Dobr za orng butaste: tek po asfaltu je top?
Dobr za orng butaste: tek po asfaltu je top?
ja, če uzameš u obzir še tisto zavito reč tam na konc, pridemo do ene druge zadeve kukr prepričevanjeaha, pa smo spet tam, ko en drugega prepricujemo o svojem prav.
ja, če uzameš u obzir še tisto zavito reč tam na konc, pridemo do ene druge zadeve kukr prepričevanje
Poglej priponko 64309
Ne nabijaj, ravno obratno, legenda o asfaltu in kolenih je zrasla na zelniku netekačev, ki rabijo izgovor da tek ni za njih. Za pravega tekača ki 90% kilometrine odsvira po asfaltu so kolena še najmanjši problem.Ja, za tiste ki jim je všeč ideja o teku, za prave tekače in njihova kolena pač ne.
Tem je ponavadi najbolj pomembno druženje, velika družina.... Pa alkohola na galoneJap, in tek je ful pomemben pavšalistom in apartmajčkarjem...
Ravno 3 tedne nazaj je bil Paranzana maraton, ki poteka večinoma po makadamu. In pazi, tri razdalje so bile, 27, 47 in 85 km. Da jst vem, je pri nas najmanj 10+ maratonov, ki se ne tečejo po cesti, v bistvu jih je več kot navadnih cestnih maratonov.Pa še nisem slišal za maraton, ki bi potekal po gmajni ali makadamu.
"Čeličiti se, čeličiti se i još jednom čeličiti se!" je rekel tovariš Tito.Tem je ponavadi najbolj pomembno druženje, velika družina.... Pa alkohola na galone
Meni se samo otroc smilijo, sami sebi prepuščeni ko se tastari nalivajo cel vikend
A to iz lastnih izkušenj? Recimo meni je v kampu super. Froca sta že velika in si najdeta družbo in celi dan plavajo, nabijajo košarko, nogomet, pridejo po hrano in grejo nazaj, vmes grejo z nama malo v vodo, midva z ženo si vzameva malo časa zase, alkohol morda kozarec vina pri večerji. Ta mala dva tako hudo trpita, da sta zvečer žalostna, ker morata iti z nama ven. Res, barbarsko. Zjutraj gre tudi froc z mano včasih laufat ob morju. No, v bistvu gre z mano, da me nazaj do kampa pripelje, ker sem že ob petih zjutraj nabit s tistim imaginarnim alkoholom.Tem je ponavadi najbolj pomembno druženje, velika družina.... Pa alkohola na galone
Meni se samo otroc smilijo, sami sebi prepuščeni ko se tastari nalivajo cel vikend
pa kwa se zdej buniš? sam si napisu:Isto s tekom. Pa fak no. Jaz bi tudi raje laufal po gumijasti preprogi, pa kaj naj, če je betonirana pot in asfalt ob morju. Pfej, bom raje zvrnil pol litra alkohola, pa 5 pakov čipsa, 3 škatle cigaret in buljil v telefon cel dan? Ker alternativa laufati v tišini ob morju ob sončnem vzhodu PO ASFALTU je totalno barbarska, nevredna človeka.
Smilite se mi.
V Peroju je sedaj asfatirana pot ob morju v dolžini cca.10 km ali še več. Top za jutranji tek. Zvečer niti ne, ker je gužva.
Če že posplošujemo, ne vem zakaj se mi zdi, da bolj trpijo otroci z nasprotnega brega. Tisti ki so cel dopust obsojeni na eno in edino možno družbo. Ata in mamo. 24/7. Sicer pa, če kdo, potem trpi kvečjemu okolica (če se to dogaja v kampu). Če so sredi šmovja v peroju tega problema ni. Pa da ne bo kdo zapel, mislim na slovence v kempu (to je pravilo v kampih ob kolpi) ko je dopust v kampu 10 dnevna pijanka, mularija pa galami še čez polnoč.Meni se samo otroc smilijo, sami sebi prepuščeni ko se tastari nalivajo cel vikend