BRAVO NAŠI ORLI!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Mela sta 1km/h nižjo hitrost. Pa nalijmo si čistega vina, če to ne bi bila A in D, ju ne bi spustili znova, naj gre še za tako ne fer razmere. Pa da potem čakajo 10 minut, da dobi Stoch nenormalno dobre razmere in 10 točk odbitka, je tudi poezija zase.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Mela sta 1km/h nižjo hitrost. Pa nalijmo si čistega vina, če to ne bi bila A in D, ju ne bi spustili znova, naj gre še za tako ne fer razmere. Pa da potem čakajo 10 minut, da dobi Stoch nenormalno dobre razmere in 10 točk odbitka, je tudi poezija zase.
ampak oba sta ostala brez finala
evil.gif

jasno je da imajo avstrijci in nemci večjo moč. če bi naši lobirali za kaj takega bi jih gladko nekam poslali.

Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Edino pravično je razveljavit tekmo.
si ti nor? po 2. in 8. mestu naših bi odpovedal?
stupid-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
To bo še komedija danes. Še ena serija.
Aja, a jodlar pa še kar protestira!? Pa, ok, dejmo vsem avstrijcem še eno možnost, naj skočijo vsi še enkrat....
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Desničarji na tem forumu spet ne morejo iz svoje kože in bi radi izdali Slovenijo.

Za Jodlare so enaka pravila kot za vse ostale.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pejt ti živet v jodlarijo, če so ti tako všeč!
In btw., Tepeš ne glasuje.
priden.gif

Če kritiziram Stareta, so mi všeč Avstrijci? Kako kratka je tvoja pamet dejansko?

Če živim v Sloveniji se moram torej strinjati z neobjektivnim alkoholikom, ki ima manjvrednost kompleks pred Avstrijci, in je slučajno komentator skokov?

I

Izbrisan uporabnik #488

Dr. Andrej Stare te moti in sicer njegova izobrazba, ki je zate nedosegljiva, zato manjvrednostni kompleks in pluvanje po vrhunskem komentatorju.

Ali si raje poslušal tista dva senilca na PlanetTV, ki nista vedela, kaj gledata
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:

Imela sta več kot 1,5 km/h nižjo hitrost, kar je nekaj zaletnih mest.

Tako Stare kot Gros sta o razmerah za Stocha samo ugibala. Da čakajo na ugodne razmere je čista Staretova špekulacija - podatkov o vetru namreč nista imela. Onadva glede vetrovnih razmer sklepata na podlagi pribitka/odbitka točk, ki se osvežuje na 2s od trenutka, ko skakalec dobi zeleno luč.
Vse ostalo je ugibanje, katerega Stare zapakira v teorijo zarote.

In verjetno imaš prav, A in D imata precej vpliva. Ne glede bi si želel, da bi se kdaj tudi Janus tako energično zavzel za naše fante. Danes bi moral po skoku Kranjca konkretno zapyzditi - pa ni.
Ne vem zakaj je treba obsojati avstrijskega in nemškega trenerja, če opravljata svoje delo - torej ščitita interese lastnih reprezentanc.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, maš prav. Sem bolj kratke pameti, ker ne pljujem po slovencih, Staretu in volim levičarje, ne pa desničarske nacionaliste, kot si ti in tvoja ikona Janša. Siguren sem, da obožuješ tudi desničarja Haiderja, borca proti homoseksualnosti....
wink-1.gif

Je bil na obisku pri tebi preden se je razsul z avtom?
priden.gif

Pametno, finalna serija razveljavljena!
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mogoče ima Pointer v tem primeru vseeno prav. Vsi smo vidl kako nagravžne razmere so bile. Tekma sploh nebi smela pridt do konca. Stare je pa itak en kmet od človeka. ČE je on nekomu smešen potem pa nič ne rečem. Klovn.
Sicer pa Pero car. On bi v vsakem primeru bil na stopničkah!

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dr. Andrej Stare te moti in sicer njegova izobrazba, ki je zate nedosegljiva, zato manjvrednostni kompleks in pluvanje po vrhunskem komentatorju.

Ali si raje poslušal tista dva senilca na PlanetTV, ki nista vedela, kaj gledata
smile-1.gif

Tako je, ne šinfaj stareta, poglej komentar na rtvslo:

Jaz poznam veliko Avstrijcev in Nemcev ,ki so se naučili slovenskega jezika le zato, da lahko poslušajo dr. Stareta na RTV SLO, ko komentira smučarske skoke !

hysterical-1.gif

Včasih sem mislil da hrvati ne znajo bit objektivni in pretiravajo. Zadnja leta pa smo jih slovenci gladko prehiteli v svoji prepotentnosti in poveličevanju sebe.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

Če imaš ti manjvrednostne komplekse zaradi drugih, višje izobraženih, to še ne pomeni, da jim imamo vsi. Drži pa, da mi je stopnja ciroze Staretovih jeter nedosegljiva.

Tisto tekmo na Planet TV sem gledal točno 30s, nato sem preklopil na Eurosport. če jima rečeš senilca, ju pravzaprav hvališ.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
No, pa mi pojasni, kje pljuvam po Slovencih. Kakšen citat iz te teme morda?
Iz te teme ne, iz drugih pa malo morje.

No, kar prosim - lahko odpreš novo temo v Čveku ali Spamu in tja začneš lepiti linke, kjer pljuvam po Slovencih. Ker je po tvoje tega "malo morje", ti ne bo vzelo veliko časa.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.