Bravo portoroški redarji

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se enkrat: rubrika je namenjena malo drugacnemu (bolj humiornemu) pogledu na stvari, zapisano je pogosto misljeno mocno ironicno. Ce ne poznas njene vloge, se seveda podton izgubi in pride do tega, da se komu zdi "clanek" populisticen ali kakrsenkoli ze (za to so namenjene Slovenske Novice).

Omenil je nisem zato, ker bi zelel poudarjati njeno neverjetno zabavnost, temvec zato, da bi lahko tudi ostali nasli omenjeni racun, iz katerega je razvidno, da parkiranje vendarle stane toliko, kot je napisal sad - torej da je imel clovek prav kar se zneska tice (ce je ze lokacija bila druga
evil.gif
To je to.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Človek ne more verjeti, da eni še zagovarjate take svinjarije- parkiranje namreč. Prostori namenjeni za invalide so pač namenjeni invalidom in ne nekim kretenom (pa ne mi o jajcih) , ki se postavljajo kako so vsemogočni. Takemu bi jaz doživljensko odvzel vozniško dovoljenje in dodelil visoko denarno kazen.
Meni se je te dni zgodilo, da sem prišel domov in ob prihodu videl , da je nekdo na mojem-lastniškem prostoru za parkiranje. Ko sem zatrobil pa se je neki pametnjakovič, ki je bil v avtu, še zadrl name kaj trobim. Ko sem povedal, da nima tam kaj iskat me je vprašal če je parking moj. Ko sem mu pritrdil pa je začel spet tečnarit kaj trobim. Vsem takim dam v premislek, da naj se vprašajo, kako bi bilo njim, čer bi jaz parkiral pred njihovo hišo, stanovanjem. Če bi si vsi delali vse kar jim paše.
Enkrat za vselej si zapomnite,da imajo ljudje pravico do vsega tako kot vi, ki si upate parkirati tudi na prepovedanih mestih! Niste samo vi na svetu, da "zajebavate" poštene ljudi!
evil.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
A ti to meni odgovarjaš, ali si dal ta post kot "hitri odgovor"
confused-1.gif

Ker jaz nisem nikjer ničesar zagovarjal
10.gif

V glavnem, če gre za hitri odgovor, v bodoče uporabi kratice ksz
zmaga.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Jaz že nekaj časa sumim, da na sintiču testirajo kakšna močna zdravila, zato ima verjetno tudi takšne mimosune. Pač, čim vidim nick synthsomething scrolam na naslednji post ali pa enostavno kliknem back.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
Prostori namenjeni za invalide so pač namenjeni invalidom in ne nekim kretenom (pa ne mi o jajcih) , ki se postavljajo kako so vsemogočni. Takemu bi jaz doživljensko odvzel vozniško dovoljenje in dodelil visoko denarno kazen.
A bi se potem bolj splačalo nekoga povozit? recimo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo?
Khmm.... divjanje zaradi katerega letno umre desetine ljudi ne obsojate niti približno toliko, kot parkiranje na mestu za invalide, od katerega se ni še nikomur skrivil las.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ne gredo vsi na kavo, nekateri imajo tudi bolj nujne opravke, al pa delo, pri katerem je treba tud s sabo kaj velikega ali teškega nest.
Recimo kakšni serviserji orodje, rezervne dele, dimnikarji, popravilo pohištva, dostava....... pa ne zasluži tolk, kot bo plačal parkirnine.

V nesmrtnih besedah Alme B., Sou wat, hu kers?
bonk.gif
Ce moras parkirat bos placal, drugace bos sel pa pes.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
Prostori namenjeni za invalide so pač namenjeni invalidom in ne nekim kretenom (pa ne mi o jajcih) , ki se postavljajo kako so vsemogočni. Takemu bi jaz doživljensko odvzel vozniško dovoljenje in dodelil visoko denarno kazen.
A bi se potem bolj splačalo nekoga povozit? recimo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo?
Khmm.... divjanje zaradi katerega letno umre desetine ljudi ne obsojate niti približno toliko, kot parkiranje na mestu za invalide, od katerega se ni še nikomur skrivil las.

Tudi Tovšakovi, Zidarju, Kordežu in še 'nekaj' podobnim se ni skrivil las. Kaj hočeš s tem tvojim tečnarjenjem povedat spljoh? Si v njihovi 'orbiti'?

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:Vsem takim dam v premislek, da naj se vprašajo, kako bi bilo njim, čer bi jaz parkiral pred njihovo hišo, stanovanjem.
Razmislek?
hysterical-1.gif

Taki tipi/tipice razmišljajo zgolj, kako bi se še v trgovino do blagajne zapeljali, ne pa kako bi bilo njim, če bi jih kdo zaparkiral. Itak takrat ven padejo...
grin1.gif

Za lastniško parkirišče je pa v Sloveniji žal večinoma rešitev zgolj kovinski količek.