Čehi so v EU od leta 2004, tako kot mi.Bos moral najprej nasloviti EU, saj so zadaj direktive, ki to zahtevajo. Pa zadaj je se cel kup zahtev, ki dvigujejo stroške.
Čehi so v EU od leta 2004, tako kot mi.Bos moral najprej nasloviti EU, saj so zadaj direktive, ki to zahtevajo. Pa zadaj je se cel kup zahtev, ki dvigujejo stroške.
Naj jim tekne,Vsaj 30 avstrijskih avtov na zadnji pumpi pred mejo. Na avtocesti. Nosijo steke cikov in tankajo na polno.
a se trajne še dela, frizuro mislim?Vsaj 30 avstrijskih avtov na zadnji pumpi pred mejo. Na avtocesti. Nosijo steke cikov in tankajo na polno.
Naj jim tekne,
Saj smo tudi mi dolgo gor plazli po dizel.
Namesto polj oljne repice mamo lahko pa žito....ki ga bo zdej manj zaradi vojne v Ukrajini....Naši bi se tudi lahko zgledovali po Čehih in nehali posiljevati s to bio greznico v dizlu.
Obstaja tudi drugačna pot do cenejšega goriva
Na Češkem bodo ukinili obvezno dodajanje biodizla dizelskemu gorivu in bioetanola bencinu, saj naj bi s tem znižali cene goriv.www.zurnal24.si
Če bo Evropa dovolila. Bio komponenete so predpisane/regulirane...
Iščem pa ne najdem.
Se ni govorilo, da bo letos prehod na E10 brozgo?
Bo Veliki Vodja poslal tanke, da bodo rešili situacijo in zagotovili oskrbo?
Avstrijci pokupili vse . Teli na pumpi pa nepripravljeni...namesto da bi sluzili poslusajo kletvice.Na bencinski na avtocesti v sentilju na dizlu rdeci traki z napisi stop, zaklenjeni.
Ti pa jim verjemeš ne.Samo, da imajo namesto plusa z vsakim litrom minus.
Samo, da imajo namesto plusa z vsakim litrom minus.
Dokler nimajo lastnih naftnih vrtin in rafinerij ter morajo nabavljati robo po tržnih cenah, je tak. Petrol to nima, je zgolj trgovec.
OMV in MOL imata pa le do neke mere.