alkoholik, pred nekaj leti so vsi vpili, da se splača vlagati v zlato in predvsem srebro. danes je ta vrednost od oka 50% nižja. Pa so prav tako vsi svetovali po medijih in vsepovsod kako se v kriznih časih zlato in plemenite kovine zelo splačajo, pa da je srebra zelo malo in ga primankuje, splača se vlagati tja. Povsod so to pisali in govorili o tem.
Danes sta zlato in srebro konkretno nižja od takrat. Pa bodo vlagatelji zato zdaj javkali?
Glede tega dela ko si rekel, da bankir reče, da se ne splača menjat kredita na drugo valuto je pa to pomoje spet "rekla kazala". Pa tudi če je tako res bilo, mater če TI tako hočeš, potem se tako MORA narediti. Če hočeš spremembo, ti jo morajo omogočiti, lahko pa enostavno zamenjaš banko. Polnoletni so, odgovorni...če so se pustili prepričati v to so si pač sami krivi.
Tukaj nima nobene veze slovenska nevoščljivost in da naj sosedu krava crkne. Gre se za preprosto logiko, ali bodo tej isti državljani prevzeli moj del bremena ko bo euribor zrastel. Gre se za to, da slovenčki vedno javkajo ko se jim stvari ne izidejo. No evo, pa hrvatarji so tudi med najbolj glasnimi.
Ali bi tej isti kreditojemalci danes protestirali, če bi se švicar obrnil v drugo smer in bi imeli danes konkretno nižji kredit??? Sem prepričan, da se ne bi. Tokrat se njihova špekulacija pač ni obrestovala, fook it, sprejmi odgovornost in odplačaj dolg.
Sploh pa, CHF sigurno ne bo večno na tej vrednosti, ko se zadeva pomiri bo verjetno zlezel nazaj na svojo izhodiščno točko. Verjetno ne v nekaj mesecih, sigurno pa v bližnji prihodnosti. Takrat bodo imeli spet normalno vrednost obroka. Do takrat so ga pa pač mal najebal.
Ne vem čemu taka evforija.
Privoščim pa nikomur to kar se je zgodilo, mi gre pa na penis to javkanje za vsako stvar pa čeprav so si sami krivi za to.