Boeing 747 zletel s steze

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.687
4.399
113
Ampak, če se izkaže, da so nesposobni jih ni treba imeti na delovnih mestih, kjer je zahtevana velika odgovornost.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.125
1.277
113
42
Pilot helikopterja je bil beli moški
Pilot letala je bil beli moški
Kontrolor je bil beli moški.
Mogoče se nesreča nebi zgodila če nebi Trump podpisal odpuščanje delavcev. Namreč do tega dneva sta bila dva kontrolorja tam.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
Ampak, če se izkaže, da so nesposobni jih ni treba imeti na delovnih mestih, kjer je zahtevana velika odgovornost.
Bom samo tole nalepil...

FAA turned away qualified air traffic controllers based solely on race​

AA put the brakes on hiring so it could replace race-blind hiring rules with a “Biographical Assessment” stratagem designed to hire more minorities.
More than 3,000 top-performing, motivated applicants lost out because they weren’t members of this ethnic club.

‘DEI cost me job at FAA, a crash was inevitable’​

Aspiring air traffic controller speaks out following deadly collision between American Airlines flight 5342 and helicopter in Washington
“You want to hire the best and the brightest for this kind of job” he told The Telegraph.
Andrew Brigida, 35, scored 100 per cent in his training exam but claims he was denied a position in an air traffic control tower because the recruitment process of the Federal Aviation Administration (FAA) favoured diverse candidates.

19. jul 2007
2.910
1.622
113
Bom samo tole nalepil...

Mene je bolj zbodlo to:

"There hasn’t been a fatal airline crash in the United States since 2009, but it’s only a matter of time before the streak ends. The FAA recorded two serious, near-miss “runway incursions” at Reagan National and Baltimore-Washington International last year."

Ronald National je imel očitno že 2023 resen incident.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.125
1.277
113
42
Bom samo tole nalepil...

‘DEI cost me job at FAA, a crash was inevitable’​

10 let nazaj. Medtem ni bilo nesreče. Bila je pa sedaj ko je Trump odpustil delavce v aviaciji zaradi zniževanja javnih delavcev. Če nebi bilo Trumpa, bi bila dva kontrolorja in se to mogoče nebi zgodilo

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
10 let nazaj. Medtem ni bilo nesreče. Bila je pa sedaj ko je Trump odpustil delavce v aviaciji zaradi zniževanja javnih delavcev. Če nebi bilo Trumpa, bi bila dva kontrolorja in se to mogoče nebi zgodilo
10 let nazaj? LoL. Povej mi, da nisi prebral člankov brez da mi poveš, da nisi prebral člankov. Bravo. :aplauz:

Drugače pa:
3euxk7.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.125
1.277
113
42
Pa kontrolor je bil beli moški. Torej v čem je post tvojega posta? Zato ker ena jokica ni dobila službe so zdej vse drugi krivi

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
Važno da je tebi smešno ker je folk umrl eno pa ostali brez službe.
Ja, to mi je smešno. Full. Zaradi smeha komaj diham. Zdaj pa že nehaj napačno sklepati.

Pa kontrolor je bil beli moški. Torej v čem je post tvojega posta? Zato ker ena jokica ni dobila službe so zdej vse drugi krivi
In kaj ima zdaj barva kože kontrolorja veze z mano oz. mojo objavo? A v čem je poanta? Definitivno ne v zagovarjanju Trumpa oz. v dokazovanju, da ima Trump prav.
Za začetek poglej komu sem repliciral in kaj je ta uporabnik napisal potem pa poizkusi najti povezavo, to res ne bi smelo biti (pre)težko. Ali pač.

P.S. branje člankov v celoti lahko pomaga

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
:valjamse:

Še en, ki ne sledi sosledju oz. si iz X razloga napačno interpretira poanto moje objave. Od tebe, ferdo, bi pa res pričakoval več, sploh glede na že podane izpostavitve v zvezi s tem.