Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Rečima da jaz delam 30k na mesec. In imam ženo in zdaj 5 dni starega otroka. V čem bi ti to druščino
raje peljal domov med poplavo teh manijakov in pijancev, stardecev v kontra smeri in zadetkov, z novim a4 al z novim q7?
V čem boš ti in tvoje največje bogastvo bol varno, recimo če v tebe prleti pijan mulo v stari petki? Pa rečima da prleti
bočno v zadnja vrata kjer sedi tvoja žena z novorojenčkom.
Sem ti malo približal terence?
Recimo, da imajo nekateri res tak izgovor za nakup luksuznega SUVa. Po drugi strani je se sprehodi po kakšnem mestu in glej obnašanje lastnikov luksuznih SUVov. Parkirajo, kjer se jim zljubi, vrivajo se v kolone, praktično nikoli se ne zahvalijo, če jim daš prednost itd. Skratka, malo vljudnosti bi od njih pričakoval. In če se neki pezde s hudim avtom ne zna obnašati, mirno lahko predpostavim, da ga ima zaradi filanja ega, po domače, tip je kratkokurčnež.
Skratka, niso vsi lastniki taki, precej jih pa je. Zgodilo se mi je, da vozim naravost, pa me izsili X5, ki zavija levo iz nasprotne smeri (pravilo srečanja). No, potem mu pa ni zneslo priti skozi križišče, ker so ljudje hodili čez prehod za pešce. Zato sem moral jaz na polno zavirati, da nisem vanj čelno pribil. Potem se je pa tip vsajal in gestikuliral, ker me je izsilil. A ta ni bil kratkokurčnež? Ker če ima X5, zanj pravila ne veljajo?
Da ne govorim o kretenu v luksuznem lexusu, ki je nekaj let nazaj v snežni brozgi vozil po štajerski avtocesti od predorov proti Vranskem 200 km/h. Pa ga je odneslo na drugo stran avtoceste (tam je bila betonska ograja prekinjena, bili so samo kovinski stožci z verigo) in je nabasal na hyundaia ponyja. Pony mu je čelno priletel v bok, tip v ponyju je bil na mestu mrtev, pezde v lexusu je pa preživel. A ta tudi ni kratkokurčnež? Za dokazovanje dolžine je moral enega nedolžnega celo ubiti.