Kakšno hitrost pa ima pri pristajanju, oz pri vzletu?Včeraj je letel par km vzhodno od Slovenske meje, pa potem mimo Gradca.
Kakšno hitrost pa ima pri pristajanju, oz pri vzletu?Včeraj je letel par km vzhodno od Slovenske meje, pa potem mimo Gradca.
Vreme!
Tukaj piše takole: Takeoff and landing speed depends on the weight of the aircraft and ranges from 240 km/h up to 280 km/h.Kakšno hitrost pa ima pri pristajanju, oz pri vzletu?
Pa flaškice za analizo dreka tudiTudi diamanti so majhni...
Kdo?ko je bil na brniku antonov 124 sem sel slucajno mimo pri vzletu. se mi je zdelo skoraj nemogoce, da to leti:O kako mora bit sele tole v zivo!
Ni fora v razvoju in tehnoloških dosežkih. Fora je v $$$ in ekonomski upravičenosti. Concorde je bil zgubaš, ker ni mogel leteti v Avstralijo, kot je bilo sprva načrtovano. Mirye pa tudi ne bi nikoli naredili za to za kar jo uporabljajo danes.
An-124 pa je primerljivo velik kot 747.
Tako kot space shuttle. Toliko so jih naredili zato, da je v planiranem obdobju vsaj eden letelče bi mriya imela ideo v USA bi jih letelo vsaj 10, tako sta bila pa narejena žal samo 2, ...
Ja, ampak številke so majhne. Očitno ni bilo dovolj tistih, ki so bili pripravljeni plačati tako ceno. Po moje concorda ne bi nikoli naredili, če bi vedeli da bodo lahko leteli samo v NY.ampak lej, glede concroda, folk je bil pripravljen plačati 8k $ za karto, leti so bili polni, mriya (ne mirya) je pa kot kaže bolj uporabna kot je bila sprva načrtovana