Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.439
113
tu smo mi bili lani takoj po koncu šole, nov hotel, odprt mogoče 1m pred našim prihodom... 2300eur za 3 polpenzion
letos pa 4240 samo zajtrk :)

en dan nismo smeli imet brisač na balkonu zaradi snemanja :D
Nekaj casa so bile nočitve po 30 eur. Ko so imeli se cold run in so potekala gradbena dela. Od tod nekatere slabe recenzije.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.596
6.678
113
pri taščici
Res moras biti robinzon kruso ;) da gres v kamp ob taki ceni app.
App za 5 oseb edini gostje v hiši
Peroj

Želite preživeti mirno, varno, brezskrbno letošnje poletje. V PEROJU, nasproti otoka BRIONI, oddamo dvosoben app za 5 oseb v privat hiši . Od Pule oddaljen 9 km, od Rovinja 13 km. V bližini je čudovita plaža z modro zastavo. ️
Apartma ima veliko lastno pokrito teraso,
letno in notranjon kuhinjo, kopalnico. Na razpolago roštilj na oglje in plin.
Možnost uporabe koles ‍♀️♂️, kanuja
Wfi
Satelitska tv....

Cena že od 50€
Od ‍♀️plaže oddaljen 1500 m.
Tik ob plaži se parkira gratis.
DOBRODOŠLI PRI NAS
Več informacij na 0038641426910

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.800
6.474
113
Ze kako desetletje+ je kampiranje luksus, app pa za reveže. Logika tudi meni jasna. Gres v kamp pa sami švabi in Nizozemci z avti, ki celo parcelo zasedejo, pol morajo pa se prikolo nekam stisnit. Ali pa imajo avtobuse prirejene v avtodome. vecje ko garsonjera, bogami... Gledam vsako leto ze 15 let in ne morem verjet. Ampak tole zmorem se nekak, kot sem zadnjic razlagala nivoje svojega odpora do tega. Mojemu je vsec, otrokom se bolj, tast pa tasca umreta brez tega ko se pavsal razdeli, pa ni tok drago za cel mesec morja, otroc pa se vec. A jaz sanjam otoke nižje dol... Nekoč, enkrat...

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.439
113
Ze kako desetletje+ je kampiranje luksus, app pa za reveže. Logika tudi meni jasna. Gres v kamp pa sami švabi in Nizozemci z avti, ki celo parcelo zasedejo, pol morajo pa se prikolo nekam stisnit. Ali pa imajo avtobuse prirejene v avtodome. vecje ko garsonjera, bogami... Gledam vsako leto ze 15 let in ne morem verjet. Ampak tole zmorem se nekak, kot sem zadnjic razlagala nivoje svojega odpora do tega. Mojemu je vsec, otrokom se bolj, tast pa tasca umreta brez tega ko se pavsal razdeli, pa ni tok drago za cel mesec morja, otroc pa se vec. A jaz sanjam otoke nižje dol... Nekoč, enkrat...
Zakaj sanjati? Ne razumem povsem podrejanju kolektivni masi v obliki ozje in sirse družine. V koncni fazi se vedno lahko sprejme kompromis. Emo leto tako, drugo leto tako. Ce pa znese pa se gre junija v pavsal, konec avgusta na otoke. Velikokrat racionaliziramo s kvazi izgovori. Je dobro za otroke ipd. Otroc se znajo imeti lepo tudi na otokih, brez slovenskega ziv zava začasnih migrantov.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.800
6.474
113
Hja, marsikdo ne razume prilagajanja... Samo "me, me, me,...". Meni se pa vseeno zdi, da se vcasih moram tudi jaz malo prilagoditi. Pa razumi ali pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.596
6.678
113
pri taščici
Jabe, razumem da plačajo kamp tisti ki pridejo v njega z "avtobusom" ali pa 5m kombijem in 8m prikolico.
Da bi pa "sotoril" za tako ceno je pa.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.596
6.678
113
pri taščici
Fonzl
Ja km in pol res ni blizu. Ce imas kake skiroje, kolesa s seboj pa.tudi to ni dalec.
Sicer pa od nekaterih berem, poslusam da marsikater dan se sploh ne grejo kopat, sploh ce je bazen v app.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.910
113
Sicer pa od nekaterih berem, poslusam da marsikater dan se sploh ne grejo kopat, sploh ce je bazen v app.

kar je dokaj razumljivo, če maš kilometer pa pol do plaže, predvidevam da zračne črte... :cool:
tko nekak kot če bi šel smučat v kranjsko, apartma pa najel na jesenicah... sej se da, pa pocen je najbrž tud, sam to ni to... ;)

• Všeč mi je
Reactions: sad in Samo Svoj

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
Jabe, razumem da plačajo kamp tisti ki pridejo v njega z "avtobusom" ali pa 5m kombijem in 8m prikolico.
Da bi pa "sotoril" za tako ceno je pa.....
Zivljenje v kampu je povsem nekaj drugega kot tisto v apartmaju... imam oboje pa dopust prezivim v kampu in si sploh ne predstavljam da bi zadnjih 15 let ko so otroci odrascali imeli samo apartma... otroci so v kampu pridobili svojo samostojnost midva pa sva lahko uzivala dopust. Zdaj ko otroci pocasi zakljucujeo svoje dopustovanje s tastarimi midva pa sva tudi rajsi malo bolj na komot bova pa enostavno v apartmaju ki pa je 50 metrov od vode in to ni primerljivo s 1500 metrov od obale

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in Jabe

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.604
-1.371
63
kle je drobni oz. niti ne tako drobni tisk...

ne vem sicer, kakšna je to feministična plaža... :cool:
ampak, če ti ustreza, da se z avtom voziš plavat, pol go for it... boš zgleda poceni skoz prišel

pr men je pa to no-go, takle preskočim, niti cene ne grem gledat...
Svoje počitniško otroštvo sem preživel v Peroju. To je bil raj na zemlji za nas mulce, sredi divjine, daleeeč od morja, zato smo tastarim skoz težil, da naj že gremo do vode (ko so oni cel dopoldan razkuževali s travarco). Spomnim se tistih divjih plaž med Perojem in Barbarigo, kjer smo mulci firbcali za nagci, tam je bila kao nudistična plaža So pa lepi spomini.
Da bi šel pa zdaj dol na dopust, sem raje doma.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji
22. jul 2007
13.397
1.652
113
124
Res moras biti robinzon kruso ;) da gres v kamp ob taki ceni app.
App za 5 oseb edini gostje v hiši
Peroj

Želite preživeti mirno, varno, brezskrbno letošnje poletje. V PEROJU, nasproti otoka BRIONI, oddamo dvosoben app za 5 oseb v privat hiši . Od Pule oddaljen 9 km, od Rovinja 13 km. V bližini je čudovita plaža z modro zastavo. ️
Apartma ima veliko lastno pokrito teraso,
letno in notranjon kuhinjo, kopalnico. Na razpolago roštilj na oglje in plin.
Možnost uporabe koles ‍♀️♂️, kanuja
Wfi
Satelitska tv....

Cena že od 50€
Od ‍♀️plaže oddaljen 1500 m.
Tik ob plaži se parkira gratis.
DOBRODOŠLI PRI NAS
Več informacij na 0038641426910
1500 m od morja no go, raje še 50e zraven in gledam morje 24 ur na dan.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-382
113
Svoje počitniško otroštvo sem preživel v Peroju. To je bil raj na zemlji za nas mulce, sredi divjine, daleeeč od morja, zato smo tastarim skoz težil, da naj že gremo do vode (ko so oni cel dopoldan razkuževali s travarco). Spomnim se tistih divjih plaž med Perojem in Barbarigo, kjer smo mulci firbcali za nagci, tam je bila kao nudistična plaža So pa lepi spomini.
Da bi šel pa zdaj dol na dopust, sem raje doma.

zakaj? ne privoscis otrokom enakega otrostva?

henkl

Majstr
18. nov 2019
473
292
63
Zivljenje v kampu je povsem nekaj drugega kot tisto v apartmaju... imam oboje pa dopust prezivim v kampu in si sploh ne predstavljam da bi zadnjih 15 let ko so otroci odrascali imeli samo apartma... otroci so v kampu pridobili svojo samostojnost midva pa sva lahko uzivala dopust. Zdaj ko otroci pocasi zakljucujeo svoje dopustovanje s tastarimi midva pa sva tudi rajsi malo bolj na komot bova pa enostavno v apartmaju ki pa je 50 metrov od vode in to ni primerljivo s 1500 metrov od obale
A če so otroc po apartmajih pa nimajo družbe al kaj- po cele dneve se je nš hajku okol, ga sploh nism vidu čez dan:fredi: zvečer so pa mulci tko al pa tko spet šli vn pa sva spet mela mir:nazdravje:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.276
2.535
113
"Najemodajalci so že lani dvignili cene v povprečju za 15 do 20 odstotkov. Vendar moramo iti še višje, da si povrnemo vse stroške, ki so nam naloženi," pojasnjuje predsednica Združenja družinskih nastanitev Hrvaške Barbara Marković.