Bomo plačevali za 'špekulante' pri stan. kreditih?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
Kako komentirajo to na facebooku? srečni :D al še vedno zgorčeni nad bankami in sistemom ter nad S. Korejo?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Mislim da nekateri upajo celo na odpis dolga, ali pa vsaj fiskno obrestno mero, na tečaj eur, po pogojih, ki so veljali za franke.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam neki mi ni jasno..pa da mal podžgem

reševal sem luko koper.
rešujem državo.
rešujem nlb.
rešujem stotine firm.

a ne bi še nekdo moj kredit rešil?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja sam jaz sem dal denar v nlb, ki mi je ta kredit dala. in oni so moj denar dal zidarju, tovšakovi in mnogim drugim. a bi ga dal men neki nazaj, da jaz svojega piokrijem?

al sem jaz nlb naredil slabe kredite?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
spet kompliciraš in ne razumeš
ti si dal denar v nlb. super. ampak sedaj ga tam ni več.
potem pa si tam vzel kredo. to pa moraš odplačat
kaj ti ni jasno !? če ne odplačaš je tvoj kredit slab kredit in krog se začne znova. ( o zidarjih, tovšakovi itd pa se ne moremo tu pogovarjati, ker so oni čisto druga kategorija )
in čisti sam si si kriv, če imaš kredo neka 1000€ in ne nekaj 100k€.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
spet kompliciraš in ne razumeš
ti si dal denar v nlb. super. ampak sedaj ga tam ni več.
potem pa si tam vzel kredo. to pa moraš odplačat
kaj ti ni jasno !? če ne odplačaš je tvoj kredit slab kredit in krog se začne znova. ( o zidarjih, tovšakovi itd pa se ne moremo tu pogovarjati, ker so oni čisto druga kategorija )
in čisti sam si si kriv, če imaš kredo neka 1000€ in ne nekaj 100k€.

Matr zdej pa nevem, res da sem na financah totalen laik ampak od kdaj je za slabi kredit krif softi, on ce nebo placal ga bo drzava zarubila da bo model guznu. Tovsakove so dobile pa mocne kredite vrjetno od tega denarja malih softijef ki ga je dodatno hotela plemenitit, od teh tovsakovih pa dobis nazaj kaj, mogoce 30% zafuranega, ampak kdaj cez 10 let ko je prepozno.

Nazadnje urejeno: