Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

henkl

Majstr
18. nov 2019
473
292
63
Točno tako, meni je pomemben mir. Ne rabim veliko, družba ok, za kak obisk. Uživam v miru, da ni šundra iz sosednje parcele, muzike iz Zrč, vsiljivih sosedov. Pohištvo mi je pa drugotnega pomena, važno da je funkcionalno. In pohištvo iz osemdesetih ni nujno slabše kot pohištvo iz zadnjega kataloga od Ikee.
No sj počas bomo skup prišli:nazdravje:

• Všeč mi je
Reactions: Guinness in aljoman

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.686
5.865
113
Kaj pa čolne renta kdo? Sicer ni poceni špas, ampak meni duša cveti ko sem sred morja.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
seveda bi
link, prospekt, karkoli na osnovi česar se lahko odločim in rezerviram

ne vem, kako bi drugač... ker ideja, da bi šel na en preddopust na lokacijo in potem težil od apartmaja do apartmaja po čem so hruške,
se mi zdi mal morbidna pa tud neizvedljiva... :cool:

po mojem bom še kar vztrajal pri mh, sicer ne na soncu pa ko bojo cene prišle do 300€ na dan se bom najbrž tud mal zamislu...
Mater, Stipe ti bo prospekt natisnil? Komaj se je na booking navadil ;) .

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in aljoman

damirj

Guru
9. maj 2012
5.238
2.378
113
Ja sej to, Stipe je na hitrco neko bajto dobil, naredil pač ni važno, notr nametal neki opreme, kar mu je glih doma ostajalo, pa en star hladilnik in še star katodni TV in pali premium ceno 200€ na dan. Saj če razproda vsako sezono vse, potem ql, fajn njemu.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.604
-1.371
63
Ja sej to, Stipe je na hitrco neko bajto dobil, naredil pač ni važno, notr nametal neki opreme, kar mu je glih doma ostajalo, pa en star hladilnik in še star katodni TV in pali premium ceno 200€ na dan. Saj če razproda vsako sezono vse, potem ql, fajn njemu.
Meni je všeč ko hejterji takole razmišljate, je vsaj za nas ceneje in manj obljudeno.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Ma veš kako je, predstavljaj si, da oddajaš apartma 50m od plaže z žarom na terasi, seveda ti ni v interesu oddajat za dober denar, najdeš nekoga, ki ti je pripravljen plačati 70€ na dan in potem naslednjih 10 let čakaš samo na njega, da pride za 14 dni in si vesel. Platformam kot so booking ipd. ne zaupaš, ker je tebi kot lastniku važno, da se ima par strank dobro in delaš izgubo z njimi, vse ostalo ti kot altruistu ni pomembno.
Ne boš verjel, ampak točno v tak apartma hodim sam na Hrvaško. Že drugo leto, ko sem bil dol, sem gazdi rekel naj gre na booking in razproda glavno sezono po dvojnih cenah, pa mi je lepo odgovoril, da ima raje take kot sem jaz, ki pridemo za 2-3 tedne, pa četudi za (precej) manj denarja, smo kulturni, pa pridemo naslednje leto sigurno spet. Dodal je še, da ne bo čistil apartmaja na 3 dni in drobil termine.
Ne boš verjel, ampak niso vsi Hrvati lačni denarja, obstajajo tudi taki, ki imajo raje že avgusta pokrito celo glavno sezono za naslednje leto, pa z normalnimi ljudmi.
Mi je že pravil zgodbice o Židih, ki so mu pustili mokre kopalke in brisače na parketu po več dni skupaj, pa še marsikaj zanimivega sem lahko slišal.
Pa sicer totalno nič ne komplicira, vseeno pa se obnaša kot dober gospodar, v apartmaju in okoli njega je vsako leto vsaj en manjši ali raje večji upgrade.

Nazadnje urejeno:

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-170
113
Mah, lahko je privat plaža, ki to ne sme biti.. na Hrvaškem so vsi oriobalni dostopi javni in lahko gre na to plažo kdorkoli. Izjema so plaže s koncesijo, kar pa ta skoraj gotovo ni. Sicer pa.. če ti je takšna plaža všeč, potem fajn zate, meni namreč beton pa ostre skale do morja pač ni, niti nimam kam dat otroka da ne telebne in pride domov invalid.
ja, po 11-i uri je ful gužva, k se dol usujejo iz vseh tistih hotelov in apartmajev, k so takoj za bajto, sam se na fotki ne vid

henkl

Majstr
18. nov 2019
473
292
63
ja, po 11-i uri je ful gužva, k se dol usujejo iz vseh tistih hotelov in apartmajev, k so takoj za bajto, sam se na fotki ne vid
1676700961791.png
:fredi:

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-170
113
ekzekli, tkole zgleda na Korčuli zadi za uno bajto.
jošk, de jih ne morš preštet. raj, ti rečm

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz sem eden izmed tistih, ki so mu Hrvati zaracunal 3000 plus za 10 dni v 5 zvezdic hotelu. Sam men je bilo fajn, velika suita z dvema spalnicama, dnevno sobo, veliko teraso. Na vrhu roof top bar in steak house. Spodaj bazeni za odrasle in otroke. Prav tako notranji bazen in pool bar. Plaza po stopnicah dol, privat z lezalniki, sencniki im brisacami. Zajtrk vecerja, cez dan imajo v hotelu bistro za bolj lahek obrok. Otroška igralnica, varstvo otrok, otroška zunanja igralnica. Ni da ni. Klientela spodobna, starejsi Nemci in nekaj Cehov, avto v garaži itd. A je drago? Zagotovo je. Smo zadovoljni s storitvami in to je kar steje, vključno z odnosom. Z avtom smo dol v 5 do 6 ur.

No kar prilepi mi ta hotel 5* za 10 dni 3k. Takoj bookiram. Hvala

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.113
2.445
113
Tole je itak Makarska, kamor migrira polovica bosanakih Hrvatov in ogromno Hrvatov iz Zagreba ima tukaj stanovanje/apartma. Da ne omenjam ostalih turistov, uf, ne hvala, sploh ne v sezoni. Prav tako so vse skupaj uničili, ker so dovolili velikim hotelom, da se naserjejo ob mestno plazo. Avoid at all cost.
99% sem prepričan, da je to Bol na Braču. :fredi:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.910
113
Pravkar sem bookiral dvosobni apartma v Opatiji v aprilu, 4 noči 400€. Apartma ima ocene 9.8

opatijo bajna, bisero sijajna, našeg mora...

poceni

da ne bomo samo hrvatov osiral... jest mam za konc aprila rezerviran apartma v bovcu, dve spalnici, 140€ na dan :)
nope, ni džakuzija