Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-170
113
aha, pa smo spet tam, ko en drugega prepricujemo o svojem prav.
ja, če uzameš u obzir še tisto zavito reč tam na konc, pridemo do ene druge zadeve kukr prepričevanje
1678166911546.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.604
-1.371
63
Ne se prepucavat...

Kakor se spomnim iz otroštva, je krožila ena anekdota o Perojčanih in sicer, da so to potomci Črnogorcev. Naj bi jih že dolgo nazaj nategnil, da jih bodo z ladjo prepeljali v Ameriko v boljše življenje in potem so se dva, tri tedne vozili po Jadranu in jih naposled izkrcali v Peroju :D

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: msenjur in Valhalla

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-382
113
ja, če uzameš u obzir še tisto zavito reč tam na konc, pridemo do ene druge zadeve kukr prepričevanje
Poglej priponko 64309

ja, postavil si vprasanje, na kar bi jest lahko odgovoril, da 3/4 rekreativnih tekacev laufa po asfaltu, in ti bi napisal, da to niso tekaci, da pravi tekaci laufajo po gmajni, itn itn.... in tako tek po asfaltu ob morju, zgodaj zjutraj, ko je se vse mirno, zate ne more bit top.

no, enim je. komur pa ni, ima pa nad perojem kilometre makedamskih poti in lahko tam laufa.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.604
-1.371
63
Pa še nisem slišal za maraton, ki bi potekal po gmajni ali makadamu.
Ravno 3 tedne nazaj je bil Paranzana maraton, ki poteka večinoma po makadamu. In pazi, tri razdalje so bile, 27, 47 in 85 km. Da jst vem, je pri nas najmanj 10+ maratonov, ki se ne tečejo po cesti, v bistvu jih je več kot navadnih cestnih maratonov.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.113
2.445
113
Tem je ponavadi najbolj pomembno druženje, velika družina.... Pa alkohola na galone
Meni se samo otroc smilijo, sami sebi prepuščeni ko se tastari nalivajo cel vikend
"Čeličiti se, čeličiti se i još jednom čeličiti se!" je rekel tovariš Tito.

A niso eni zgoraj ravno to opisali kot del odraščanja?

sad

Guru
24. avg 2007
21.015
9.661
113
Tem je ponavadi najbolj pomembno druženje, velika družina.... Pa alkohola na galone
Meni se samo otroc smilijo, sami sebi prepuščeni ko se tastari nalivajo cel vikend
A to iz lastnih izkušenj? Recimo meni je v kampu super. Froca sta že velika in si najdeta družbo in celi dan plavajo, nabijajo košarko, nogomet, pridejo po hrano in grejo nazaj, vmes grejo z nama malo v vodo, midva z ženo si vzameva malo časa zase, alkohol morda kozarec vina pri večerji. Ta mala dva tako hudo trpita, da sta zvečer žalostna, ker morata iti z nama ven. Res, barbarsko. Zjutraj gre tudi froc z mano včasih laufat ob morju. No, v bistvu gre z mano, da me nazaj do kampa pripelje, ker sem že ob petih zjutraj nabit s tistim imaginarnim alkoholom.

Samo resno: jaz ne vem, kaj je z vami narobe, da si z butastimi neumnostmi opravičujete vašo edino pravo izbiro.
Isto s tekom. Pa fak no. Jaz bi tudi raje laufal po gumijasti preprogi, pa kaj naj, če je betonirana pot in asfalt ob morju. Pfej, bom raje zvrnil pol litra alkohola, pa 5 pakov čipsa, 3 škatle cigaret in buljil v telefon cel dan? Ker alternativa laufati v tišini ob morju ob sončnem vzhodu PO ASFALTU je totalno barbarska, nevredna človeka.
Smilite se mi.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-170
113
Isto s tekom. Pa fak no. Jaz bi tudi raje laufal po gumijasti preprogi, pa kaj naj, če je betonirana pot in asfalt ob morju. Pfej, bom raje zvrnil pol litra alkohola, pa 5 pakov čipsa, 3 škatle cigaret in buljil v telefon cel dan? Ker alternativa laufati v tišini ob morju ob sončnem vzhodu PO ASFALTU je totalno barbarska, nevredna človeka.
Smilite se mi.
pa kwa se zdej buniš? sam si napisu:
V Peroju je sedaj asfatirana pot ob morju v dolžini cca.10 km ali še več. Top za jutranji tek. Zvečer niti ne, ker je gužva.

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15

jello

Guru
22. sep 2008
10.126
3.866
113
Če že posplošujemo, ne vem zakaj se mi zdi, da bolj trpijo otroci z nasprotnega brega. Tisti ki so cel dopust obsojeni na eno in edino možno družbo. Ata in mamo. 24/7. Sicer pa, če kdo, potem trpi kvečjemu okolica (če se to dogaja v kampu). Če so sredi šmovja v peroju tega problema ni. Pa da ne bo kdo zapel, mislim na slovence v kempu (to je pravilo v kampih ob kolpi) ko je dopust v kampu 10 dnevna pijanka, mularija pa galami še čez polnoč.