Citat:
Uporabnik dentex pravi:
E moje truplo od diabola, ma unga u opisu že 6 let ni pr bajti, hvala, da si me opozoril, bom popravu sam z telefona dele ne.
Avto je ranga 30 jurjev, dobil sem ga prejšnji teden. U bistvu in osnovi, kot je bilo že rečeno, hitro zbereš popuste. Tehnika pa ni bila nič posebnega. Prišel, rekel, da sem videl kako oglašujejo, 10 + 5 % . Pa so se mal zgovarjal, da to za redne stranke, da je normalno samo 10%. Sem jim dal jasno vedeti, da ni samo 10 *5 dovolj, da dobijo novo stranko, da bo treba še kakšen dodaten čustveni izliv doživet. Pa je bilo rečeno, da bodo šli v nulo. V isti sapi sem jim rekel da je na netu oglaševan identičen avto pri konkurentih še 3% cenejši. Pa je rekel da ne gre nakar je pristopil šef je rekel da ga da še 5% ceneje. No in je šlo.
Glede dodatkov pa, zmenjena je bila dobava konec julija, pa niso imeli armatur - japonska posledice potresa. Mene sicer ni motilo, saj sem šel še na dopust umes, pa sem rekel prav samo kaj dodatno za tole vašo zamudo bo treba tud pokazat. Bliža se zima in..... tako so padle še gume in feltne saj samo na gume se težko vozim. Pa zato ker se veliko vozim sem rekel da mi njihova velikodušna ponudba o 50% popustu pri 3 servisih ne pomeni dovolj so mi poklonili še drugo polovico zraven. Je pač res , da se bom spravljal olje menjat na 15kkm in ne 30kkm kot veleva servisni interval.
Prodajalci lovijo kvote, ki jih morajo dosegati, za zagotavljanje nižjih nabavnih cen oziroma višjih rabatov. Če so še daleč od teh so kar zelo popustljivi.
lp D