Petrol naj bi imel v Serminu prednost pred ostalimi ponudniki. Če je to res...faaaaaaaaaaak ej.
Pri odpremi zagotavljajo:
- Vagonska polnilnica: do 9.200 ton na dan
- Kamionska polnilnica: do 16.000 ton na dan
Prosim za podatke:
- prostornina rezervoarjev na bencisnkih servisih
- pretok štele za osebna vozila
- pretok štele za tovorna vozila
Fliknem vse v eksel pa mal zavrtem...pedala.
Folk, šele zdele vidm, kolk je kurilc ??? Nisem spremljal, ker ga ne rabim, sedaj pa sem kar šokiran. 1,641 za liter ???
Eni bodo pa zelo najebali naslednjo kurilno sezono. Predvidevam, da tudi mi, "električarji", samo ne pa tako zelo.
Upam
Stepanjc in moravce ga zjutraj ob 9h nj biloHanzi, danes je sigurno že gorivo na črpalki.
So celo noč vozili pridni šoferji tovornjakov, da so napolnili rezervoarje.
Tako da svoboda je prišla.
Ne vem ali imajo svoj terminal ali pa nek dogovor...to sem nekje prebral. Mogoče celo na Alterju...sej drugega ne berem.Kako misliš prednost?
Stepanjc in moravce ga zjutraj ob 9h nj bilo
Ne vem ali imajo svoj terminal ali pa nek dogovor...to sem nekje prebral. Mogoče celo na Alterju...sej drugega ne berem.
A ti se do ene do druge bencinske voziš?Stepanjc in moravce ga zjutraj ob 9h nj bilo
Ne drži, tisti k imajo neizoliran imajo kamine in pa celo toplotne črpalke. Predvsem pa je bolj važno česa nimajo, to je $$$.V veliki večini prinerov imajo tisti s kurilcem tudi neizoliran objekt...in bo zadeva katastrofa.
Dobro . Res pa je, da je po nepotrebnem kaka laž v videu. Denimo, da bomo za liter goriva plačali več kot za 4 litre mleka. Pri kmetu že mogoče, če je naš znanec, v trgovini (in verjetno tudi pri petrolu) pa je mleko lepo šlo na cca 1 € in več. 4 € pa še ni gorivo.
Drži + en del je v lasti Blagovnih rezerv.Petrol je enako Sermin
Ker to se za casa vladanja Jajota res nikoli ni zgodilo.Svobodni so boljši ? Saj se še začelo ni je že da ni goriv nekje že drug dan .
Ne žali človeških ribic!#spomincloveskeribice
Ja, alter mi je dal naročilnico, pa da ti povem se naprejA ti se do ene do druge bencinske voziš?