Čečkanje po fazanih?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.932
6.560
113
Jaz ne vem, mi smo se v OŠ drli: Bolje biti pijan, nego star. Se ne spomnim nekega ogorčenja, pa zagovorov "odgovornih", pa medijske pozornosti.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz ne vem, mi smo se v OŠ drli: Bolje biti pijan, nego star. Se ne spomnim nekega ogorčenja, pa zagovorov "odgovornih", pa medijske pozornosti.

Ti ne razumeš. Zdaj smo v demokraciji, zdaj so taki cajti da je treba biti glede tega zelo previden.
Malek.press

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.935
113
v lokalni ostariji
zdaj smo v svobodi.. zdaj je treba biti previden...

JAO JAO

a če bi pa zavrtel recimo od konečnika "piknik" pa bi bilo ok? ali pa kej od drinkrsov
wink-1.gif

ah ja..

res smo postali čudna družba.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pust fazane, poglej kaj se je dogajalo v Velenju: Velenjski osnovnošolci prvi šolski dan uživali ob »gajbi piva«?

Citat:
Kot pravi eden od prisotnih, pa je bil glasbeni izbor pravi šok. Zavrteli so namreč srbsko poletno uspešnico Gajba puna piva v izvedbi Djomla KS & Lucky Stars feat Vertify. »Za prvi šolski dan so učencem vrteli pesem v srbskem jeziku (ki ga roko na srce večina niti ne razume) , ki poslušalca vabi k pitju piva Jelen, govori o varanju punce ... in tako naprej.
bonk.gif

...in kdo naj nebi razumel srbsko?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
No roko na tica vecina 15 letnikov ki nimajo starsev, ki bi se doma pogovarjali srbsko/hrvasko, teh dveh jezikov ne razume prav dobro. Morda znajo 10 komadov cece na pamet dvomim pa da jih znajo prevest.

Sam razumem izkljucno zato ker sem se druzil s folkom ki je tako govoril med seboj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko sem jaz hodil, ni bilo nobenih scen s fazani, mogoče se je kje slišal kakšen "frrr", sicer pa je bilo povsem mirno.

Očitno pa je, da [cenzura]čki fazani dovolijo, da se jih poriše in to še z veseljem objavijo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Hja, več kot očitno jim paše vsa ta pozornosti
grin1.gif

Sploh pri tej fotografiji sem dobil tak vtis...
tongue-1.gif

ONLINE_151454-300.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.014
-369
113
hehe....

no, men grejo tud tele fore bolj na živce kot ne... sicer pri nas ni bilo nekega hudega krsta... ampak so mi všeč old style fore, kot so jih nekateri opisali...

ko sem se v ponedeljek pelu po lj, in ko sem nahitro videl taprvega počečkanega fazana, sem si mislil, bogi revež, kakšen velik materin znamenje ima po celi faci... no potem sem bil že bližje, in sem videl da je sam počečkan... vglavnem bz, kr neki, brez domišljije.