Čelada za volanom

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
priznam lep je,

zgleda, da se rdeci vragec nc ne vozi znjim, mu ga je trava ze skor cist prerasla,

da mu ni morda ze crknil
sprasujem se.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Verjem, da sem tud jaz dolgo okleval ravno iz razloga ker KIA , kao, nima imiđa. Ampak jaz sem hotel najboljše za denar. In to je brezkompromisno to!
Ozirat se na na zastarela, blesava in zatracana prepričanja nekaterih gestapo voznikov je brezveze, ker ti so že dolgo nazaj izgubili stik z podlago. Svet se razvija in svetovna avtomobilska industrija še do nekdaj nepoznanih firm prehiteva evropejce. Jaz sem se s tem že davno sprijaznil gestapo šoferji pač ne. KIA pro ced je enostavno najlepše in najboljše za ta denar trenutno.
Požrite se neumni gestapovci v svojih oskubljenih in precenjenih gestapo kmetijskih strojih!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pa ti si res en dolenjski kmet.

Saj ni s s ProCeedom nič narobe, še zdaleč pa ni najlepši in najboljši avto za ta denar. Glede lepote se lahko razpravlja ker so okusi različni. Glede kakovosti pa tudi. Nekomu je kakovost tudi to, da ima avto prepoznavne blagovne znamke, da ima avto z zgodovino, da ima rabljen avto, ki je za ceno tvoje KIE svetlobna leta pred njo.

POleg tega me ne boš prepričal, da je KIA boljša od novega Fiata Brave,