Cene bencina pri ........

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Spet si dosegel svoj nivo... Vsaka čast! Drugače ne gre... :aplauz:
Ne razumem! Zdaj ker sem moderator....mi je prepovedona še svoja lastna doživetja/opažanja napisat?

Ja vrečke ki jih dobiš na blagajnah sedaj so katastrofa za take podvige! Pa vrjami da česa takega nisem naredil ne prvič ne zadnjič glede na to da imam Alayo 7.5min stran peške....

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.360
3.427
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ne razumem! Zdaj ker sem moderator....mi je prepovedona še svoja lastna doživetja/opažanja napisat?

Ja vrečke ki jih dobiš na blagajnah sedaj so katastrofa za take podvige! Pa vrjami da česa takega nisem naredil ne prvič ne zadnjič glede na to da imam Alayo 7.5min stran peške....
Ah, vidiš, imava se rada... ti veš zakaj, jaz pa te hecam... Na koncu, ups,....

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N
2. okt 2007
3.775
2.263
113
je Golob rekel, da se bomo zgledovali po sosedih Hrvatih, torej 2 €...

1655465342630.png

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.761
4.906
113
zanimivo, kolk ste vsi pametni
ampak edine, ki jih vidim peš z vrečko it v štacuno so stare mame brez izpita al pa brez avtomobila... oz. obojega

še posebej pa ne nobenga kerlca ki bi v vsaki roki en plato pira nesu kilometer daleč
tak bodisi ne ve, kolk plato pira vaga al pa ne ve kolk je en kilometer

no, al je pa ironman, sam pol ne vem kaj je na alterju zgubu...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Počakaj da svoboda zagrabi, boš tudi gospodične v štiklah videl peš v trgovino it, ker ne bodo imele denarja za gorivo :).

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.761
4.906
113
eh tale svoboda je much ado about nothing
tolk so nesposobni, da niti škode ne morjo delat...

k sreči smo v eu, kle vn nas menda ne bodo spravli... kakšno lezbijko bodo osemenili in to bo to v štirih letih, pol pa ponovi vajo...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.891
113
Fala ku.. na borzi je končno cena nafte konkretneje padla (danes)..sem se bal da bo slo se kar na gor. Upajmo da današnji sveči sledi še kaka močna in zadeve rahlo znormlaizira.

Glede cen bwncina pri severnih sosedih...avstrijci imajo toliko boljši standard da je gorivo za njih cenejše kot nam..enako velja za nemce, nizozemce, itd..turiste ki po večini polnijo hrvaško obalo. In sem tiher da ljudje če kam se bojo odpeljali vsaj na dopust.

Zdaj..glede onega 1 km se peljat...to je tako kratka rqzdalja da je vseeno tudi če avto porabi 10 litrov..ne igra vloge.
Vlogo igra cenralizacija države , ko se praktično cela Slovenija zgrinja v Ljubljano.
In nek 'Kočevec' (vstavi poljubno), ki svoje čase ni vedel kaj je Ljubljana se zdaj dnevno voti tja na šiht..ne ker bi si to taoo želel ampak ker mora, ker je edino tam dobil službo, da lahko preživi in vzdržuje familjo. In takim soliti pamet naj grejo na vlak/bus..bi jo hitro dobil eno po zobčenikih. Najprej je treba priti do vlaka/busa, potem je treba priti do Lj in se nato še premaknit do delovnega mesta...realno 2 uri in pol v eno smer. Toliko nazaj..po možnosti še stat, ker je takrat največja gužva.
Tako da se gre po večini za to kolikor imaš 'sreče' s prebivališcem in oddaljenostjo od/do 'kruha'.
In tu privoščljivost nima mesta.

Priponke

• Screenshot_20220617-205354_TradingView.jpg
    Screenshot_20220617-205354_TradingView.jpg
    423,3 KB · Ogledi: 76