Je TO dovolj velik razlog, da se NE bi cepili?
Je TO dovolj velik razlog, da se NE bi cepili?
Morda je pa čas da Darwin naredi svojeJe TO dovolj velik razlog, da se NE bi cepili?
tole manjkaJe TO dovolj velik razlog, da se NE bi cepili?
A res? vabljen k meni na oddelk, pa to povej tistim na ventilatorjih, pa tistim, ki delajo brez prostega dne že 3 mesece, zdrav človek preživi tudi brez antibiotika, vendar ima posledice, tudi po covid19 ima lahko zdrav človek posledice, ampak za nekatere je to že višja matematika
Vsak normalen človek NE preživi okužbe brez problema.Potem se izkaže, da vsak normalen človek brez problem preživi ta virus (kar lahko vsak od nas verjetno sedaj že potrdi), in zdaj se pa straši s posledicami, ki so lahko vidna še leta.
Ja, in takih je zaradi covid19 vsak dan precej, kaj ti ni jasno, včasih se mi je zdelo da se zajebavaš, ampak sedaj vidim da je nekaj bolj resnegaDobro, če je problem za tebe, da te nekaj dni boli glava ali izgubiš okus za nekaj tednov, potem res ne. Ampak telo marsikaj prenese in se obnovi.
Problem za mene je, ko človek potrebuje zdravniško oskrbo oz postane breme zdravstvene oskrbe.
Ja, in takih je zaradi covid19 vsak dan precej, kaj ti ni jasno, včasih se mi je zdelo da se zajebavaš, ampak sedaj vidim da je nekaj bolj resnega
Pa ti z vsakim odgovorom bolj tonešIn takšni se naj cepijo, saj pa zdaj pa se ja že prekleto dobro ve, kdo je rizična skupina.
Jaz pa vse katere poznam, SO preživeli okužbo brez problema. Pa so normalni, če je to kakšen podatek. Pa zdej?Vsak normalen človek NE preživi okužbe brez problema.
Od teh 12 jih polovica ne bo prišla nazaj zaradi invazivnega zdravlenja, tisti, ki pa bojo, bodo pa bolj kot ne nepokretni, če že prej niso bili. Ful dobr, važno, da se rešuje življenja.V četrtek, pri 12 pacientih, 74 let
Ne sej si ti tko napisal, da vsak normalen človek ne preživi brez problema. Napisal bi vsaj, da je precej takih ki ne preživijo brez problema, ne pa da vsak. A ne?Zdej si pa dal dreku klofuto. Ker če ti ne poznaš, to ne obstaja
Kokr vem nisem napisal "vsi imajo probleme".Ne sej si ti tko napisal, da vsak normalen človek ne preživi brez problema. Napisal bi vsaj, da je precej takih ki ne preživijo brez problema, ne pa da vsak. A ne?
Jest se strinjam s tem da ima marsikdo posledice, samo ne pa vsak.