I
kontinuirana forma lani, deluje ja invidualistično ampak s kom pa naj teluje ekipno sama s seboj? kreganje z zločincem lovšetom? ja ti si hecen ni kaj.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
ni zaprla ust.... en posrečen letošnji rezultat še vedno ni nič v primerjavi s kontinuirano formo in rezultati naših skakalcev, ki delujejo ekipno in ne individualistično.
Kar se tiče Tine, že večkrat sem povedal da mi gre na bruhanje njen ubrisan karakter. Po vseh tistih lanskoletnih kreganjih z Vonnovo, smučarsko zvezo, problemih z avtomobilskimi sponzorji, po preveč popitih kavah, krivdah Kuncev, Zajcev, serviserjev, teptalcev snega, modrcih, grozilnih pisem... po vseh teh njenih izpadih in povzročanju scen ala "jaz sem najpomembnejša na svetu", se mi je zagabila.
In Prevc dokazuje da je lahko fenomenalen športnik, ki je hkrati skuliran in na realnih tleh tudi brez super pogodb in zganjanjem "attention whorizma".
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Ni važno, al si komunist ali desničar, butli se vedno zavohajo med sabo.
Al pa pedri...glede na to da tko preferirajo moske (skakalci, fuzbalerji) in jim gre Tinca tako v nos... Pa se wannabe bikerji pa to... ne vem no, pejta cimprej na ta pir pa se povohajta
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je pravi športnik tale Prevc, na pa tisto koroško-italijansko jokcanje in afnanje.
bi te kar na pir peljal pa čeprav si ta-zajeban komunist
A ni to lepo?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
hahaha, si me nasmejal
rad se takole nasmejim na svoj račun.
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
No ja, jaz sem vesel tudi za uspehe skakalcev ali pa NK Maribor.
In nekak ne delim ljudi na to, kdo koga voli ali pa kdo koga poriva, ampak povsem enostavno na tiste, ki so v redu in na butle. In zgornja dva je povsem enostavno umestit.
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
....
A ni to lepo?
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
No ja, jaz sem vesel tudi za uspehe skakalcev ali pa NK Maribor.
In nekak ne delim ljudi na to, kdo koga voli ali pa kdo koga poriva, ampak povsem enostavno na tiste, ki so v redu in na butle. In zgornja dva je povsem enostavno umestit.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Al pa pedri...glede na to da tko preferirajo moske (skakalci, fuzbalerji) in jim gre Tinca tako v nos... Pa se wannabe bikerji pa to... ne vem no, pejta cimprej na ta pir pa se povohajta
Tina ima letos več mišične mase kot ti in jaz skupaj. Torej je bolj desc kot baba, pa jo še vedno preferiraš.
Duhovičenje ti ne uspeva. Onslow je bil vsaj originalen v svojem komentarju.
@skala: ma ja, nisem mislil idiota Lovšeta. Se pa spomnim da je imela tudi brez Lovšeta kar nekaj problemov s SZS in so se ji morali vsi po vrsti prilagajati in klanjati, celo sponzorji SZS.
Skratka, zafnana je. Kar pa še ne pomeni da ji lanske forme ne priznam. Ampak zame še zdaleč ni ultra uber alles najboljša smučarka ever.
Citat:
Ce ze v vsaki babi vidis deca ti kupim letno karto za kako rugby ligo pa se pojdi naslajat... pa se kolega vzami s sabo...
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Ce ze v vsaki babi vidis deca ti kupim letno karto za kako rugby ligo pa se pojdi naslajat... pa se kolega vzami s sabo...
Snecer, lej ka nama je reku da naju bo kupil karto za rugby ligo. A greva? Najbolji časti. Jaz ciljam na tole spodaj:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AfkKjATCu4E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ali pa
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/d9pXVmSydaM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>