Kaj ti meni mutiš!
Na gornjem linku imaš cene na naftnih borzah celega sveta zadnjih 14 dni, tudi mediteranski, po kateri bi se naj pri nas oblikovale maloprodajne cene, lepo razvrščene po datumih!!!
V odgovorih zgoraj si ves čas trdil, da je cena surove nafte na borzah v zadnjih 14 dneh narasla in tako opravičeval dvig prodajne cene derivatov pri nas, kar smo ti lepo z danimi linki demantirali.
Ti si povlekel trošarine, potem ko nisi mogel dokazati dviga cen na svetovnih borzah.
Še nekaj, prilepi nam link s cenami iz referenčne mediteranske borze, kjer naši naftarji (z lastniški deleži države) kupujejo in na podlagi tega spreminjajo cene na 14 dni. Pa brez bluzenja o poznavalcih, pa o dostopih in podobnem. Neverjetno bi namreč bilo, da cena surove nafte in njenih derivatov na vseh borzah padala, razen na "referenčni" mediteranski, kjer kupuje olje naša kamarila.
Mene ne zanima sprememba trošarine, mene kot končnega porabnika naftnih derivatov zanima razlog za nenehni dvig prodajnih cen derivatov v obdobju, ko cene nafte na tržiščih padajo in čisto nič drugega.
Za stručkota na tem področju si me oklical ti.