Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
samo da krava crkne. sosed trpi. šlampasto ravnanje? a razumeš, ali ti rabim narisat, ker ne dojemaš:
- prideš na banko
- bankir ti pove, da dej vzem v frankih ker je to fuuul dobr se fuuul splača
- v časopisih prebereš, da so posojila v frankih dobra
- vzameš v frankih
- potem pridejo nihanja in to kar luštna
- greš na banko, rečeš dejte spremenit
- reče bankir ne ne splača se vam, je nesmiselno, dejte raj kr plačvat...
- v časopisih prebereš da se nimaš kaj bat...
no in zdaj si tam kjer si.
ker tukaj se a veš, če ti iteligenca dovoli, ne pogovarjamo o ekonomistih, direktorjih itd.. ampak o delavcih, ljudeh, ki niso ekonomisti kot si očitno ti. niti se ne spoznajo na tveganja FOREX trga... (hej, večina jih najbrž niti ne ve kaj to je) ampak so nažalost ljudje. ki so jih IZOBRAŽENI, POUČENI, NAUČENI diplomirani, magistrirani, doktorirani mangupi povedal, da je chf isti šmorn kt eur... sam za njih bo bolš...
ampak važno, da sosedu krava crkne. res, v tej temi ste zbrani biseri slovenske foušije in provišljivosti.
ja ja še dolgo ne bomo druga švica. pa čeprav eni plačujejo kredit v švicarskih frankih
A je res to pisalo v časopisih in povsod?
Pa tisti, ki vzame kredit za res dolgo obdobje, se bo ja tudi vsaj malo poglobil v to ali ne? Navsezadnje gre za recimo 1/3 oz. 1/4 njegovega življenja tukaj...če si pa ne more vzeti par dni časa, da pogleda, prebere in malo preuči stvari, potem tudi ne vem...
Jaz sem se tudi zafrknil z enim vlaganjem in kaj naj sedaj rečem državi naj mi vrne, kar sem izgubil? A mi bodo vrnili?
Pač so gemblali in izgubili, tako kot sem izgubil jaz, pa kaj hočem sedaj