Resno sprasujem, brez provokacije: kaj je tako norega v smucanju z AD? Niti 1 pametnega razloga ne poznam. Kuhanje notri? Tusiranje (3 plus folka) 2x dnevno? Susenje mokrih cunj? Premetavanje wcja....Men se zdi jeb*nje samega sebe v glavo.
Sicer smo oftopic, bo bojc spet jezen. Imamo temo o avtodomarstvu.
Vidiš, jest ti pa brez provokacije povem, da je za moje pojme čist preveč ljudi, ki so mislili kot ti, pogruntal, da je pa to vseen fajn in je cena avtodomom v zadnjih treh letih poskočila za tretjino. Velik jih je pogruntal, da tud kipnit WCja ni ne vem kako zafrknjeno. Pa še kar traja. Tko da bo počas ratala gužva in sam upam, da čimveč ljudi čimprej znova misli kot ti. Sicer mi je za smučanje bolj vseeno, sam ti povem, da so smučarski kampi urihtani, zadnje čase imaš celo priklop na plin in se še s plinskimi jeklenkami ne rabiš več ubadat. Vso opremo pa posušiš prav tako kot jo v apartmaju, al pa hotelu. Že v boksu avtodoma gre, saj je ogrevan.
Če si pa navajen tuša trikrat na dan, pa verjamem, da ne gre. Za enkrat na dan pa za pet ljudi čist lepo gre v avtodomu. Če pa rabiš večkrat greš pa v ogrevano kopalnico, usput pa še cunje daš sušit v zato namenjene prostore.
Kar se pa zgražanja nad sekreti tiče, sem se pa večkrat vprašal po psihologiji. V javnem sekretu, kar kamp kopalnica je, se obnašaš pač tako kot se tam obnaša in se ravno ne plaziš po tleh. Ko pa prideš v apartma ali pa v hotel, se pa obnašaš v tistem sekretu kot doma, pa je lahko slabše spucan kot tist v kampu. Da o ležanju v isti postelji v katero je pred tabo švical nekdo drug niti ne začnem.