Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
samo da krava crkne. sosed trpi. šlampasto ravnanje? a razumeš, ali ti rabim narisat, ker ne dojemaš:
- prideš na banko
- bankir ti pove, da dej vzem v frankih ker je to fuuul dobr se fuuul splača
- v časopisih prebereš, da so posojila v frankih dobra
- vzameš v frankih
- potem pridejo nihanja in to kar luštna
- greš na banko, rečeš dejte spremenit
- reče bankir ne ne splača se vam, je nesmiselno, dejte raj kr plačvat...
- v časopisih prebereš da se nimaš kaj bat...
no in zdaj si tam kjer si.
ker tukaj se a veš, če ti iteligenca dovoli, ne pogovarjamo o ekonomistih, direktorjih itd.. ampak o delavcih, ljudeh, ki niso ekonomisti kot si očitno ti. niti se ne spoznajo na tveganja FOREX trga... (hej, večina jih najbrž niti ne ve kaj to je) ampak so nažalost ljudje. ki so jih IZOBRAŽENI, POUČENI, NAUČENI diplomirani, magistrirani, doktorirani mangupi povedal, da je chf isti šmorn kt eur... sam za njih bo bolš...
ampak važno, da sosedu krava crkne. res, v tej temi ste zbrani biseri slovenske foušije in provišljivosti.
ja ja še dolgo ne bomo druga švica. pa čeprav eni plačujejo kredit v švicarskih frankih
Qrc, jaz sem kar na mobisux-u vprašal.
(Ne morem najt teme, edino na alterju je ena iz leta 2008, ampak takrat je bilo še OK.)
Občuten skok višine obroka je bil avgusta 2011 in upam, da ne bo veliko više kot takrat. (vnašam vsak mesec v tabelo
V glavnem, kolikor sem profitiral na začetku ne bom pušnil zdaj, razen če ne bo šlo v ekstreme.
Spomnem se pa, da v švicarjih niso radi takrat dali kredita, ker je imela banka manjši zaslužek kot v evrih. Oz. tolarjih.