Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Vidim da nas je tu malo takih, ki pijemo pir res iz užitka, večina pa zarad tega da se napije al pa zato ker ga ostali pijejo.
Ma miljonkrat grem s frendi na "kafe" tam okol 13,... Kava, tanđerina, kola, kola, fanta, sprajt, union.
Pa me gledajo; "Pir boš?!!"
Stari, 37 stopinj je zunaj, žejen sem že pol ure ko prase, zdaj pa naj s tabo kokakolo pijem, ko rabim 3 da se odžejam?
Vlki union, pecljast 0,3 kozarec in en fajn cigarilos. Vi pa pite vroče kave in cuker. Sicer pa boljše to kot pa da se pretvarjajo da jim pir paše in ga pijejpo zato ker ga jaz. Zvečer v klubu, vsi cc kole jerger kole (no sej tut sam to pijem) ampak za štart rabim tako 2 hajnikena da vidim ki sem.
Če imajo pa vlki union, kako pa?
Beseda, edino ti kot štajerc bi lahko pil Laško!
Sicer pa pivo je hrana in užitek, jst ne kadim pa namesto kave s frendi vedno spijem en krigl pira .. poleti je normalno, pozimi malo manj, ampak tko to gre.
Pir je vedno pohvala samemu sebi za uspešno narejeno delo ali pa dobro končan dan!
Glede brezalko pivca je tako, da do sedaj še nisem dobil takega, da je primerljiv z alko .. pač tistih 5% etanola da svoj okus in ga ni nadomestka, da bi to spremenilo.