budilke na androidih

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
OFF: naslov sem na hitro prebral kot "Budilke na steroidih", pa mi nič ni bilo jasno
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
grims-1.gif

A potem bi moral tudi laptop potegnit iz torbe, pa ga ugasnit? Oz. iPad? Misliš, da ti ljudje, ki ugašajo smartphone, ugasnejo laptop, ki ga imajo v torbi?
Pa iz česa bom muziko poslušal, če moram telefon ugasnit
grin1.gif

Sicer pa iPad lahko sedaj piloti uporabljajo za karte tudi med vzletom in pristankom, tako da ...

Mimogrede: razen tu in tam na adriji in kaki podobni zplankani letalski družbi stavke (in stevkoti) nič več ne rečejo (se spomnim da leta nazaj so za to težili), če imaš lepo slušalke v ušesih in glasbo poslušaš tudi med vzletom in pristankom.
In v bistvu telefona sploh ne morteš ugasnit. Stalno malo dela, drugače ne bi zaznačl pritiska na tipko za vklop. V resnici lahko v bistvu ugasneš le stvari s fizičnim on/off stikalom.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Ah, meni je pred par dnevi na Adriji pomahala, naj dam slušalke iz ušes. Pa sem jih dal. Dokler ni šla stran. Ko se enkrat usede za pristanek, ne vstane več.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Meni je pa hec, da telefone ugašajo, da bo delal sekundo al minuto dle. Če češ da ti dela en teden, kup 6310i. Kumarati se tut bunijo, da zdrži sam en dan. Ja, bemti, zvečer dve uri igrce, pa wlan, pa sms,.... en let nazaj ni tega počel,..... Kr neki, hočjo en hud lap top za telefon+ en teden da dela.
Sam je res hec, da ne pogruntajo boljše baterije.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
lej, jaz ga pač ponoči ugašam. ne zaradi baterije, ampak še iz študentskih časov, ko so me kolegi ob 3eh budili, ko so šli z žurke in me pač ni bilo zraven, pa mi je bilo treba povedat wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si stari, veš kak je dobro, priji, razturaaaaamooooo. priji v kmšššššššššš, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kake babeeeeeeee. no, in ga pač ugašam, kaj potem. saj ne rabim bit in NOČEM bit skoz dosegljiv. rad bi samo, da me zbudi, ko to želim. okej, bom dajal v flight mode. se mi je pa sam premaknil, ko je blo treba uro premaknit. vsaj to.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Ne razumem zakaj bi kdo ugašal telefon ponoči. Daš v flight mode pa je. Se zbudiš, preklopiš pa je. Ne pa da moraš vklapljati cel telefon, čakat da se zboota, po možnosti še pin vtipkavat...

19. jul 2007
2.890
1.605
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Na nobenem pametnem telefonu ne dela budilka pri ugasnjenem telefonu.Dela samo na telefonih nižjega cenovnega razreda, kot je npr samsung 2121 za 1eur. Ironija...

Samsung Wave z Bada opracijskim sistemom se budilka prižge ob ugasnjenem telefonu.

Je pametni telefon, ni pa android

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne razumem zakaj bi kdo ugašal telefon ponoči. Daš v flight mode pa je. Se zbudiš, preklopiš pa je. Ne pa da moraš vklapljati cel telefon, čakat da se zboota, po možnosti še pin vtipkavat...

Tudi pri izklopu flight mode je treba PIN vtipkati, vsaj na desire S.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Mogo bi napisat, da pri redkih pametnih telefonih delajo budilke, ko je tel izklopljen.Za novejše androide pa nisem niti vedel. Na sgs pa tega tut nisem sprobal.Sicer pa pohvalno, da so to zrihtali.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
naj gre u qurac prokleti flajt moud. valda ni zvonil niti v flajt moud, sem zamudil službo, ker prej nisem sprobal ... fukno ga bom f kanto ...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ma saj pravim, neki kitajski šit, avatar je model. ampak ma izgled OSja kot samsung omnia S al kaj je že ...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Tudi pri izklopu flight mode je treba PIN vtipkati, vsaj na desire S.

A tudi PIN se mora vpisovati, ko se gre nazaj v normal mode? Še en feature, ki manjka N900.
tongue-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Ja, pri prehodu iz flight mode -> normal se mora vpisati PIN koda.
Tega tudi na nokia E51 ni bilo, tako da mi je zdaj malo čudno in mogoče celo nepotrebno (čeprav ima vsak način svoje razloge).

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ja, pri prehodu iz flight mode -> normal se mora vpisati PIN koda.
Tega tudi na nokia E51 ni bilo, tako da mi je zdaj malo čudno in mogoče celo nepotrebno (čeprav ima vsak način svoje razloge).

Pri SGS2 ni potrebno vtipkati PIN.