brez tega mi živeti ni...ali kaj res potrebujemo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Da ne gori zadnja luč in sprednja, da mi luči ne kuri in moram pol menjavat...

Pa čez dan se LED bolje vidijo, lepša svetloba

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.513
10.732
113
Najboljše je potem ko zamenjaš avto , pa lastnik gre s kartico, ti pa se z njegovim avtom odpelješ in ga ne moreš ugasnit (razen na hard)..v galvnem epsko. Pišem za scenica

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:

Res je težko stisniti tipko za odklep na ključu, vstaviti ključ za zagon (se privezati, medtem ko lučke ugašajo) in potem obrniti ključ.
frown-1.gif

Ni tezko... samo zakaj bi, ce ni ptorebe po tem...

Prav tezko tudi ni poiskati "vinto", jo vtakniti v odbijac spredaj in zakurblati motor
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Probaj enkrat spačka zakurblat, če boš "pameten", te bo lepo v roko butnil
smile-1.gif

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Pri meni (Toyota) avto sicer dela, ampka piska da ne zazna ključa, ugasneš avto lahko, prižgati ga seveda potem ne moreš.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Najboljše je potem ko zamenjaš avto , pa lastnik gre s kartico, ti pa se z njegovim avtom odpelješ in ga ne moreš ugasnit (razen na hard)..v galvnem epsko. Pišem za scenica

ne spomnim se točno ampak mislim da zadevo lahko vgasneš tako da 2x tipko za vžig pritisneš.

I

Izbrisan uporabnik #488

kaj pa v prvo, spustiš sklopko in bremza pa crkne...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ni tezko... samo zakaj bi, ce ni ptorebe po tem...

Prav tezko tudi ni poiskati "vinto", jo vtakniti v odbijac spredaj in zakurblati motor
grims-1.gif
Zelo nesorazmerna primerjava, ki ne vzdrži.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Tudi to gre, ampak je ena finta če ni kartice zraven. Mislim da tiščiš bremzo pa 2x knof prtisneš. Drugače te pa tako opozarja, da kartica ni zaznana.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik map pravi:
finta je v tem, da ti ni treba iskati ključa po žepih, torbi

Kako odkleneš vrata stanovanja ali hiše? Nič ne rečem, bombonček ampak "must have"?!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.513
10.732
113
še bolj zabavno bi bilo, da bi avto potem ugasnil, potem pa se zaklene in dead lock, pa se rešen.
evil.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Če vprašaš mojo babo je to must have. V tisti torbici ma tolk stavri, da nč ne najde. Kot tist sport Billy al kaj je že bil.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.625
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Da ne gori zadnja luč in sprednja, da mi luči ne kuri in moram pol menjavat...

Pa čez dan se LED bolje vidijo, lepša svetloba

Nesporazum - "navadne dnevne" ni mišljeno prižgane zasenčene (+ zadnje), ampak prave dnevne (samo pač ne LED).

Se sicer strinjam, da je z LED avto bolj opazen, ampak jaz bi kot OBVEZNO opremo k dnevnim LED dodal še ustrezno avtomatiko za luči (da se ob mraku prižgejo vse luči) - jih je žal vse preveč na cesti, ki se tgudi ponoči vozijo samo z dnevnim LED (ker so dovolj močne) - ko hebe, da ga od zadaj noben ni vidi.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Mah ... enkrat se peljem z materjo, ki ima keyless. Ustavi pred lekarno (ni se dalo nikjer parkirati), tako da nekoga zaparkira in reče "samo skočim po zdravila, če slučajno pride tisti, pa ti umakni avto". Itak je keyless ključ imela v torbici. Pride zaparkiran možakar, hočem vžgat avto ... jah, ne bo šlo brez ključa. Pol pa v ler in porivat.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik map pravi:
Če vprašaš mojo babo je to must have. V tisti torbici ma tolk stavri, da nč ne najde. Kot tist sport Billy al kaj je že bil.

Poznam.
smile-1.gif
Kupi ji pošteno torbico s paščkom za ključe in bo problem rešen.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
jah, tale keyless bom verjetno kar malo pogrešal pri nemcu...smrk. ali pa mi bo eden takoj v avto vstopil, saj ga ne bom zaklenil oz. ga bom pozabil zakleniti..(bom čakal na tisti renaultov bip bip, pa ga ne bo, hehe)
prideš do avta, zazna roko na kljuki, odpre, pritisneš gumb in se odpelješ. ko greš iz ugasnjenega avta, ti na cca 5 metrov sam zaklene. in zapre ogledala. simpl ko pasulj
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Take budalašatine počnem že na drugem renoju, ki nima tega sistema... Pa z zategnejno ročno probam spelat...
Ko se presedem v drugo znamko pa teh težav ni...