Ja pač švaba ima take dizle,da lahko kuriš star olje,ker se delajo dimne zavese.Francozi pa prvič slišim,da delajo dobre avtomobile,ker tudi dim ni preveč okusen,nasprotno sam da se ne zadušiš če si zadaj za njemu.Kako je pa z ctdi in idtec pa verjetno vsi veste ker vam so kolegi povedal.Pri meni ne smrdi popolnoma nič kot bencinar,sicer ne verjamete in se tudi ne bom sikiral.lp
Guinness ti pa ne sprašuj več teh bedakov ker ko omeniš Hondo jim ratajo pike in začnejo podjejbavat.Če te zanima kaj bolj konkretnega pojdi na Honda forum ali pa do mehanika,ki dela z Hondami ter boš vse zvedel in tudi bolj boš pomirjen.Jest sem se sekiral ko sem prvič nabavil Hondo l 1994. Dizla pa vozim 5 let in dela ko šus.
Guinness ti pa ne sprašuj več teh bedakov ker ko omeniš Hondo jim ratajo pike in začnejo podjejbavat.Če te zanima kaj bolj konkretnega pojdi na Honda forum ali pa do mehanika,ki dela z Hondami ter boš vse zvedel in tudi bolj boš pomirjen.Jest sem se sekiral ko sem prvič nabavil Hondo l 1994. Dizla pa vozim 5 let in dela ko šus.