Covid-19 Cepiva

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
WITHOUT A PURIFIED SAMPLE VIRUS UK MHRA CONFESSES THAT THE PFIZER VACCINE mRNA ELEMENT IS A COMPUTER GENERATED GENOMIC SEQUENCE AMPLIFIED FROM A RNA FRAGMENT FOUND IN ONE EXPERIMENTAL STUDY FROM WUHAN (Feb 2020).
NO SIMILAR VIRUS HAS BEEN ISOLATED ANYWHERE IN THE WORLD SINCE.
THE VACCINES ARE CREATED USING A COMPUTER MODEL!
AFTER NEIL FERGUSON'S CATASTROPHIC COMPUTER MODEL TOOK THE WORLD INTO A SPIRAL OF LOCKDOWNS, MASKS & ABJECT FEAR - HOW MUCH FAITH HAVE YOU GOT IN A COMPUTER CREATED "VIRAL" SPIKE PROTEIN BEING INJECTED INTO YOUR BLOODSTREAM?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
jest5 zakaj je "imunost" kot posledica cepiva "boljša", kot imunost, če "preživiš" virus? in zakaj bi se nekdo, ki je že dal skozi ta virus, se moral še cepit?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in mirsi

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
jest5 zakaj je "imunost" kot posledica cepiva "boljša", kot imunost, če "preživiš" virus? in zakaj bi se nekdo, ki je že dal skozi ta virus, se moral še cepit?
Ker v določenih primerih (glih korona virusi so recimo taki in covid19 ni nobena izjema) virus zavira imunski sistem in zato ne odreagira enako učinkovito, kot na cepivo.

Recimo pri vodenih kozah pa je odziv na prebolenje učinkovitejši, kot na cepivo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Čist simpl je. Ti moraš svoj pretirani faktor prekuženosti zmanjšati vsaj za polovico, če ne za četrtino, pa boš videl, kje smo trenutno.

Čredna imunost pri virusih, ki zelo radi mutirajo tudi ni tako simpl zadeva. Preboliš in si ven, za zmerej? Žal ne gre to tako.
Sem preprican, da smo bolj prekuzeni, kot si mislis. Ves koliko folka si ne upa povedati, da so preboleli in sele, ko jaz povem, da sem dal cez, se sele odprejo in povejo, da je njihova cela druzina dala tole ze cez.

Si mogoce opazil, da stevilo novookuzenih, ki so testirani s PCR testom, pada, pada pa tudi dnevno stevilo mrtvih. Mislis, da je to zaradi enih in istih ukrepov, ki jih imamo ze 3 mesece in so okuzbe do nedavnega rastle? Mislis, da stevilo pada zaradi militve ukrepov?

Kot sem ze zdavnaj napovedal, da se bo to zgodilo, se dogaja in to je, da bo stevilo okuzb zacelo padati pred novim letom.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Na koncu bo pa cepivo krivo, za zatrtje virusa, nihče pa ne bo pomislil, da smo se pač že prekužili?

Medtem ko ob prvem valu, skoraj nihče ni poznal nikogar, ki je to prebolel, je sedaj mislim da obratno, ne vem če obstaja še kdo, ki pozna koga, ki tega ni dal skozi, tako ali drugače.

jest5 so kakšni indici, kdaj se ve, če je naravna imunost "primerna"? Pomeni če je nekdo šel na ventilator in se komaj zlizal, je zaradi tega manj ali bolj odporen, kot nekdo ki je nekajkrat samo kihnil?

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Naravna imunost po prebolenju je mocna in ni kratkotrajna. To je zdaj ze dokazano.

Vse je razlozeno v prvih treh minutah tega videa:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
@jest5 so kakšni indici, kdaj se ve, če je naravna imunost "primerna"? Pomeni če je nekdo šel na ventilator in se komaj zlizal, je zaradi tega manj ali bolj odporen, kot nekdo ki je nekajkrat samo kihnil?
Kar se tiče protiteles, jih imajo več tisti, ki ornk zboleli. Kako je s spominskimi celicami ne vem, uporabi google.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Zakaj pa je tu drugacna miselnost, kot pri gripi? Ima gripa manjse stranske ucinke za zdravo populacijo?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ko si bolan nisi zdrav :evil:

In ja, na splošno ima gripa manj stranskih učinkov, kot korona19.

Btw, zakaj drugačna miselnost? Jaz se cepim proti gripi(no lani se pa res nisem, a imam zelo opravičljiv razlog)