BRAVO NAŠI ORLI!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ti mater, dvojno vodstvo po 1. seriji.
smile-1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Po drugi tut! Fenomenalen ekipni uspeh
cheer.gif

Prevc je pa trenutno razred zase. Zasluženo v rumeni majici
cool-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Hehe komentatorja si ne znata razložit pod katerimi substancami delujejo sodniki,.

I

Izbrisan uporabnik #488

Fenomenalno, res pa mi ni jasno, zakaj dobiva ocene za 18,5 za takšen skok.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Fenomenalni so... tukaj ni za izpostavljat samo Prevca ampak celo ekipo.

To da je v finalni seriji vsak četrti skakalec Slovenec, to pove ogromno. In da so med prvimi sedmimi kar 4 Slovenci, to spet pove ogromno. Fantje so carji, tukaj ni za izpostavljat enega in pozabljat na tiste malo slabše. Še najbolj mi je všeč, da je Damjanu končno začelo uspevat. Sem potihem upal da bo Prevc drugi in Damjan prvi, ker bi mu privoščil. Ampak je Prevc v svojem razredu, brez debate.

Še najbolj mi je pa všeč, da skakalci rešujejo Tinino farso in da kažejo, da se da lepo zmagovati tudi brez velikih sponzorjev in milijonov v žepu...in tudi brez raznih scen s kreganjem z drugimi tekmovalci.

Hahaha, a ste videli, ko Japonci nimajo pri roki dveh naših zastav in so zato dvignili samo zmagovalno (brez drugega in tretjega japonskega mesta)? hahahahahah
smile-1.gif

Ja nič, naša delegacija bo morala začet nosit po tri zastave na tekmo
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To je pravi športnik tale Prevc, na pa tisto koroško-italijansko jokcanje in afnanje.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je pravi športnik tale Prevc, na pa tisto koroško-italijansko jokcanje in afnanje.

467716-post_slo.gif

bi te kar na pir peljal pa čeprav si ta-zajeban komunist
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To desničarji in janševiki na tem forumu pravijo, sicer nimam nič z rdečimi
smile-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.061
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Prezimovalci lige so pa kaj boljsi? Uno so sele troleki, koroska vsaj zmaguje :p

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Še najbolj mi je pa všeč, da skakalci rešujejo Tinino farso in da kažejo, da se da lepo zmagovati tudi brez velikih sponzorjev in milijonov v žepu...in tudi brez raznih scen s kreganjem z drugimi tekmovalci.

A spet slovenska foušija ..spoštovan je lahko samo tisti, ki je reven in ki ne izstopa iz povprečja, no pri športnih dosežkih že, samo bog ne daj tudi v finančem smislu.

Tina je nedvomno najboljša slovenska smučarka in zaradi trenutne krize, ki prej kot slej doleti prav vsakega športnika, ne bi smeli tako hitro pozabiti njene lanske fenomenalne sezone.

Sicer se pa vrača v formo in danes je zmagala v Cortini d'Ampezzo.

Bravo naši skakalci in bravo tudi za našo Tino!!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Ja nič, naša delegacija bo morala začet nosit po tri zastave na tekmo
grin1.gif

Dobro, da ti je Tina danes zaprla usta za tele umazane besede...
evil.gif

Glede skakalcev: Super tekma ekipno, ampak če bi bili na japonskem vse tekmovalci, bi edino prevc in damjan bila med 10... Tako da je treba še jutri izkoristit te podarjene pogoje, da bo prednost večja
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ni zaprla ust.... en posrečen letošnji rezultat še vedno ni nič v primerjavi s kontinuirano formo in rezultati naših skakalcev, ki delujejo ekipno in ne individualistično.

Kar se tiče Tine, že večkrat sem povedal da mi gre na bruhanje njen ubrisan karakter. Po vseh tistih lanskoletnih kreganjih z Vonnovo, smučarsko zvezo, problemih z avtomobilskimi sponzorji, po preveč popitih kavah, krivdah Kuncev, Zajcev, serviserjev, teptalcev snega, modrcih, grozilnih pisem... po vseh teh njenih izpadih in povzročanju scen ala "jaz sem najpomembnejša na svetu", se mi je zagabila.

In Prevc dokazuje da je lahko fenomenalen športnik, ki je hkrati skuliran in na realnih tleh tudi brez super pogodb in zganjanjem "attention whorizma".

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ko že omenjaš SZS in skakalce, ne pozabi da imajo tudi oni velike probleme s pridobivanjem denarja od naše zveze... Ampak ne perejo tega perila preveč javno in predvsem ne vsak posameznik sam... Ne skrbi tudi oni ne skačejo za hobi. Zaslužijo si pa vsi te nagrade s Tino na čelu...

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
A lanska Tinina fenomenalna serija je bila tudi "le posrečen rezultat"?
Za takimi rezultati je v ozadju očem javnosti skritega veliko trdega dela ..

Vsaka "kontinuirana" forma lahko traja le nekaj časa, ne more pa trajati v nedogled in tega se zaveda vsak športnik.
Tudi Prevc ne bo vedno v vrhunski formi. Privoščim mu, da bi trajala čim dlje in da bi znal svoje dosežke tudi primerno vnovčiti.
Je.bat ga, zgolj od slave se ne da živeti, rabiš tudi kaj denarja.

Obnašanja izven belih strmin ne bi komentiral ali mešal z vrhunskimi športnimi rezultati, so pa sestavni del "marketinga" in če se da tudi z "izpadi" v javnosti zaslužiti še nekaj dodatnega denarja, zakaj ne, ji privoščim, tako pač to gre, ko v spregi delujejo mediji in sponzorji in če zna športnik to izkoristiti, ne vidim v tem nič slabega.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

467716-post_slo.gif

grin1.gif

A ni to lepo?

Ni važno, al si komunist ali desničar, butli se vedno zavohajo med sabo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.061
113
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

467716-post_slo.gif

grin1.gif

A ni to lepo?

Ni važno, al si komunist ali desničar, butli se vedno zavohajo med sabo.

Al pa pedri...glede na to da tko preferirajo moske (skakalci, fuzbalerji) in jim gre Tinca tako v nos... Pa se wannabe bikerji pa to... ne vem no, pejta cimprej na ta pir pa se povohajta
evil.gif

Drgac pa fantje skakalci vse cestitke!

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
No ja, jaz sem vesel tudi za uspehe skakalcev ali pa NK Maribor.

In nekak ne delim ljudi na to, kdo koga voli ali pa kdo koga poriva, ampak povsem enostavno na tiste, ki so v redu in na butle. In zgornja dva je povsem enostavno umestit.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.