Za zdaj jih je še sram, da so volili, kar so volili. Še malo, pa bodo maske padle in se ponovno napumpale gume na kolesih.kolesarđije se ne bodo nič v krogu vozili pred parlamentom zaradi dražjega bencina ?
Sej sm mislu električnega, pa me zdej zarad cene elektrike mal skrbi, če se sploh še splača ...Pcikle kupte .
Ne leti zgolj nate, ampak na vse:Jaz sem bil proti regulaciji goriva na vrat na nos na način kot ga je naredila prejšnja vlada. To, kar obljubljajo od torka, bo najbrž marsikoga presenetilo. Če bo samo vpliv na maloprodajno maržo, bo podražitev krepka.
Vlada naj regulira tako potrebno dobrino tako, da umakne dajatve, ki jih pri drugih dobrinah ni.
Pred kratkim so naši predstavniki soglasno sprejeli, da se frackinga pri nas ne smemo iti. Tudi rafinerijo dvomim, da bi komu uspelo postaviti. Kako se danes na to gleda? Se postavi pred strelski vod tiste, ki so glasovali za to zakonodajo? Konec koncev v primeru potrebe pripeljati vodo po ceveh nekaj 10 ali 100 km daleč ni zahteven projekt, če se plin pripelje tisoče km daleč. Dobro, mogoče je zahteven projekt za naša komunalna podjetja.
Dobre metode še vedno lahko povrnemo.Bone smo že imeli v stari Jugi.
kaj to? soda in liha tablice?Dobre metode še vedno lahko povrnemo.
Bone smo že imeli v stari Jugi.
kaj to? soda in liha tablice?
kej pa če maš električara si izvzet?
Kako da ga nisi mogel dobiti? Boni so bili prenosljivi in "borza" je prav lepo delovala.v jugi si dobil bone za 40 litrov na mesec, več ga legalno nisi mogel dobit
a fašisti pa nacisti ?v jugi si dobil bone za 40 litrov na mesec, več ga legalno nisi mogel dobit
kar je blo pa najlepše - tujci so lahko tankali neomejeno brez bonov
Kako da ga nisi mogel dobiti? Boni so bili prenosljivi in "borza" je prav lepo delovala.
Pa tudi komiji z vzhoda.a fašisti pa nacisti ?
Pa tudi komiji z vzhoda.
Kakšne.bodo.potem.cene.goriv.v.torek?