Ne potrebujem ljudi, narava je takrat najlepša, če bo le vreme pravo.Verjamem, aprila doli še mačke ni na ulici.
No, saj nisem napisal, da je bilo 3000.No kar prilepi mi ta hotel 5* za 10 dni 3k. Takoj bookiram. Hvala
99% sem prepričan, da je to Bol na Braču.
taljanskih lir, kwa si pa ti mislu?140 na dan kaj?
Seveda ker lire so placilno sredstvo v sloveniji in na hrvaskem anetaljanskih lir, kwa si pa ti mislu?
Konjo, sprašujem kaj dobim za 140€. Apartma za 2 ali 10 ljudi, s hrano ali brez itd...taljanskih lir, kwa si pa ti mislu?
No, saj nisem napisal, da je bilo 3000.
Aminess Khalani Hotel - Hotel in Makarska
Visit the beautiful Aminess Khalani Hotel in Makarska located next to the beach with outdoor pools!www.aminess.com
Drugace pa, ce gledas malo prej, se da najti kar spodobno ponudbo v juniju in septembru, ko naceloma dopustujemo.
No, saj tam nekje je tudi nas prislo septembra.Uffff lepo izgleda, nas zanima. Sicer je v našem terminu polpenzion 3700€.
Uffff lepo izgleda, nas zanima. Sicer je v našem terminu polpenzion 3700€.
ma sm šu popoldne do muti pa fotra na obisk pa sem si jo ful dobr ogledal, pa men ni zgledala k kobila.Konjo, sprašujem kaj dobim za 140€. Apartma za 2 ali 10 ljudi, s hrano ali brez itd...
Bil v obeh. Kahani september. Tui junij. Tui ima top lokacijo, kar se tice sence, borovcev in plaze itd. Odlicen zunanji bazen. Je pa malo starejsi, manj prostorne sobe. Plaza zelo omejena za druge goste. Ob obali cez kozjo stezo za ostale goste plus hotelski varnostniki preverjajo ali so ležalniki zasedeni s strani gostov. Imas tudi sanitarije, mini trampoline za goste, hotelski bar in bistro. Ping pong mize. Plaza vecji okrogli kamni. Zraven je se lustna stena za snorklanje pa tudi skoke. Malo naprej FKK. Težko izberem, oba sta mi bila fina. Samo za senco zagotovo Tui.A si bil v obeh? Ta Blue Jadran mi deluje dost slabši od Khalanija? Mi bolj izgleda 4* kot 5.