Covid-19 Cepiva

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
C-21 v pripravi, povečajte slikco
DWO-Teaser-Impfpass-js.jpg

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Iz 99,9 na 100%
Moderna vaccine apparently up to 100 percent effective in 12 to 17 year olds

Samo tile novinarji so postali čista propaganda, možgansko mrtvi.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Iz 99,9 na 100%
Moderna vaccine apparently up to 100 percent effective in 12 to 17 year olds

Samo tile novinarji so postali čista propaganda, možgansko mrtvi.
Khmm, če bi tole raziskavo preverili še z mlekom, bi ugotovili še boljše rezultate. pri tistih v isti starostni skupini, ki so pili mleko tudi ni nihče zbolel. :evil: :evil: :evil:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Spet se potrjuje moja trditev, da je placebo ravno toliko učinkovit kot pravo cepivo, sploh po metodologiji za merjenje učinkovitosti, ki jo uporabljajo. Delež okužb v najbolj precepljenih starostnih skupinah še kar noče upadati. Stroka pa nikakor noče dati ven podatka, koliko od odkritih pozitivnih je že cepljenih.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.575
4.723
113
Spet se potrjuje moja trditev, da je placebo ravno toliko učinkovit kot pravo cepivo, sploh po metodologiji za merjenje učinkovitosti, ki jo uporabljajo. Delež okužb v najbolj precepljenih starostnih skupinah še kar noče upadati. Stroka pa nikakor noče dati ven podatka, koliko od odkritih pozitivnih je že cepljenih.
Torej podatkov nimaš, kar potrjuje tvoje trditve. Genialna izjava.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Torej podatkov nimaš, kar potrjuje tvoje trditve. Genialna izjava.

Na covid sledilniku imaš podatke o okužbah po starostnih skupinah, pa vsaki dan izveš koliko novih primerov odkrijejo. Ne rabiš biti genij, da sešteješ 1+1.

Glede na najbolj precepljeno starostno skupino, podatki o okužbah niso niti od daleč sorazmerno padli.
Glede na to, da je podatek o tem, koliko cepljenih (polno in delno) je potrebovalo hospitalizacijo, izjemno skrbno varovan podatek, odpira dodatna vprašanja.
Sam poznam osebno 2 primera, ko je ženska potrebovala hospitalizacijo kljub cepljenju.
Pri prvem primeru, je bila hospitalizirana cca 1 mesec po prvi dozi AZ, pri drugi pa polno cepljena z Pfizerjem. Obakrat starost nekaj pod 55 let. Pri nobeni ni bilo lahkega poteka bolezni (nobena ni bila na respiratorju, sta pa obe potrebovali dodatni kisik in hospitalizacijo) .

Vsekakor upam, da cepivo deluje vsaj približno tako kot oglašujejo, ker pravi pokazatelj uspešnosti cepljenja bo šele jesen/zima 2021/2022.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.575
4.723
113
Verjetno je umrla od kontracepcijskih tabletk:

Jaz bi stavil na kombinacijo obojega. Je pa večji fail urgence oz. zdravnikov, ki bi za moje pojme morali biti pozorni na paciente (oz. očitno bolj pacientke), ki pridejo z znaki tromboze tedne po cepljenju na pregled, pa jih spustijo nazaj domov v smrt.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.575
4.723
113

Bolj je zanimivo to, da se je Evropa odločila reklamirati in porivati določena cepiva (Pfizer/Moderna), čeprav imajo enaka poročila o strdkih kot Astra/Janssen. Tu ne gre za razmerje 1/100, tu gre za zelo zelo podobna razmerja, kar sovpada tudi z drugimi cepivi za ne Covid zadeve. Ampak Evropa bo reševala sedaj zaupanje v cepljenje s tem, da bodo določena cepiva držali nazaj, druga pa priporočali kot boljša, čeprav kar se tiče strdkov je vse enako. Res pa je, da sta Pfizer/Moderna veliko dražja in je tu veliko več prostora za zaslužek.

Že zaradi tega se je po moje bolj varno cepit z Astro/Janssen/Sputnik in ostalimi, kot pa Pfizer/Moderna.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
No vsekakor imata pfizer in moderna boljšo učinkovitost in sta z manj problemi po cepljenju, kar se tiče vročine in podobnega

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113

Čak, ali ni Poklukar rekel, da ni nobenih dokazov, da je smrt žene diplomata povezan s cepljenjem?