Tako kot je rekel Janša: " aplikacija ali lockdown" Potem imaš pa oboje.Odvisno kaj si želiš.
Vrnitev v vsaj nekako normalne razmere?
Omejitve za naslednjih 5+ let?
Izberi.
Tako kot je rekel Janša: " aplikacija ali lockdown" Potem imaš pa oboje.Odvisno kaj si želiš.
Vrnitev v vsaj nekako normalne razmere?
Omejitve za naslednjih 5+ let?
Izberi.
"Vsak normalen človek NE preživi okužbe brez problema. "Kokr vem nisem napisal "vsi imajo probleme".
Ampak trditev, da vsak normalen preživi brez problema, ne drži.
WITHOUT A PURIFIED SAMPLE VIRUS UK MHRA CONFESSES THAT THE PFIZER VACCINE mRNA ELEMENT IS A COMPUTER GENERATED GENOMIC SEQUENCE AMPLIFIED FROM A RNA FRAGMENT FOUND IN ONE EXPERIMENTAL STUDY FROM WUHAN (Feb 2020).
NO SIMILAR VIRUS HAS BEEN ISOLATED ANYWHERE IN THE WORLD SINCE.
THE VACCINES ARE CREATED USING A COMPUTER MODEL!
AFTER NEIL FERGUSON'S CATASTROPHIC COMPUTER MODEL TOOK THE WORLD INTO A SPIRAL OF LOCKDOWNS, MASKS & ABJECT FEAR - HOW MUCH FAITH HAVE YOU GOT IN A COMPUTER CREATED "VIRAL" SPIKE PROTEIN BEING INJECTED INTO YOUR BLOODSTREAM?
Ker v določenih primerih (glih korona virusi so recimo taki in covid19 ni nobena izjema) virus zavira imunski sistem in zato ne odreagira enako učinkovito, kot na cepivo.jest5 zakaj je "imunost" kot posledica cepiva "boljša", kot imunost, če "preživiš" virus? in zakaj bi se nekdo, ki je že dal skozi ta virus, se moral še cepit?
Sem preprican, da smo bolj prekuzeni, kot si mislis. Ves koliko folka si ne upa povedati, da so preboleli in sele, ko jaz povem, da sem dal cez, se sele odprejo in povejo, da je njihova cela druzina dala tole ze cez.Čist simpl je. Ti moraš svoj pretirani faktor prekuženosti zmanjšati vsaj za polovico, če ne za četrtino, pa boš videl, kje smo trenutno.
Čredna imunost pri virusih, ki zelo radi mutirajo tudi ni tako simpl zadeva. Preboliš in si ven, za zmerej? Žal ne gre to tako.
Kar se tiče protiteles, jih imajo več tisti, ki ornk zboleli. Kako je s spominskimi celicami ne vem, uporabi google.@jest5 so kakšni indici, kdaj se ve, če je naravna imunost "primerna"? Pomeni če je nekdo šel na ventilator in se komaj zlizal, je zaradi tega manj ali bolj odporen, kot nekdo ki je nekajkrat samo kihnil?
Ni treba, samo poglej si prve 3 minute videa, ki sem ga zgoraj pripopal.Kar se tiče protiteles, jih imajo več tisti, ki ornk zboleli. Kako je s spominskimi celicami ne vem, uporabi google.
Kar se tiče protiteles, jih imajo več tisti, ki ornk zboleli. Kako je s spominskimi celicami ne vem, uporabi google.
Logična poteza je, da se cepiš. Se ti pa ne mudi biti prvi v vrsti.
Zakaj pa je tu drugacna miselnost, kot pri gripi? Ima gripa manjse stranske ucinke za zdravo populacijo?