I
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Tudi to sem že doživel, da so se fazani en drugemu podpisovali na obraze. Višji letniki začnejo, potem pa sami dokončajo, ker se jim zdi to kul, da se čez mesto sprehajajo popisani.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Morajo dati enemu rjuharju na silo jesti svinjino, potem se bodo vsi Hanžki skočili v zrak
In bodo nehali s tem fazaniranjem, kar je postalo eno navadno izživljanje nad preplašenimi prvimi letniki SŠ..
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Morajo dati enemu rjuharju na silo jesti svinjino, potem se bodo vsi Hanžki skočili v zrak
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Da obudim temo.
Mi je znanka zadnjič rekla, da ko je bila hči "fazanka" (lansko leto ), ji je svetovala, naj bo čim bolj pri miru. Da jo čim manj popišejo.
In so potem "samo" dva dni drgnili iz kože popise.
Če se ne pustiš, naj bi "fazana" s fizično prisilo pobarvali.
Ta tradicija naj bi bila cca 6 let.
Zdaj pa mene zanima:
- Če nekdo mojega otroka proti njegovi volji fizično drži z namenom, da se drugi izživljajo nad njim,je kakšen problem, če jim razbijem gobec?
- Če sem npr. na sodišču zaradi silobrana obsojen in zagrabim sodnico in jo popišem z raznoraznimi barvami (obsojen pomeni, da so dejanja storilcev normalna in za družbo spreječa) - je to dvoličnost?
- Kdo dopušča ta dejanja (izživljanja)?
Tisti, ki bo rekel, da je to "tradicija", mu povem, da ni. Ta debilnost obstaja nekje 6 let.
Zagovornike te zadeve pa vabim, da jih popišem. Če ne boste hoteli, vas lahko fizično proti vaši volji zadržimo.
Bistvo mojega posta pa je, da ne sme biti nasilja!
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
KSZ
Seveda je to kozlarija na kvadrat ...