Bravo miličarji

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Danes se peljem domov na Gorenjsko:) Turisti se vračajo, tako, da se je pred Podtaborom nabrala kar lepa kolona na obeh pasovih... Pa čakam lepo v vrsti, mimo mene pa seveda po odstavnem pasu, češ, mi gremo v Tržič... prvi, pa drugi, pa tretji... In kar naenkrat na odstavnem pasu rata kolona:) In glej ga zlomka, počasi pridem do začetka te kolone na odstavnem pasu, spredaj pa Mondeo z lučkami, miličarja sta se pa kar posvetila vsem strankam na odstavnem pasu, ki se seveda niso mogle postaviti nazaj na vozni pas:) Od okna, do okna, dober dan, vozniško prometno, boste malo počakali....:) Kakšen je pa kaj ukrep za to bo pa Mahoney povedal:) So mi pa prav polepšali dan. Če kaj sovražim so pa to cestni kavboji in bedaki na odstavnem pasu.
aplauz.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Če so nameravali iti dol za Tržič nimam nič proti, če so pa prehitevali, potem pa udri po njemu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Ql......še une k iz Tržča k pelejo naprej do Ðesenic tko po odstavnem bi blo treba
smile-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kolegu so za tak manevr na LJ ringu prbil 3 razloge : Ogrožanje soudeležencev v CP, Vožnja po odst. pasu, ( pa še neki-pozabu) pa po starem zakonu dobu 500€ in 5 kz. točk
cry12bpy.gif

Kok bodo pa tile dobil pa neb vedu... mi jih pa ni nč žou
ne-ne-1.gif
folk je blesav u 3 pm
prejšno soboto se pelem proti NM in se ulije VSI na levem voznem pasu pa 80-.85km/h
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
podpiram takšne "akcije", še več takšnih!
wink-1.gif
Vsem bi blo treba izpite vzet, pa 20000€ kazni nabit, da bi jih izučilo.

Le kaj se gredo, da bi radi 10 min prej pršli v Tržič.
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Zadnje čase opažam tudi prehitevanje po desni, vsak dan jih v pol ure vidim vsaj 5-8 komadov.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vrjetno zaradi pacientov, ki mislijo da je prehitevalni pas njihov in se nikakor noče umakniti iz njega...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Abonenti so se še bol razpasli kot desniprehitevalci. Slednje po mojem čisto normalen evolucijski pojav.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Zadnje čase opažam tudi prehitevanje po desni, vsak dan jih v pol ure vidim vsaj 5-8 komadov.
Evo, pa smo našli vzrok za povečanje števila mrtvih v letošnjem letu. Ja treba bo kazni povečat
evil.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Če te nekdo prehiti po desni si kriv za to samo ti. To velja v 98%, tisti kateri prehitevajo na tak način v škarjice pa zavzemajo ostala 2%.

Sam se za bedake na prehitevalnem pasu ne sekiram preveč, če na voznem pasu ni nikogar jih lepo počasi prehitim po desni tik ob odstavnem pasu, da se zavarujem proti ljudem kateri na vedo zakaj so ogledala. V velikih primerih se najdemo trije taki, kateri prehitevamo skupaj, tako da niti nismo v prekršku
cheer.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ravno prejšnji teden se peljem dam, ata na prehitevalnem se odloči da bo tam vztrajal do konec sveta. Desni pas popolnoma prazen, nekaj časa vozim za njim v upanju, da se bo umaknil ampak se to ne zgodi. Mu namignem z žmigovcem - nič, počakam 500m in spet žmigovc - popolnoma nič, mu poablendam se ata razpidi, začne krilt z rokami v avtu in predvidevam da ***** sam pri sebi kokr lahko. Skratka sklenem, da bo bolj varno in pametno če ga prehitim po desno in je to to, ga normalno/varno prehitim, ata očitno še 100x bolj razpizdim s tem "manevrom" in začne še bolj krilit z rokami, mi blendat, hupat itd. No to njegovo navijanje se nadaljuje še cca 5km, ko le zavije iz AC. Mislim, da če nebi zavil iz AC, da bi v nedogled vozil za meno, rogovilil z rokami in blendal....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Takemu je treba iti pred nos pa pocasi nogo z gasa. Mu je treba pokazat da se ti sicer ne mudi zelo, ampak njemu se pa tudi ni treba serifa spilat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
So pa policaji na posnetku na 24 ur lepo pokazali da jih voznja po levi ne zanima za kaznovanje, medtem ko prehitevanje po desni pa takoj. Namesto da bi odpravljali vzrok (voznja po levi), sankcioniramo posledice.
Razumem da kaksni nedeljski vozniki rabijo malo vec prostora za menjavanje pasov in si ne upa voziti s prekratko varnostno razdaljo, ampak hudica tudi ostali normalni vozniki ne znajo menjat pasa ko bi tega lahko ze zdavnaj.
Ta teden je za mano kaksnih 500 km po slo ac in imam nekaj svezih prigod v glavi s tega podrocja.

B81

22. jul 2007
37.707
10.969
113
Torej en kekec vozi po levi 100, jaz pa po voznem pasu 130. Grem mimo njega in fašem kazen? Ne se hecat.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če so nameravali iti dol za Tržič nimam nič proti, če so pa prehitevali, potem pa udri po njemu.

Po odstavnem pasu ti nimaš kaj peljat, razen če je promet preusmerjen na odstavni pas! Tko da je kar prav, da se da kazen...in to bi mogla bit visoka. Pa tudi tisti, ki prehitevajo po desni bi morali dobiti zelo visoko kazen!!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Torej en kekec vozi po levi 100, jaz pa po voznem pasu 130. Grem mimo njega in fašem kazen? Ne se hecat.

Blendaj mu in to, pa se ti bo umaknil! Sicer je pa tudi vožnja samo po prehitevalnem pasu kazen!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
LoL....a za blendanje pa trobljenje pa nemorš dobit kazni
sprasujem se.gif

Sam men je tud smešno zakaj dobiš kazen če nekoga počasnejšega od 130 prehitiš po desni......a na voznem pasu pa ni dovoljeno 130 peljat
sprasujem se.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ravno prejšnji teden se peljem dam, ata na prehitevalnem se odloči da bo tam vztrajal do konec sveta. Desni pas popolnoma prazen, nekaj časa vozim za njim v upanju, da se bo umaknil ampak se to ne zgodi. Mu namignem z žmigovcem - nič, počakam 500m in spet žmigovc - popolnoma nič, mu poablendam se ata razpidi, začne krilt z rokami v avtu in predvidevam da ***** sam pri sebi kokr lahko. Skratka sklenem, da bo bolj varno in pametno če ga prehitim po desno in je to to, ga normalno/varno prehitim, ata očitno še 100x bolj razpizdim s tem "manevrom" in začne še bolj krilit z rokami, mi blendat, hupat itd. No to njegovo navijanje se nadaljuje še cca 5km, ko le zavije iz AC. Mislim, da če nebi zavil iz AC, da bi v nedogled vozil za meno, rogovilil z rokami in blendal....

Take bi pa jaz kar izrinil s ceste, če sem lahko zloben. Vožnja po prehitevalnem pasu je prepovedana oz. je kazniva in bi morali tudi za to pisat kazen. V tem tvojem primeru ne vem zakaj bi vozil po prehitevalnem če je vozni prazen. Takim bi morali dati tudi par tisoč € kazni, da ga bo izučilo....pa naj se potem špila frajerja.
smile-1.gif