Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
pa ti si že naredil kak izračun za gorivo?
Citat:
Uporabnik safet_susic pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kako pa naj ga naredim, če sem slep in f.uknjen? Končno bi rad spregledal in zato že cel čas prosim za konkretne odgovore od tistih, ki se, glede na zelo osredotočene kritike, očitno dobro spoznajo na celotno problematiko.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik safet_susic pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kako pa naj ga naredim, če sem slep in f.uknjen? Končno bi rad spregledal in zato že cel čas prosim za konkretne odgovore od tistih, ki se, glede na zelo osredotočene kritike, očitno dobro spoznajo na celotno problematiko.
Jaz te nisem nič ozmerjal sem mislil da se še trudiš.
Saj bi sam naredil izračun pa imam preveč drugega dela. Mogoče se potrudim čez kak mesec ko bom imela kaj več časa!
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Seveda, kdo ne zmore naj se ne ukvarja
...vendar je tudi drzava dolzna subvencionirat tistim ki vlagajo v moderne stroje.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Seveda, kdo ne zmore naj se ne ukvarja
...vendar je tudi drzava dolzna subvencionirat tistim ki vlagajo v moderne stroje.
zakaj je že država dolžna subvencionirati kamino? naj potem še meni subvencionira Smaxa,...
tem kamionarjem gre še vedno preveč dobro,...
b
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Jaki so bili tvoji argumenti, ja!
Upam, da spremljaš cene goriv na borzah v zadnjih 14 dneh, da ne boš spet trmaril, da se niso znižale.
Danes je cena na tem linku http://www.oil-price.net/:
Crude Oil
$34.74
▼0.19 0.54%
5:10 AM EST - 2009.02.18
Crude Oil Price by OIL-PRICE.NET ©
Price Change Trades Volume
05:10 - $ 34.74 0.19 0.54% 746 1,712
Range Open 52 Wk Range 1 Year Forecast
34.43 - 35.15 35.02 32.41 - 147.27 $ 40 / Barrel
in še kar pada!!!
Seveda nimam razloga za veselje, ker se bo v ponedeljek, kot po navadi, pri nas maloprodajna cena derivatov verjetno spremenila. Navzgor, se ve.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Možnosti imaš več. Lahko organiziraš pritisk, kot bi ga organizirali Pintar & co v primeru dražje nafte, cestnin ipd. Seveda imajo oni več jajc in močnejše argumente, ker s 50 tovornjaki lahko blokiraš pol države. Ampak po drugi strani - avtomobilistov je neprimerno več in če jih oni zberejo 50, ni hudič, da jih ti ne bi mogel 1000. In toliko avtomobilov v protestni povorki je že nekaj. Plus politični pritisk preko poslancev, ki so za tvojo stvar. To se že malo prekriva z drugo možnostjo, da vstopiš v politiko z željo, da spremeniš sistem od znotraj. Tretja možnost: greš tja, kjer se tovrstne požrtije ne dogajajo. Tankaš pri sosedih ali se preseliš v državo X in upaš, da bo tam bolje.
Zaradi mene, če je cena 2€ na liter in če gre ta država takoj juri cu grund. Žal...
p.s.
Tisti "ti" seveda ne leti nate osebno ampak je v funkciji splošnega osebka (mater se tole učeno sliši)