Bravo portoroški redarji

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Prej v Lidlu, parkirišče prazno pa en seljak na invalidskega pa mulc notr.....sem mel že na jeziku...pa sem raje šel in si svoje mislil....

ZAKAJ JAZ NIKOLI NE PARKIRAM na invalidskem, pa če mi plačate ne vem kaj, pa ne bom? ZAKAJ SINTIČ ZAKAJ NE BOM? Povej mi...

Ti povem jaz, vzgoja in avtošola ter spoštovanje do šiblkejših? Vidiš današnjo mladino v avtobusu ali vlaku, kako odstopijo prostor starejši osebi?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ZAKAJ JAZ NIKOLI NE PARKIRAM na invalidskem, pa če mi plačate ne vem kaj, pa ne bom? ZAKAJ SINTIČ ZAKAJ NE BOM? Povej mi...
Ti povem. Ker nimaš jajc. Tudi ti bi rad tam pred vhodom strašno rad parkiral, pa nimaš jajc tako kot jih je imel tist mulc pred Lidlom, pa si mu fouš. Jebiga, se bojiš kazni.

Spoštovanje do starejših in invalidov my ass. Če bi bilo to, bi se oglasil takrat, ko bi videl, da invalid ne najde parkplaca, ker je njegov zaparkiran, nekateri pa doživljate orgazme če kdo parkira na invalidskem, zraven pa še 5 praznih invalidskih placov. tak namreč invalidu ne jemlje parkplaca, ti pa vzbudi foušarijo, ker si ti parkiral na manj elitnem mestu.

To vas matra in nič drugega.

Itak je pa invalidskih parkplacov preveč, invalidov ni toliko kot parkplacov (v razmerju). Ko so vsa druga mesta zasedena, so invalidska ponavadi še frej.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.487
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ti povem. Ker nimaš jajc. Tudi ti bi rad tam pred vhodom strašno rad parkiral, pa nimaš jajc tako kot jih je imel tist mulc pred Lidlom, pa si mu fouš. Jebiga, se bojiš kazni.

Spoštovanje do starejših in invalidov my ass. Če bi bilo to, bi se oglasil takrat, ko bi videl, da invalid ne najde parkplaca, ker je njegov zaparkiran, nekateri pa doživljate orgazme če kdo parkira na invalidskem, zraven pa še 5 praznih invalidskih placov. tak namreč invalidu ne jemlje parkplaca, ti pa vzbudi foušarijo, ker si ti parkiral na manj elitnem mestu.

Itak je pa invalidskih parkplacov preveč, invalidov ni toliko kot parkplacov (v razmerju). Ko so vsa druga mesta zasedena, so invalidska ponavadi še frej.

Nisem vedel da rabiš za parkiranje na mestu namenjenem invalidom jajca. do sedaj sem mislil da je zadosti NEKULTURA, BREZOBZIRNOST, RASIZEM, LENOBA, ...... Da rabiš jajca pa nisem vedel.

Kako že gre ona: Zavzeli ste moje parkirno mesto prevzemite še mojo invalidnost. Tudi sam imam velike težave pri hoji ker me boli koleno pa nikoli nikoli ne parkiram na mestu, ki ni namenjeno meni.

Bravo Primorskim redarjem. Le tako naprej ....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Človek je invaliden v zgornji glavi, pa je spodnja glava prevzela funkcijo... Drugače si ne znam razlagati od kod take bedastoče...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Kolk je kazen ne vem, bo Hanzi povedal, on je namreč pred časom redno parkiral na mestu za invalide - brez da bi imel invalidsko tablico.
glej ta zgodba je ze nekajkrat napisana na alterju in je ne mislim vec pisat.
Pa nisem dobil kazni za parking na invalidskem parkingu, ampak za parkiranje na privat zemljiscu bloka, ki se sicer nahaja ob javni intervencijski poti(ki je sicer vedno prosta in prevozna za vsa int. Vozila. Ko te spoznam osebno ti pa lahko tudi na licu mesta pokazem kje in kako redno krsim. Ce bi zadevo spravil na sodisce, sem 90% da zadeva gre v mojo korist. Ali pa tudi ne, ker vedno manj verjamem v pravno drzavo.
Odgovori mi kje mora biti namescena veljavna karta da jo redarji vidijo in upostevajo!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Ti si en velik bebec, ki bi resno potreboval določeno pomoč v določeni ustanovi... Si to dokazal že v kar nekaj postih, s tem postom pa si dodal piko na i in vse le dodatno potrdil.
Prav smiliš se mi. Res.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Človek je invaliden v zgornji glavi, pa je spodnja glava prevzela funkcijo... Drugače si ne znam razlagati od kod take bedastoče...

Sorry, ampak način pisanja daje jasno vedet, da ima komplekse, ker spodnje glave očitno nima (ali pa je mikroskopska). Tako da drži samo prvi del tvoje teorije.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Raje se vi zamislite nad sabo.
Parkiranje na prostoru za invalide nikogar ne ogroža, je povsem nepomemben prekršek, ,ki ne vpliva na prometno varnost, vse kar povzroči je to, da bo invalid že že pride parkiral namesto na tem parkplacu na sosednjem (en omenja Lidl).

In vi vsi po vrsti skoraj da ne najdete dovolj visoke kazni, da bi dovolj kaznovali prekrškarja, ker ste vsi po vrsti ste škodoželjni do soljudi.
Mal se zamislite nad sabo. Iz takšnih se v vojnih razmerah rekrutirajo vojni zločinci ki morijo zaradi ....(vstavi po želji) in mislijo kako vzpostavljajo pravico in red.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
V garažni hiši dobrih 100m vstran pa fraj parkingi, pa še avto je v senci in na varnem.
cheer.gif
A ni baje tam en plačal za 5 ur in 19 minut 25 EUR? Zna bit, da je to razlog.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.934
6.012
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Kolk je kazen ne vem, bo Hanzi povedal, on je namreč pred časom redno parkiral na mestu za invalide - brez da bi imel invalidsko tablico.
glej ta zgodba je ze nekajkrat napisana na alterju in je ne mislim vec pisat.
Pa nisem dobil kazni za parking na invalidskem parkingu, ampak za parkiranje na privat zemljiscu bloka, ki se sicer nahaja ob javni intervencijski poti(ki je sicer vedno prosta in prevozna za vsa int. Vozila. Ko te spoznam osebno ti pa lahko tudi na licu mesta pokazem kje in kako redno krsim. Ce bi zadevo spravil na sodisce, sem 90% da zadeva gre v mojo korist. Ali pa tudi ne, ker vedno manj verjamem v pravno drzavo.
Odgovori mi kje mora biti namescena veljavna karta da jo redarji vidijo in upostevajo!
http://www.invalidigoriske.si/mma/vzorec_parkirne_karte/2011012720301495/
Vidno mesto spredaj (na vrhu armature, nad volanom recimo).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Parkiranje na prostoru za invalide nikogar ne ogroža, je povsem nepomemben prekršek, ,ki ne vpliva na prometno varnost, vse kar povzroči je to, da bo invalid že že pride parkiral namesto na tem parkplacu na sosednjem (en omenja Lidl).

In vi vsi po vrsti skoraj da ne najdete dovolj visoke kazni, da bi dovolj kaznovali prekrškarja, ker ste vsi po vrsti ste škodoželjni do soljudi.
Mal se zamislite nad sabo. Iz takšnih se v vojnih razmerah rekrutirajo vojni zločinci ki morijo zaradi ....(vstavi po želji) in mislijo kako vzpostavljajo pravico in red.

Prostori za invalide so zato, ker bi naj človek bil človeški in tako pomagal šibkejšim. Ti si pač premaknjen in tega ne boš nikoli razumel. Večini je samoumevno, da so pred trgovinami parkirni prostori za invalide, ker jim tako pomagamo pri vsakodnevnih opravilih. Tebi pa pač ne in si en mentalnih invalidov, ki parkiraš na njih, se ob tem ne počutiš nič krivega in vidiš samo zaroto policije/redarjev ter polnjenje privatnih računov iz tvojih nepotrebnih kazni. Na tvojo škodo žal obstajajo nalepke (ali karkoli že imajo) samo za fizične invalide, izgleda bi jih potrebovali tudi za mentalno zaostale.

Nam je pač jasno, da nisi pri pameti, ti pa tega ne boš, najverjetneje nikoli. (Pa se ne gre samo za to temo.)

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Synthič ti si navadno budalo,brez prave vzgoje in kulture.Pa če je 10 mest za invalide prostih se na njih enostavno ne parkira,saj so namenjani invalidom.
Tukaj so mišljeni le invalidi z telesno okvaro,ker če bi umsko prizadeti lahko parkirali na njih potem bi ti sigurno lahko.
Res si potreben obiska avtošole pa tudi kakega psihologa.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:

Ti resno rabis strokovno pomoc, predvsem zaradi preganjavice in obcutka vecvrednosti - ampak se resno bojim, da je ze prepozno
uf-1.gif

Ce parkiras na parkirno mesto za invalide - pa nisi invalid - si preprosto [censored]. In ceprav nobena kazen tega ne bo popravila, bo mogoce tvoj reptiloidni mozgan vseeno postekal, da parkiranje tam stane. Nismo skodozelnji do soljudi - skodozeljni smo do nekulturne sodrge.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Včeraj so po Portorožu in Luciji vsem "invalidom" na invalidskih parkingih prilepili rdeče okraske.
cheer.gif
Včeraj?
Kaj pa so počeli predvčerajšnjim?
Pa dan prej?
Pa dan prej?

A prej niso parkirali tam?

Ah, nič. Bodimo ponosni,. da javna uprava celo dela en dan v letu....
tongue-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Prostor, ki je za invalide, je za invalide s telesno okvaro. Večinoma pa tam parkirajo mentalni invalidi. In večinoma vozila višjega cenovnega razreda. Seveda, kdo ga bo pa videl, če parkira 20 metrov stran... Ne, ampak res -to so ljudje brez kakršne koli vesti. Nekdo je zapisal, da je teh prostorov za invalide itak preveč... Razmišljanje bednika. Pa, če jih je 100, kaj zato. Človek bi še nekako razumel, če bi prav vsi parkirni prostori bili zasedeni, pa se nekdo odloči parkirati na mestu za invalide.
Sem šel nazaj brati -sinthman je napisal, da parkiranje na mestu za invalide ne ogroža nikogar. Res ne, kaže pa na pomanjkanje vozniške kulture. Jaz si vedno, kadar so parkingi zasedeni, prost pa za invalide, rečem ''srečen sem, da lahko hodim'' in se odpeljem, če je treba, čisto na tazadnji parking.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz na invalidskih parkiriščih še obračam nerad, ker mi je ostalo še od avto šole, da se niti to ne dela

da bi tam parkiral, mi še na misel na pride

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:

Prostori za invalide so zato, ker bi naj človek bil človeški in tako pomagal šibkejšim. Ti si pač premaknjen in tega ne boš nikoli razumel. Večini je samoumevno, da so pred trgovinami parkirni prostori za invalide, ker jim tako pomagamo pri vsakodnevnih opravilih. Tebi pa pač ne in si en mentalnih invalidov, ki parkiraš na njih, se ob tem ne počutiš nič krivega in vidiš samo zaroto policije/redarjev ter polnjenje privatnih računov iz tvojih nepotrebnih kazni. Na tvojo škodo žal obstajajo nalepke (ali karkoli že imajo) samo za fizične invalide, izgleda bi jih potrebovali tudi za mentalno zaostale.

Nam je pač jasno, da nisi pri pameti, ti pa tega ne boš, najverjetneje nikoli. (Pa se ne gre samo za to temo.)
A skrb za šibkejše praviš? Potem bi razumel da se usajate takrat, ko pred trgovino pripelje invalid in nima kje parkirat, ker mu je en neupravičeno zasedel njegovo mesto.
Ampak vi kazni zahtevate tudi takrat, ko invalida nikjer ni, pa še kakšen plac je zraven frej. In najbrž bi se usajali če bi kdo parkiral na invalidskem pred mercatorjem tudi ob enih ponoči, ko je trgovina zaprta.

Praviš skrb za šibkejše. No potem pa povej, koliko bi pa kaznoval tistega, ki je Hanziju za par let "zaparkiral" vse invalidske parkplace, s tem da mu neupravičeno ni izdal invalidske karte ? Pozor, Za nekaj let, ne za nekaj minut ali uro, kot je debata v tej temi. Kar na dan s številko.