yt iskanje 3x nein najde sceno AT malarja.
Prevc ni normalen.
Šlibar je bil za današnje pojme drugorazreden skakalec, ki je v celi svoji karieri enkrat skočil do tretjega mesta, njegove uvrstitve med deseterico, bi pa tudi mizar na prste lahko preštel. Tako da res, njegovega svetovnega rekorda ni nihče pričakoval.Moram, ja, sploh takrat ko je Jože Šlibar postavil svetovni rekord z 144 m. Sploh nobenemu ni bilo jasno kako je bilo to mogoče ker skoraj nihče ni vedel z njega..... Napisal po spominu tako če kak podatek ni točen pomeni da mi spomin že peša.
haha.
yt iskanje 3x nein najde sceno AT malarja.
Če bi Domen v prvi skočil tako, kot je v drugi seriji, (z enakimi točkami) Slovenija nebi prehitela Norveške, ampak bi bila na koncu četrta.Kaj tako komplicirate ... pač se je zgodilo.
"Gremo dalje". Tega nisem rekel jaz, to je izjava Domna.
In edino pravilna. Za nazaj se je brezveze sekirat.
Pomembno je le to, da je z drugim poletom dokazal, da bi "sezul" Norvežane (če bi skočil tudi prvič). Za kaj več pa ekipno s samo Domnom in Anžetom (v primerjavi z AT in JAP) trenutno nismo sposobni.
Če se Zajc nebi šetal po skakalnici bi dodal tistih par manjkajočih točk ... ? in ja če bi Domen skočil v prvi Zajc nebi bil prvi v drugi serijiČe bi Domen v prvi skočil tako, kot je v drugi seriji, (z enakimi točkami) Slovenija nebi prehitela Norveške, ampak bi bila na koncu četrta.
Haha, kakšne razloge vse najdete, da bi opravičili slabe rezultate naših športnikov.Če se Zajc nebi šetal po skakalnici bi dodal tistih par manjkajočih točk ... ? in ja če bi Domen skočil v prvi Zajc nebi bil prvi v drugi seriji
verjetnost, da bi SLO osvojila 3 mesto brez strehnis situacij je ogromna
Zato, ker tudi dolar pada ...Zakaj mu je američan dal 16,5 za drugi skok?
Mirsi je srb in nemara ravno Slovencev. Pa saj vidiš katere poveličuje.Ko se začne sralko budalko spoznat poleg krožišč in Ukrajine še na skoke. Vrhunsko. Seveda so naši bedni, in mi smo vsega krivi.
Prototip človeka, o katerem je grmel Stanovnik: ZA HLAPCE ROJENI, ZA HLAPCE VZGOJENI. Ko spleza iz riti Putina, se takoj loti novih podvigov, tokrat riti skakalne komisije in FISa.