BMW X6

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A to si se zapolnil, v kakšnem avtu se je peljal ata...?
smile-1.gif

dejvuu lanos rdeče barve
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
lani so na novo registrirali že samo 140 MLov, kaj šele drugih, . tako da je teh suvov koker ces

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lani so na novo registrirali že samo 140 MLov, kaj šele drugih, . tako da je teh suvov koker ces
Nima veze. Glej razmerje med temi iberwagni in običajnimi kantami. Vsaj 1:100, če ne še več.
Potem pa primerjaj budalaštine v iberwagnih in običajnih kantah.
Mater, meni so bili Audiji pisani na kožo, ampak po tem kar vozniki le teh (seveda ne vsi) delajo v zadnem letu na cesti, so se mi zagravžli. Da ne govorim o A3-kah, ko so noter večinoma tipi ali pičke v tridesetih in mislijo, da so boga za jajca prijeli (kje je smiley ki bruha?).
Bom izgleda kar ostal na kantah. Tako da, bom še naprej dobival pomilovalne poglede teh držalcev boga za jajca.
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Aja, zadnjič mi je en s petko dal prednost
cheer.gif
. Sem si ga zapomnil, ker je to prekleto redko v takih ''iber-avtih''.
Zgleda, da doma ni opazil, da se je iz klijota presedel v bawarca... glede na to, da se ni kurčil, pa kazal tiča in meter zraven... razen, če je bil v reno 5?
cool-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
to je normalno, ker je vec cepcev ki se komaj stegne da lahko vozi ibervagen in potem misli da si je kupil "respekt", seveda ko se komaj stegnes do kliota si teh stvari ne mors mislit.. in ta vakum v glavi se mora nekje odražat, to je potem tu na cesti.

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
ksz
Dosti teh t.i. SUV-ov ima ocitne probleme s preglednostjo, glede na vsa izsiljevanja, ki so opisana do zdaj. Vozniki ne vejo kje so meje avtomobila, ker se ponavadi drzijo leve crte (levi pas), parkiranje postrani, tudi na invalidnih prostorih... veliko teh suv-ov ima tudi ocitno serijsko napako (nedelovanje smernikov)

Ali se uspesni ljudje ozirajo na majhnega cloveka?
Jim je vazen zgolj njihov kapital?
So to odraza tudi na cestah?
Ali so vozniki teh avtomobilov uspesni?

Ampak ne... mi smo zgolj zavistni, ker si ne moremo privosciti taksnega avtomobila.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Res pa ne vidim razloga, zakaj večini udeležencev tega foruma po defaultu pripada pravica, da za idiota postavijo nekoga zgolj zato, ker vozi npr. novejšega bavarca.
Ne vem, ali bi po isti logiki recimo avtomatično nekoga postavili za klošarja samo zato, ker vozi 10 let starega francoza?
Dajte no!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@zadnji

pa kaj vam te je. Meni osebno se zdi da večjo štalo na cesti delajo daewoojevci in pa tisti z ruškim in lenarškim grbom (MB),
pa še kaka celjska tablica kje kdaj,...

Mene ne moti kak dinamik v kajenu, mene bol moti dvesto let stari ded ki je prišel na cesto na dopust direkt z britofa.
Pol pa se mi vleče 40 v naselju, jaz seveda cuknem mimo, pol pa mi cela kolona blenda, če sn zmešan. Pustite
me pri miru naj se peljem kak se hočem, a mora kdo moje kazni krit?

Tako zadnjič mi je en j*bal mater ker sn parkiral na pločniku, (nos avta je bil na četrt prehoda) da letim samo v
trgovino ki je 2m stran po vizitko mu seveda nisn razlagal, ampak sem mu samo rekel da zato je redar da mi kazen napiše
ne pa on, in naj pokliče redarja, bom že plačal teh 20€. (seveda niti vrat nisem zapiral, ker sem že letel dalje v istem momentu ko sem ustavil in se zbudnil)

Dajte ignorirat folk če vam gre kaj v nos. Jaz se tut ne ustavim za strdecom pa mu j*bem mater ker se vklučuje na obvoznico iz 10
na uro, pač zabremzaš mu pri sebi v glavi omenjaš matero pa celo familijo za deveto koleno in prelješ naprej brez da mu hupam.

Zakaj so pa zdaj naenkrat SUVarji vsega krivi, sploh med poplavo teh hond z filtri, res me zanima kdo je bolj predrzen,...

sicer pa pokličite policijo pa povejte kaj dela na cesti, naredili nebodo NIČ.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A to si se zapolnil, v kakšnem avtu se je peljal ata...?
smile-1.gif

dejvuu lanos rdeče barve
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@zadnji
Meni osebno se zdi da večjo štalo na cesti delajo daewoojevci in pa tisti z ruškim in lenarškim grbom (MB),
pa še kaka celjska tablica kje kdaj,...

Jaz nimam več kaj povedat v tej temi ker sn prenor za vas. (leti na vse anti-X6-karje)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Res pa ne vidim razloga, zakaj večini udeležencev tega foruma po defaultu pripada pravica, da za idiota postavijo nekoga zgolj zato, ker vozi npr. novejšega bavarca.
Ne vem, ali bi po isti logiki recimo avtomatično nekoga postavili za klošarja samo zato, ker vozi 10 let starega francoza?
Dajte no!

Navadi se prijatl, tako je to na tem foromu. Tu rečeš da nemaraš korejcev oin da so ti všeč bmwji pa si naekrat kratkokurčnež,
prepotentnež, loviš babe na plah, nimaš za sirov burek ker je leasing do neba, pa še kaj bi se našlo,...

Tu če ne vozis kliota 99' se nemoreš normalno menit. Boknedaj da kako rečeš čez korejca ker te linčajo.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
to se strinjam, da niso edini problem na cesti. 3/4 ljudi sploh ne zna vozit. na križiščih pridejo skozi zeleno sam prvi 3je, ker prvi špara z nafto, pa vozi pod štangasom, ljudje dajajo žmigavec, ko že zavijajo al pa sploh ne, parkirajo vsi tak na btk, ... v glavnem pa opažam zadnje čase da noben audi ne uporablja žmigavcov, pa naj bo 15let star al pa čist nov.
smirk-1.gif

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Morda ena zanimiva:
JAZ sem eden tistih, ki VEDNO UPORABLJAM smerokaze. Zakaj to pišem?
Zaradi načina, kako so me to naučili!

Pred x leti me je na štajerski AC začela zasledovati provida, prehitra vožnja. Imel sem to srečo, da sem - kljub prehitri vožnji, vozil po desnem pasu, ko pa sem dohitel avto, pa ga pravilno prehitel po levi, in se takoj vrnil na desni pas. Torej nothing special!

Ampak to moje 'pravilno' početje je povsem zje.balo 'časomerilce hitrosti' na providi, Ko sem se namreč po prehitevanju vrnil na desni pas, so bili oni nekih 100m zadaj še vedno na levem pasu, ampak so me izgubili iz vidnega polja - ker se je med menoj in njimi pojavil prehitevani avto.

Čeprav so mi izmerili neko momentalno hitrost, pa niso uspeli zagotoviti tisto minimalno zakonsko povprečje (zdi se mi da te morajo meriti vsaj x metrov, da meritev velja).

Na koncu so me vseeno prehiteli, in me ustavili. Razložili so mi, da me (kot zgoraj napisano) ne morejo kaznovati za prehitro vožnjo, ker mi tega ne morejo dokazati. Ampak - opazili pa so, da pri menjavi pasov NISEM uporabljal smerokazev, zato sem dobil kazen.

Pa je bila ta kazen kar vzgojna, in od tega šnelkursa naprej pridno in vedno uporabljam smerokaze.

Fazit: več policajev na cesto, pa bo več reda na cesti?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Hehe.
cheer.gif

Zgolj na tole, na ostalo je nesmiselno komentirat sploh:
Citat:
Tako zadnjič mi je en j*bal mater ker sn parkiral na pločniku, (nos avta je bil na četrt prehoda)
Hipotetična situacija. Pride mladič (npr. 7 let star otrok) in gre čez prehod. Zaradi tvojega avta ga ostali vozniki ne vidijo. Bum in umre.
Toliko o teh tvojih 20-ih EUR-ih, kateri so najmanjši problem. Ko bo kdo tako nahebal zaradi tvojega ''luksuza'', upam da te bodo njegovi svojci dali orenk hebat.
Pa da ne boš mislil, da je takih nesreč malo. In to zaradi ''pomembnežev'', kateri morajo pustiti avto tam samo za sekundico.

Aja, pa brez zamere. Pač, tvoji sestavki se berejo točno kot tipično razmišljanje in obnašanje tipičnega kratkokurčneža
evil.gif
Spizdite s ceste, prokleta raja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
če pa tip vozi kvazi bmwjea, no, ne ga zdej jebat v glavo, favsljivc
smile-1.gif
))

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pač eni nimajo v glavi, pa jim je težko 100m stran parkirat pa it malo peš. Pa čeprav bo v štacuni 1min..

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Ma ne razumeš ti malcoma.
grims-1.gif
Njemu se mudi, vsaka minuta je dragocena! Veš koliko denarja bi izgubil, če bi šel normalno parkirat. Adijo novi BMW, ko bo treba tega menjat!

Zato pa jaz vozim star avto, ker nisem sposoben bit malcomovsko učinkovit.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Pretiravat sicer ni treba, saj vsak kdaj krši predpise. Vendar se je dobro pri tem vprašat, kakšno sranje lahko takšna ''malenkost'' povzroči.