza vsaj (številko sicer vlečem iz zraka), tudi naslednji dan.
(Vsaj pri meni se je videlo, da imunski sistem takšnega hudiča (tj. korona virusa) še ni srečal in je malo popenil. Pri 38,9 vročine me je začelo še mraziti in po eni uri sem šel pojest tablet.)
Kakšen bi bil z zaresnim Kovidom (ko bi morda dlje potrpel, ker bi bila vročina zares koristna pri boju z infektom) si sploh težko predstavljam. Najbrž že na flašah...