Čečkanje po fazanih?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Tej bi blo prvo dieto treba nastimat
Nedvomno ampak njih gatto ne opisuje kot mlado trapico ki ji lahko vse sirte nastimas.

If you know what i mean
Tko k vsaj polovici tvojih "sodelavcev"
grin1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Kolikor vem, je to že malo umiritev situacije. Mi smo imeli enake fore, kot jih omenjaš ti, pred parimi leti se pa spomnm je bila pa prav afera, ker so bili fazani (ali so morda bili bruci) poškodovani. Prav fizično so se znašali nad njimi. Takrat je malce zaropotalo v medijih. Dobro teli flomastri pa to - sploh ko vidim tega mulca ali pomislim na unco iz drugega ali tretjega posta - očitno trpijo ne in to sprejemajo kot iniciacijo. S tem nič kaj narobe, ker potem tega ne morem razumeti kot znašanje nad nekom ali mučenje. Je pa to očitno druga generacija...

Zdaj se kaj takega ne morajo spomnit, so premalo šolani. Še dobro, da znajo flomaster prav obrnit...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Pri nas v srednji na strok. gimnaziji je samo kdo prinesel koruzo v šolo, v kakšni vrečki, pa so to dva tri dni obmetavali, potem pa se je stanje umirilo in potem več ni bilo ne duha in ne sluha o fazanih. V zadnjem letniku, se mi je zdelo, da bo fazaniranje očitno izumrlo .. zdaj pa to?

Nekdaj smo fazančke zajebavali v smislu, da je na avtobusu sedel zadaj, pa skos zadnje okno "navidezno" streljal šoferja v avtu ki je bil za avtobusom, je z vžigalico meril cel avtobus, potem pa ga je nekdo ruknil in šel od začetka, v fazanice smo metali zrno po zrno koruze v joške, če je mela večji dekolte, samo da ji je notri padlo, in si je pobirala ven, če ji je bilo ... ali takih smotanih bedarij pa nismo delali in tudi dogajalo se ni kaj takega, vsaj da bi videl ...
Moj bratranec, ki je letos šel prvič v srednjo ... kaj je blo ... ja najbolj pekoče feferone je mogel jesti, če ni hotel, pa so ga tam nekaj cotali pa tolkli po glavi ...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
ni bilo dovolj čečkanje... čečkanje ni nič proti temu nehumanem mučenju na Ledini

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
ni bilo dovolj čečkanje... čečkanje ni nič proti temu nehumanem mučenju na Ledini

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/Z1ZDu7bC4Jc&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/Z1ZDu7bC4Jc&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

OK, tole je pa že primerno za kako ovadbo.
10.gif

Kje je Amnesty international, ko jo človek rabi?
confused-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Tole popisovanje fazanov z Fji je ratala moda in smrklje pijane ali pa "zadete od evforije" iscejo folk da jih popisuje. Nevem men se je fazaniranje zdelo bolj da si koga ujel in ga zacahnu.

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Da obudim temo.

Mi je znanka zadnjič rekla, da ko je bila hči "fazanka" (lansko leto ), ji je svetovala, naj bo čim bolj pri miru. Da jo čim manj popišejo.

In so potem "samo" dva dni drgnili iz kože popise.
Če se ne pustiš, naj bi "fazana" s fizično prisilo pobarvali.
Ta tradicija naj bi bila cca 6 let.

Zdaj pa mene zanima:

- Če nekdo mojega otroka proti njegovi volji fizično drži z namenom, da se drugi izživljajo nad njim,je kakšen problem, če jim razbijem gobec?

- Če sem npr. na sodišču zaradi silobrana obsojen in zagrabim sodnico in jo popišem z raznoraznimi barvami (obsojen pomeni, da so dejanja storilcev normalna in za družbo spreječa) - je to dvoličnost?

- Kdo dopušča ta dejanja (izživljanja)?

Tisti, ki bo rekel, da je to "tradicija", mu povem, da ni. Ta debilnost obstaja nekje 6 let.

Zagovornike te zadeve pa vabim, da jih popišem. Če ne boste hoteli, vas lahko fizično proti vaši volji zadržimo.

Bistvo mojega posta pa je, da ne sme biti nasilja!

I

Izbrisan uporabnik #488

to je noro s tem risanjem, šole bi morale ukrepati in zagotoviti varnost

I

Izbrisan uporabnik #488

šola je odgovorna za te butle+njihovi starši

saj to se dogaja v soli ali tik pred njo in je v zvezi s šolo

očitno bi moralo priti do pretepa resnega

to ni bila nikoli tradicija, kako koruzo se je metalo, če sploh

mi smo imeli bolj vizualni chick check, da si ocenil kandidatke

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ponavadi je profesorjem to popisovanje fazanov fora, ob kateri se zabavajo. Ampak smešno jim je zato, ker se to ne dogaja njim.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Odkar imajo učenci in dijaki SAMO pravice, ne pa tudi dolžnosti, ali bohobvari kakšno odgovornost, je tako kakor je.

Šola, učitelji, hišniki, sekretarji, minister in kar je še tistih, ki bi 'kao' morali ukrepati, lahko dosežejo le tožbe staršev in različnih varuhov proti sebi.
In seveda javni linč v medijih (tudi forumih), ki ima predvidljive rezultate - vsi dvignejo roke!

Pišem iz SVOJIH izkušenj.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Jaz bi dal neko pobudo na šole, da se to ne dogaja. Je debilno. Pa še v zapor mi ne bo treba.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Na prvi gimnaziji v Mariboru je menda zdaj prepovedano odkar so enega fazana vrgli v vodnjak pred šolo in mu zlomili roko (2, 3 leti nazaj?).

I

Izbrisan uporabnik #488

možno, čeprav mam za prvo podatek predlani, da so mazali vseeno

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Verjamem, saj veš da se tam zbirajo tudi iz drugih šol, tega se ne da preprečit, se pa lahko z leti izkorenini če imajo šole voljo.

@sattelite_mike, pri nas je to bilo v mejah normale, vseeno v neki prijateljski nameri, ko pa pride do nasilja, izživljanja itd. pa pomojem več ni hec.

Nazadnje urejeno: