Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
Res moras biti robinzon kruso ;) da gres v kamp ob taki ceni app.
App za 5 oseb edini gostje v hiši
Peroj

Želite preživeti mirno, varno, brezskrbno letošnje poletje. V PEROJU, nasproti otoka BRIONI, oddamo dvosoben app za 5 oseb v privat hiši . Od Pule oddaljen 9 km, od Rovinja 13 km. V bližini je čudovita plaža z modro zastavo. ️
Apartma ima veliko lastno pokrito teraso,
letno in notranjon kuhinjo, kopalnico. Na razpolago roštilj na oglje in plin.
Možnost uporabe koles ‍♀️♂️, kanuja
Wfi
Satelitska tv....

Cena že od 50€
Od ‍♀️plaže oddaljen 1500 m.
Tik ob plaži se parkira gratis.
DOBRODOŠLI PRI NAS
Več informacij na 0038641426910
V ta apartma ne grem tud če je gratis. 1500m od plaže....my ass... zračne linije do morja.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.800
6.474
113
Zdaj Istra, da. Ko sem bila pa otrok, pa vedno malo do bistveno juzneje od nje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
Pozim je Istra raj na zemlji. Poleti smo bli pa sam enkrat, kr nej majo to Švabi.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
Seveda pa popolnoma razumem situacijo, da se razumeva. Paušal v Istri je v mnogih pogledih udobna stvar.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.910
113
Seveda pa popolnoma razumem situacijo, da se razumeva. Paušal v Istri je v mnogih pogledih udobna stvar.

istra je predvsem blizu

kdo si lahko privošči iti kam daleč, ima izbire kar je češ
tisti, ki pa iz kakršnih koli razlogov ne more pa... poreč vabi...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.113
2.445
113
Da smo tastarim cele dopoldneve težili (ko so oni sipali travarco), da naj nas končno že peljejo do morja... Peroj je bil pač blizu, to je pa vse kar ima za ponudit.
A pro po Peroj: nas par let nazaj kolegica vsa ponosna pelje pokazat kaj ima njena družina v Peroju eno super parcelo - sredi žbunja, pol kilometra od plaže, ki ji jaz ne morem reči tako... Pa zdaj jih grdi, grdi kravatarji preganjajo, ker oni imajo tako lepo urejene (ciganske) kampe v žbunju, kjer ni dovoljeno nič delat.

Kakorkoli, raje šus v čelo kot vnuke tja peljat na morje.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.604
-1.371
63
Tako je, več kot 40 let nazaj, je ogromno Slovencev kupilo parcele v Peroju. Eni tik ob morju, drugi 500m in več od morja. Vse elektrike in papirjev. Potem se je pa začelo rušenje črnih gradenj, ker niso uspeli dobit uradnih papirjev.
Danes so sicer potegnili elektriko, voda je pa bila na enih parcelah, saj je šel tam vodovod vse do Brionov. In vem, da je marsikdo lahko legaliziral svoje "lepe" vikende.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-382
113
Da smo tastarim cele dopoldneve težili (ko so oni sipali travarco), da naj nas končno že peljejo do morja... Peroj je bil pač blizu, to je pa vse kar ima za ponudit.

hehe, ja tudi to je del odraščanja - prilagajanje. Je bilo pa potem tok boljše, ko ste se končno spakirali...

Vglavnem, meni ni, da pridem iz plaže v app, pa bi se tamal vrgel na pojstlo in gledal tablico. V kampu se mulci med seboj povohajo in se skoz grupirajo pri enemu, drugemu ali tretjemu... vmes pa polno dogodivščin. Tastari/e pa južno pripravljajo, kakšen špricar vmes vsipnejo, pa je tudi njim ok.

• Všeč mi je
Reactions: sad in aljoman

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.511
1.098
113
Peroj. Hja, kup grmovja... Včasih je bilo nemogoče priti skozi, zato je tisto grmovje služilo za kakanje... Lepa voda pa je bila tam, kjer je bil bunker in ostanki vojaškega pomola... Samo si se našetal do tja. Do danes so sicer res malo uredili tisto šavje in tlakovali...

Pač, fino za považnat pred sosedi, da imaš nekaj v Peroju. Za kratek oddih OK, ampak da bi stalno tja hodil... Ni ene šanse. Ampak če pač kupiš, pač moraš. In še hvaliti moraš.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.604
-1.371
63
Lepa voda pa je bila tam, kjer je bil bunker in ostanki vojaškega pomola... Samo si se našetal do tja. Do danes so sicer res malo uredili tisto šavje in tlakovali...
Res je, tisti zalivi so bili še najbolj podobni lepi plaži. Tisti bunkerji pa vedno posrani :D

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
hehe, ja tudi to je del odraščanja - prilagajanje. Je bilo pa potem tok boljše, ko ste se končno spakirali...

Vglavnem, meni ni, da pridem iz plaže v app, pa bi se tamal vrgel na pojstlo in gledal tablico. V kampu se mulci med seboj povohajo in se skoz grupirajo pri enemu, drugemu ali tretjemu... vmes pa polno dogodivščin. Tastari/e pa južno pripravljajo, kakšen špricar vmes vsipnejo, pa je tudi njim ok.
res je in točno tako je tudi bilo

sad

Guru
24. avg 2007
21.015
9.661
113
V Peroju je sedaj asfatirana pot ob morju v dolžini cca.10 km ali še več. Top za jutranji tek. Zvečer niti ne, ker je gužva.