BOLŠJI SEJEM LJ.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mi je pa zanimivo kako lahko prodajajo bajonete... A ni vse kar je daljšega od dlani prepovedano?

Od kdaj pa so to pogruntal?
Potem moram mačeto za redčenje podrasti (ja res z njo to delam) stran vržt in kupiti... hjah kuhinjske nože tudi stran ker je že za zrezek daljši od dlani btw kakšne dlani? Moške, ženske, otroške?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
gatto najde se marsikej še... je pa res da mogoče mal težje kot včasih. pa ni vsako nedeljo ista roba. tko da morš hodt redno... pa na HAMBURGER pejt;) guiness, šibičarjev pa zdele že neki cajta nisem videl... jim težko rata. včasih so pa pobral dnar v tren oka:)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
gatto najde se marsikej še... je pa res da mogoče mal težje kot včasih. pa ni vsako nedeljo ista roba. tko da morš hodt redno... pa na HAMBURGER pejt;) guiness, šibičarjev pa zdele že neki cajta nisem videl... jim težko rata. včasih so pa pobral dnar v tren oka:)

Potem lahko pa jaz organiziram kakšno fajn igro tam, pa kej postran zaslužim
cheer.gif

Res ste mi lušt naredil, tako da grem v nedeljo počekirat zadevo.
cool-1.gif

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
evo predlog za alter meet: nedelja dopoldan-boljšjak pri hamburgerju in pivu (samo moški, krtače pustite doma)

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj pa stare stvari..kakšni noži, bajoneti sablje ipd..tega verjetno ni več?
Za to boš moral v Bosno na sejem. V Mostarju dobiš od tamale čakije do sablje. Od pištole do mitraljeza. Za municijo pa ne vem. Ponudbe za cel bataljon.
Kako bi pa domov prpelu, me pa ne vprašat
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Po mojih izkušnjah je zadeva bolj žalostna v LJ.
Ta pravi boljšaki so južno, Beograd rula. Dobiš res praktično vse...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
evo predlog za alter meet: nedelja dopoldan-boljšjak pri hamburgerju in pivu (samo moški, krtače pustite doma)

Javim do sobote.. Odvisno kako se mi ena stvar obrne za vikend!

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Če iščeš robo škoda cajta tja hodit ker ni nič,.. na dopadu so bolj uporabne stvari kot tu,..kar pa bi bilo za silo v redu je dražje kot na bolhi recimo kolesa, ali pa sanke itd,.... bolj za folkloro je pa dobr, tko 1x na let maximalno itaq je skoz isto,....če naletiš na šibičare si pa zmagu,...sam bolj redko jih vidim zadnje čase,....zdej so že bolj v letih je malo smešno videt 5 starih dedov ki išle "stranke " okol šefa ,...

Kako leto nazaj sem pa videl kako so obrali enega mladega čapca v trenirki za 400 EUR! Potem mu začnejo mimoidoči prigovarjat da so ga okol prnesl in ogoljufal mu ni bilo nič jasn, pa še en in še en mu govorijo da naj zahteva dnar nazaj,...in res hoče dnar nazaj,..šibičari ga odfukajo za tren oka,..dvigne telefon in pokliče par klicev,...pridejo 3 mladi mišičjaki u trenirkama iz avtosejma,...šibičari se začnejo umikat,...mladi čapac svojim hitro razloži zakaj se gre,...medtem 5 šibičarev že hitro hodi vstran ,...a mladi jim presekajo pot. Začne se besedni dvoboj, šibičari ne popustijo,...Mladi vedno bliže en si sleče majco kao zdej bo fight,...šibičari nimajo kam, stisnjeni so med ograjo od bolšjaka in mladce,...nekaj mencajo, un s palco drži palco z obema rokama,....začne se dretje in samo še malo manjka,...tik preden poči šefe ustavi igro in vrže denar na tla,...še ene 2x zakolne in konec veselja za nas gledalce,....

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Eto plan za nedeljo je... Grem mal pofirbcat! Če se komu še lušta hamburger nej javi!

P. S.: Pane trzam na "bosanske marame" tko da predlagam kak boljsi razpoznavni znak!
hysterical-1.gif

P. S. 2: Buco pa da se ne boš s5 v grmovju skrival...drevje nima še listja
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Bom poguglal kje ga ima ponavadi kucan, da te bom tudi jaz prepoznal po peni na ustih
evil.gif

Ce bos pa iz siske startal me pa lahko tudi peljes ke, jaz pa tam castim pivo (ta malo seveda)
grims-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
okvirna ura? Pa ne ob 7ih zjutraj hehe

Bolšjak je okol 12h že bolj "fajrant"...

Sicer sam tud nisem nek jutranji tip
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
O sosed...
grin1.gif

Sem zadel jackpot tko da mam do torka avtobus na testni vožnji
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Se dobiva na končni v Vižmarjih da si rezervirava zadnje zice?
hysterical-1.gif