Na madžarskem naj bi še vedno lahko s slovensko registrsko tankal po njihovi znižani ceni?
Je kdo to probal?
Od kje ta info?
Na madžarskem naj bi še vedno lahko s slovensko registrsko tankal po njihovi znižani ceni?
Je kdo to probal?
Sedaj so bili eni en teden brez goriva. Tako da je cena nepomembna.Nemogoče, da bi v svobodi meli ceneje? Niste govorili, kak bo zaj gladko 2.5€?
Predvidevam stari članki - daj link. Na začetku se je precej špekuliralo, ponekod celo nekaj dni delovalo tako, pol pa nič več. Sedaj rabiš madžara, da natanka na svoje ime in ti proda naprej recimo za 1,5 - oba srečna.Vceraj sem bral clanek na N1 se mi zdi alpa je blo 24ur.
Če bi v članku stisnil na link "Nižje veljajo za madžare" in v tistem članku še na link "z madžarsko registrsko tablico" bi ti bilo vse jasno.Vceraj je biu clanek.
Na avtocestah cenejši dizel za slovenske avtoprevoznike
Na Petrolovih bencinskih črpalkah na avtocestnem križu po poročanju Financ veljajo nižje cene za slovenske avtoprevoznike.n1info.si
Nafta je že par dni pod 100 dolarji tako, da zna biti zanimivo, kaj si bodo zdaj izmislili.18. spet prilagajajo cene ? gor dol ?
Padec EURa, ker bodo natisnili še dvanajst triljard milijard miljonov EUR za "zeleno" prenovo.Nafta je že par dni pod 100 dolarji tako, da zna biti zanimivo, kaj si bodo zdaj izmislili.
Kaj jemlješ? Jaz bi polovičko, ker tebi se hitro odpelje...GOLOB SVOBOOOOOOOODA! Gre vse 10 centov dol.
Bencin bo od jutri cenejši
Cene naftnih derivatov na svetovnih trgih že nekaj časa padajo, kar se odraža tudi v Sloveniji. Od jutri bo tako liter bencina cenejši za 10,3 centa, liter dizla pa za 10,8 centa. Pri 50-litrskem rezervoarju boste jutri v primerjavi z danes prihranili približno pet evrov.siol.net
Ne mi rečt da so imeli bukovo ostrešje, ker smreka je uporabna bolj kot ne samo za podkurit.Če ni dostave nad 15-20km jih lahko tudi po 15eur pa jih ne bo prodal. Dajejo jih tudi zastojn, samo prevoz si moraš zrihtat.
Spomladi mi je bilo ponujeno komplet ostrešje ene stare hiše, zloženo, samo naložiš in odpelješ. No računica se mi nikakor ni izšla, ker hiabe cenijo kot suho zlato. Ker niso našli kupca so na parceli zažgali vse.