Čečkanje po fazanih?

I

Izbrisan uporabnik #488

se pa posname kaj, no v bližini je sedež kriminalistov itd

ni volje, ni reda

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
...ksz..

Mi smo imeli včasih scene za fazane v smislu merjenja hodnika z vžigalico ali pa s kovancem, sestavljanje "vrvi" iz oblek ene skupine fazanov, ki tekmuje proti drugi in pol valda zmagajo pogumnejši itd, itd. Te bedarije z alkoholci po faci in ostalih delih telesa so pa totalno krneki in brez domišljije oz. povsem primerne vsesplošni retardaciji folka, ki jo lahko spremljamo v družbi že dalj časa. Mene je konkretno strah prihodnosti v obliki filma idiocracy
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vse skup ena neumnost. V naših časih so bile fore izvirne, ne pa nasilne. Najbolj nasilno je bilo obmetavanje s koruznimi zrni...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Tudi to sem že doživel, da so se fazani en drugemu podpisovali na obraze. Višji letniki začnejo, potem pa sami dokončajo, ker se jim zdi to kul, da se čez mesto sprehajajo popisani.
bonk.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Morajo dati enemu rjuharju na silo jesti svinjino, potem se bodo vsi Hanžki skočili v zrak
evil.gif

In bodo nehali s tem fazaniranjem, kar je postalo eno navadno izživljanje nad preplašenimi prvimi letniki SŠ..

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Tudi to sem že doživel, da so se fazani en drugemu podpisovali na obraze. Višji letniki začnejo, potem pa sami dokončajo, ker se jim zdi to kul, da se čez mesto sprehajajo popisani.
bonk.gif

Mah ja, če je prostovoljno,naj delajo, kar jim paše.

Da pa trije nekoga držijo in pišejo po njemu pa pač ne.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Morajo dati enemu rjuharju na silo jesti svinjino, potem se bodo vsi Hanžki skočili v zrak
evil.gif

In bodo nehali s tem fazaniranjem, kar je postalo eno navadno izživljanje nad preplašenimi prvimi letniki SŠ..

Kot vidim, se vas kar nekaj strinja z mano.

Proti debilnemu nasilju namreč.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Da obudim temo.

Mi je znanka zadnjič rekla, da ko je bila hči "fazanka" (lansko leto ), ji je svetovala, naj bo čim bolj pri miru. Da jo čim manj popišejo.

In so potem "samo" dva dni drgnili iz kože popise.
Če se ne pustiš, naj bi "fazana" s fizično prisilo pobarvali.
Ta tradicija naj bi bila cca 6 let.

Zdaj pa mene zanima:

- Če nekdo mojega otroka proti njegovi volji fizično drži z namenom, da se drugi izživljajo nad njim,je kakšen problem, če jim razbijem gobec?

- Če sem npr. na sodišču zaradi silobrana obsojen in zagrabim sodnico in jo popišem z raznoraznimi barvami (obsojen pomeni, da so dejanja storilcev normalna in za družbo spreječa) - je to dvoličnost?

- Kdo dopušča ta dejanja (izživljanja)?

Tisti, ki bo rekel, da je to "tradicija", mu povem, da ni. Ta debilnost obstaja nekje 6 let.

Zagovornike te zadeve pa vabim, da jih popišem. Če ne boste hoteli, vas lahko fizično proti vaši volji zadržimo.

Bistvo mojega posta pa je, da ne sme biti nasilja!

Sem proti takem nasilju vendar imaš načeloma tri možnosti:

1. Naj sprejme tisti teden maltretiranja, itak so mulci čisto pomehkuženi zaradi preveč zaščitniških staršev
2. Lahko greš v šolo pa jokaš pred učitelji, vendar potem izpiši še otroka saj bo naslednja 4 leta maltretiran s strani sovrstnikov ter učiteljev
3. Seveda jim lahko razbiješ gobce samo ne jokat, ko bodo starši razbitih otrok tebi razbili še kaj drugega

Fazan sem bil 14 let nazaj... ni bilo tako hudo kot danes, so pa že takrat bili aktualni podpisi po facah...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.779
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
V redu, potem lahko muslimana prisilimo da bo jedel svinjino? Tega se ne rabi, pri nas je bilo fr fr, pa mogoče kakšna koruza in to je to, kar pa se danes dogaja pa je nasilje. se je 2 tedna bralo ko so tistega bosančka vrgli iz razreda a tako nasilje kot je držanje otroka in farbanje pa je za razne hanžke spremenljivo.
btw še danes niso povedali kdo je bil nasilen nad bosančkom, menda niso bili Slovenci.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
KSZ

Seveda je to kozlarija na kvadrat ...
bonk.gif

UUUU tahud starš
rolleyes-1.gif

To je hudo nasilje, to je pravo nečloveško mučenje, če ima tvoj otrok F na čelu.

A ste tisti, ki ste proti čečkanju in pitju raznih ogabnih pjač in streljanju na "nemce" bili celo šolsko obdobje mučeni a ne?! Sam taki ste lahko proti krstu fazanov.
Ni dopustno nasilje, pod prisilo ali kan podobnega, sam koruza, flomaster, merjenje s vzigalicami,.....v dijaškem smo mogli postale postiljat, smo sobe popravljal, smo tastarim po hrano hodil,......in so fazoti vrnili. Jaooo pa peli smo/so himno. To je bilo hec.

Se pa lepo vidi kdo je starš ki teži v šolah, sigurno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
hja, jest pa mislim, da kdor zeli se lahko izogne temu krstu. ne mi rect da popisejo cisto vse fazane?

pri nas na soli ni blo nobenih ekstremnih zadev. pac se se mal skril za kaksen vogal, pa si mal pocakal, pa je slo mimo...

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja, jest pa mislim, da kdor zeli se lahko izogne temu krstu. ne mi rect da popisejo cisto vse fazane?

pri nas na soli ni blo nobenih ekstremnih zadev. pac se se mal skril za kaksen vogal, pa si mal pocakal, pa je slo mimo...
pussy

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ne, on je sam napisal kaj so boječke delali. Je pa tut res, da tiste jokice smo/so pustili pri miru. Res nobenemu se ni dal okvarjat s nekom, ki je pač pussy.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Na naši srednji šoli so se krsti začeli šele z mojo generacijo, ker je pred nami v šoli bilo 50 fantov in 300 punc
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Žal sem jaz še prvo leto šolanja ujel ime Tekstilna šola, vendar so nas kasneje hvalabogu preimenovali v Srednja šola za oblikovanje. Jaz sem bil program medijski tehnik
smile-1.gif