Smreko vplinjevalni kotel poje brez težav.Ne mi rečt da so imeli bukovo ostrešje, ker smreka je uporabna bolj kot ne samo za podkurit.
Pa kje si ti doma, da ne najdeš drv v radiju 30 km?Če ni dostave nad 15-20km jih lahko tudi po 15eur pa jih ne bo prodal. Dajejo jih tudi zastojn, samo prevoz si moraš zrihtat.
Spomladi mi je bilo ponujeno komplet ostrešje ene stare hiše, zloženo, samo naložiš in odpelješ. No računica se mi nikakor ni izšla, ker hiabe cenijo kot suho zlato. Ker niso našli kupca so na parceli zažgali vse.
Smreko vplinjevalni kotel poje brez težav.
Ne sekiraj se ti zame.Pa kje si ti doma, da ne najdeš drv v radiju 30 km?
Sistem na sekance pa še lažje....Smreko vplinjevalni kotel poje brez težav.
Se ne, sam vprašam.Ne sekiraj se ti zame.
Tud navadni jo, sam ne na klasiko z zapiranjem podpiha. Je treba met kr zalogovnik in na ful.Še dobro, ker navadni jo ne.
Sistem na sekance je zate, ker maš odpad.Sistem na sekance pa še lažje....
Les za ostrešja pa drobijo s kladivarji...ker je seveda veliko žebljev zabitih not.
Par dni nazaj so bile vse premium dizel ročke še zaklenjene.Pri nekaterih bencinaskah sem opazil,da je cena premium dizla zdaj drugačna (višja, na nivoju 100-ke) kot pri navadnem. Ga je vlada zdaj izločila iz regulacije?
Na goriva.si kaže MOL in OMV premium dizel 1,998 tudi izven AC.Na AC je kao premium dizel nazaj.
Po državi pa ne vem.
Nisem bil pozoren
Na AC je kao premium dizel nazaj.
Po državi pa ne vem.
Nisem bil pozoren
Mislim, da so ob zadnji spremembi rekli, da je to to do 1.8..Se bo kaj spremenila cena jutri? Ker se vsak dan mimo peljem pa če kak € prišparam, zakaj pa ne Tankat moram...