Spet malo provociraš? Da ne bo potem jok, tako kot ponavadi.Sicer smo oftopic, bo bojc spet jezen.
Spet malo provociraš? Da ne bo potem jok, tako kot ponavadi.Sicer smo oftopic, bo bojc spet jezen.
Saj sem napisal otok Fulidhoo, guest house je bil Thundi inn. Je pa otok zeeeeloooo majhen, kot rečeno 2 “trgovini” 2 restavraciji ampak rajska plaža in na otoku si skupaj z lokalci, vse skupaj zelo mirno in prijetno. Izlete si pa tako ali tako potem tam organiziraš. Lahko tud par slik pošljem na mail če rabiš.Pošlješ lahko na zs kateri otok je to?
Ravno toliko kot tiSpet malo provociraš? Da ne bo potem jok, tako kot ponavadi.
Evo še jaz naredim malo reklame za mojo nemško prijateljico, ki vodi penzion na Ukulhasu: http://beachveli.comSaj sem napisal otok Fulidhoo, guest house je bil Thundi inn. Je pa otok zeeeeloooo majhen, kot rečeno 2 “trgovini” 2 restavraciji ampak rajska plaža in na otoku si skupaj z lokalci, vse skupaj zelo mirno in prijetno. Izlete si pa tako ali tako potem tam organiziraš. Lahko tud par slik pošljem na mail če rabiš.
5 zvezdic hotel je eno, piksna na soncu drugo.Jaz sem eden izmed tistih, ki so mu Hrvati zaracunal 3000 plus za 10 dni v 5 zvezdic hotelu. Sam men je bilo fajn, velika suita z dvema spalnicama, dnevno sobo, veliko teraso. Na vrhu roof top bar in steak house. Spodaj bazeni za odrasle in otroke. Prav tako notranji bazen in pool bar. Plaza po stopnicah dol, privat z lezalniki, sencniki im brisacami. Zajtrk vecerja, cez dan imajo v hotelu bistro za bolj lahek obrok. Otroška igralnica, varstvo otrok, otroška zunanja igralnica. Ni da ni. Klientela spodobna, starejsi Nemci in nekaj Cehov, avto v garaži itd. A je drago? Zagotovo je. Smo zadovoljni s storitvami in to je kar steje, vključno z odnosom. Z avtom smo dol v 5 do 6 ur.
Nisem vedel, da greš na morje zaradi zadnjega Ikea trenda. Mi gremo na morje zato, da ne čučimo doma v bloku v stanovanju brez klime.Oprema pa iz leta 80 -nekak mi ne gre dobro pa poceni skupi.
Ker si se name spravil, ti bom odgovoril, kot je že kdo pred mano pisal.Vidiš, narobe si se lotil. Po pričevanju nekaterih tukaj, se zapelješ do Dalmacije, najdeš rajsko plažo in narediš sprehod, maksimalno 50m stran od plaže in že te bodo domačini iz vil z bazenom in jaccuzijem vabili, da ostaneš z družino v vili za 50€ na noč, če pa rečeš, da si iz alterja dobiš pa še 70% off!
Vile z bazenom in jaccuzijem si ti dodal, jest govorim o čisto solidnih apartmajih s teraso in žarom plus ponavad možnostjo hrane. Če greš pa v južno dalmacijo pa bazena ne rabiš, jacuzzija pa tudi ne.Vidiš, narobe si se lotil. Po pričevanju nekaterih tukaj, se zapelješ do Dalmacije, najdeš rajsko plažo in narediš sprehod, maksimalno 50m stran od plaže in že te bodo domačini iz vil z bazenom in jaccuzijem vabili, da ostaneš z družino v vili za 50€ na noč, če pa rečeš, da si iz alterja dobiš pa še 70% off!
Vile z bazenom in jaccuzijem si ti dodal, jest govorim o čisto solidnih apartmajih s teraso in žarom plus ponavad možnostjo hrane. Če greš pa v južno dalmacijo pa bazena ne rabiš, jacuzzija pa tudi ne.
Link bi ti . Glih govorimo o znakih ob cesti...apartman frai, ti bi pa link.pa dejmo kakšn link no, da bomo vedl o čem govorimo
če ste znal najt mh za 7 jurjev, ni hudič da tud za to ne obstaja kaj...
al pa vsaj par slik če je že vse ostalo tolk konspirativno...
To pa je privat plaža, čeprav po pomorskem pravu ta basedna zveza nebi smela obstajat. Lepo, mi je všeč.Fotki iz lanskega dopusta. Cela hiša za nas, brez klime sicer, z žarom, do morja nekaj stopnic, plaža privat, z ležalkami in tendo. Cena v juniju je bila 120 eur. Korčula.
Dej zapelji se enkrat z biciklom tam od mesta Korčula proti Veli Luki, natančneje od Žrnovske Banje do Račišča, al pa na drugi strani od Pupnatske luke proti Veli Luki. Takih zadev kot je zgoraj na sliki je nešteto. In kar ni šlo prek linka se oddaja tako kot sem napisal. Ni vse na netu in ni vse na linku.Ma veš kako je, predstavljaj si, da oddajaš apartma 50m od plaže z žarom na terasi, seveda ti ni v interesu oddajat za dober denar, najdeš nekoga, ki ti je pripravljen plačati 70€ na dan in potem naslednjih 10 let čakaš samo na njega, da pride za 14 dni in si vesel. Platformam kot so booking ipd. ne zaupaš, ker je tebi kot lastniku važno, da se ima par strank dobro in delaš izgubo z njimi, vse ostalo ti kot altruistu ni pomembno.
Dej mal razloži tole prosim....Ja, sam tu nimam jaz s tremi otroki kaj za pocet.