Čečkanje po fazanih?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
KSZ

20563ce20a7fb8ad142f-prvi-dan-sole-fazani.jpeg

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
In to se komu zdi normalno? Kaj delajo ravnatelji, da tega ne preprečijo? wtf dogaja mladini, da se dejansko pusti?

In ne nazadnje, kaj je medijem, da to sploh predstavljajo brez kritične besede?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Mr_Wolf

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
In to se komu zdi normalno? Kaj delajo ravnatelji, da tega ne preprečijo? wtf dogaja mladini, da se dejansko pusti?

In ne nazadnje, kaj je medijem, da to sploh predstavljajo brez kritične besede?
kaj pa lahko ravnatelj naredi? mu vzame flumaster, in potem čaka da starš prileti z odvetnikom?
imajo kr zvezane roke nad pobalini, najbolj tukaj bi pomagala vzgoja staršev.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.123
1.071
113
Kolikor vem, so po šolah dokaj stroga pravila o tem. In se jih dijaki držijo. Pred risanjem vprašajo za dovoljenje. In če fazan noče, gredo pač do naslednjega, jih je dovolj.
Tiste slike so pa s Čopove, so fazani v vrsti stali in čakali na poslikavo. In tu ravnatelj res nima veze zraven.

• Wow
Reactions: guardy

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Kolikor vem, so po šolah dokaj stroga pravila o tem. In se jih dijaki držijo. Pred risanjem vprašajo za dovoljenje. In če fazan noče, gredo pač do naslednjega, jih je dovolj.
Tiste slike so pa s Čopove, so fazani v vrsti stali in čakali na poslikavo. In tu ravnatelj res nima veze zraven.

Malo se pripravljam na drugo leto, ko že vidim da me bo kap :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: zino

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.927
6.559
113
kaj je bilo in kaj ne, ne vem, ampak kar kažete tu, so 15letniki, ki so v vrsti čakali, da se jih poriše in so ob tem fino imeli. glede na to, da tu ni bilo nasilja in ne gre za neko stvar, ki jih bo še prav dolgo spremljala, niti ne vem, zakaj tak halo. pa ravnatelj pa odvetnik. nekdo je res kompas zgubil, ampak to ne dijaki.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
kaj je bilo in kaj ne, ne vem, ampak kar kažete tu, so 15letniki, ki so v vrsti čakali, da se jih poriše in so ob tem fino imeli. glede na to, da tu ni bilo nasilja in ne gre za neko stvar, ki jih bo še prav dolgo spremljala, niti ne vem, zakaj tak halo. pa ravnatelj pa odvetnik. nekdo je res kompas zgubil, ampak to ne dijaki.

Ne vem, men se čečkanje z alkoholci po glavi nekak ne zdi OK. Lahko pa sem samo star... V mojih časih so kako koruzo dobil, to je bilo pa to...

pa btw; daleč od tega da bi odvetnike ipd v to vlačil... Mislim, da sem dost OK naredil, da naša ne bo drugo leto na čopovi stala u vrst za tole ;)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.927
6.559
113
ja, kar se tele nedolžne zadeve, dasiravno malo glupe, tiče, si pa res samo malo star. pa kaj pol, če so se porisali, saj se niso tetoviral. in če ji bo pa fora si brke risat, ker si jih vsi, si jih pa bo in bo uživala pri tem. če ji ne bo do tega, si jih pa ne bo. škode in trajnih posledic nobene, samo en dan, ki si ga bodo zapomnil, kot enega redkih ne do kraja zateženih na srednji šoli.

dejansko, kdor vidi v tem nekaj silno hudo narobe, je že rahlo star pa malo zagrenjen.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.453
1.450
113
Ne ne, noben normalen stars si ne zeli da mu hcero malajo po stegnih in joskih. Ti si pac legacy device....pa bi ti pasalo da te nekdo požgečka...pa četudi s TOZ market permanent, crna

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.927
6.559
113
Ne ne, noben normalen stars si ne zeli da mu hcero malajo po stegnih in joskih. Ti si pac legacy device....pa bi ti pasalo da te nekdo požgečka...pa četudi s TOZ market permanent, crna

Meni na noben nacin ne gre bilokaj seksualnega po glavi, ko se otroci s flomastri risejo. Ne vem, a si tok moten ali samo nedojeban, da je to to, na kar pomislis ob 15letnikih, odnosno 15letnicah. Ti si problem, ne jaz pa tale mularija.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Tole s flumastri ni nič v primerjavi s kakšnimi (bolj ali manj) krutimi forami, ki se jih je fazanom izvajali včasih in to brez njihovega privoljenja saj so bili enostavno prisiljeni v sodelovanje, v primeru nesodelovanja pa so bile posledice še parkrat slabše. Tako da ja, naj uživajo v tem, če jih to res zabava.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
Ne vem, men se čečkanje z alkoholci po glavi nekak ne zdi OK. Lahko pa sem samo star... V mojih časih so kako koruzo dobil, to je bilo pa to...

pa btw; daleč od tega da bi odvetnike ipd v to vlačil... Mislim, da sem dost OK naredil, da naša ne bo drugo leto na čopovi stala u vrst za tole ;)

ja, sam mal si star. tole ceckanje je sicer ze precej stara zadeva... to so izvajali ze v nasih casih...

vse bo ok s tvojo princesko, tudi ce bo malo porisana. ne bo nobenih travm in ucenskih motenj v prihodnosti. ;) ;)

to je kot en krst...

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.683
-1.361
63
to je kot en krst...
Tako je, to je krst, sprejem.

To se ne dogaja le na prehodu iz osnovne v srednjo šolo, na faks ali sprejem v kako organizacijo, športni klub ...
Se spomnim, ko so nas sprejeli med alpiniste. Poleg nebroj udarcev s plezalno vrvjo po riti in stegnih, kamor je pač padlo s strani z alkotom opogumljenega inštruktorja. Se spomnim tudi sprejemov med vaterpoliste. Tole s flomastri je milina :D

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Jaz ne vem kam ste ostali hodili v šolo, ampak v mojih časih slabih 30 let nazaj bi tisti, ki bi komu od nas poskušal s flumastrom risati po telesu le-tega najprej pojedel in potem bi dobil še batine.
Meni je to nesprejemljivo in nima prav nobene veze s prihodom v srednjo šolo. Na našem koncu je vsaj na gimnazijah prepovedano in se dijaki tega tudi držijo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
Jaz ne vem kam ste ostali hodili v šolo, ampak v mojih časih slabih 30 let nazaj bi tisti, ki bi komu od nas poskušal s flumastrom risati po telesu le-tega najprej pojedel in potem bi dobil še batine.
Meni je to nesprejemljivo in nima prav nobene veze s prihodom v srednjo šolo. Na našem koncu je vsaj na gimnazijah prepovedano in se dijaki tega tudi držijo.

hehe, se en partibrejker. sej take se v rit brcnejo, da se cimprej mimo naprej spokajo!

• Haha
Reactions: aljoman