Po možnosti te bio/eko vrečke ki jih majo na blagajnah sedaj.....5korakov pa se poden odpre....in sreča je neizmerna
Spet si dosegel svoj nivo... Vsaka čast! Drugače ne gre...Po možnosti te bio/eko vrečke ki jih majo na blagajnah sedaj.....5korakov pa se poden odpre....in sreča je neizmerna
S(m)o glupi...
Raje 1km z avtom do trgovine, kot peš...
Večina...
Ne razumem! Zdaj ker sem moderator....mi je prepovedona še svoja lastna doživetja/opažanja napisat?Spet si dosegel svoj nivo... Vsaka čast! Drugače ne gre...
Ni... Glej statistiko...1km do štacune z avtom je še najmanši problem od vsega tega.
Ah, vidiš, imava se rada... ti veš zakaj, jaz pa te hecam... Na koncu, ups,....Ne razumem! Zdaj ker sem moderator....mi je prepovedona še svoja lastna doživetja/opažanja napisat?
Ja vrečke ki jih dobiš na blagajnah sedaj so katastrofa za take podvige! Pa vrjami da česa takega nisem naredil ne prvič ne zadnjič glede na to da imam Alayo 7.5min stran peške....
Itak. Bi šel 10x peš z vrečko v roki, pa bi še rekreacijo vmes oddelal .Po žemlje in pašteto res. Če pa kupiš za voziček zohna, pa še 100m ne moreš nest.
že dolgo je pri avtih bolj problem pleh kot pa km. Pleh rjavi tudi če se bolj malo vozišSej, če ni novih avtov se je treba ob dražjem gorivu manj vozit, da stari dlje zdržijo. Win-win situacija.
Precejen olje iz friteze bo ok.Kaj potem hanzi tak jok. 25 let star opln bo vse predelal.
Dokler bo eur podcenjen proti dolarju ne bo večjih pocenitev, smo skoraj na 1:1.Fala ku.. na borzi je končno cena nafte konkretneje padla (danes)..sem se bal da bo slo se kar na gor. Upajmo da današnji sveči sledi še kaka močna in zadeve rahlo znormlaizira.
"Zložljiv voziček za prevažanje opreme za kampiranje - | Decathlon" https://www.decathlon.si/vozicek-za-opremo-id_8578469.htmlNi... Glej statistiko...
Glej "zapečkarje/ce/", ki to delajo... Njihov avto bi na AC porabu 5l česarkoli, tako kot pa vozijo, pa 10...
Imam par prijatelejv, ki grejo 100m v trgovino z avtom... Jupi!!!