BMW X6

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Q5 tudi meni ni všeč, na cesti zgleda kot ena "bula", oblikovalci so bili premalo drzni.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz..

svašta mate v glavi
rolleyes-1.gif

Pa kako [censored] lohka rečete da je nekdo kar po defaultu pozer, bumbar, [censored] in kok si ego pumpa, ker si pač kupi katerega koli SUV.
Mogoče pa nekomu že samo oblikovno sede, zakaj pa ne? Če imaš si pač prevoščiš, in samo fovšija v človeku govori, da je nekdo zaradi tega ker vozi SUV pozer.
bonk.gif
na koncu se pa sam prevaža v fiatu 500 za katerega bi taisti lahko rekli da je pozerski avto, tako kot bi lahko bil kakšen Beetle, tanov mini in podobno. To so potemtakem (oz po vaše) pozerski avti nižjega ranga, tako da ne bit dvolični.
Na [censored] mi gre pa vse skupaj tole samo zato ker mam kolega v pol leta starem x5, pa še kakšnega z dve leti starim SUV, pa če bi ga srečal v štariji bi po vaših kriterij rekli, da se prevaža z Cliotom (glede na to da opredeljujete folk glede na avto ki ga nekdo vozi, kar je roko na srce žalostno), pač preprost, deloven in pošten človek, le da si lahko malce več privošči kot povprečen slovenec (gledano denarno).
A je tok težko stopiti ven iz svoje zaplankosti pa ne ocenjevati folka po plehu ki ga vozi, pa tudi če ima na sebi Hugo srajčko in Armani špegle. In kaj pol? Hvala bogu, naj ima, če ima lahko in če mu tak stil odgovarja, pač vsakomur svoje.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Po moje gre bolj za preganjanje tistih, ki bi radi izgledali super bogati, pa to niso - takšnih je pa itak večina.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Po moje gre bolj za preganjanje tistih, ki bi radi izgledali super bogati, pa to niso - takšnih je pa itak večina.
Samo zanimivo je, kako nekatere to boli... in ponoči zaradi tega ne morejo spati...
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
popravek...fiat 500 ni v enaki kategoriji poziranja, ker ni penis extender. je samo kjut. ce se pa ze tolko obesate na mojo garazo (zanimivo da se vedno obesajo tisti ki imajo svojo prazno) vas moram razocarat da se sam prevazam 99% v cisto nepoziralskem skodilaku. ti pa se malo ohladi, noben ni napisal da so vsi mangupi, samo vecina
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.942
10.505
113
KSZ

Če potegnem črto, smo v službi naredili več posla z ljudmi s pravimi avti, s tistimi povprečnimi pa skoraj nič. Zdaj pa ne vem ali je to slučaj....ali ne.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
popravek...fiat 500 ni v enaki kategoriji poziranja, ker ni penis extender. je samo kjut. ce se pa ze tolko obesate na mojo garazo (zanimivo da se vedno obesajo tisti ki imajo svojo prazno) vas moram razocarat da se sam prevazam 99% v cisto nepoziralskem skodilaku. ti pa se malo ohladi, noben ni napisal da so vsi mangupi, samo vecina
smile-1.gif

Po tvojim merilih bi lahko tudi temu avtomobilu tako rekli.

Je pa v razmerju velikost-cena med dražjimi in ne med racionalnejšimi

Zakaj tvoja ženska ne vozi kakšnega majhnega hyundaja, kio, renaulta twinga,...?
Ker ji je avtomobil všeč, ane?! Tako je nekomu všeč X6, drugemu Q7,...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja, jaz bi tak folk kar v rit nasuval, kredite pa ukinil. Če nimaš denarja za avto, ga ne kupuj.
bonk.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113

Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
da se lahko baba z njim prevaža po mestu. za uporabnost je škodilak erste klase
wink-1.gif
če pa te že zanima uporabnost 500, je bil na korziki za 14 dni z vso kemping opremo s hladilnikom vred. Po kriterijih povprečnega slovenca bi za tak podvig potreboval najmanj pasata karavan
Daj ne seri... dva dni nazaj me pobere kolega s novim Fiat 500, sem moral sedež da do konca nazaj, da se z rameni nisva dotikala... še dobro, da ima ročico menjalnika na armaturi... Prostora je bilo pa še za en six-pack, brez hladilnika...

Lahko da je bil Fiat 500 na Korziki 14 dni z vso opremo za kemping in še hladilnikom zraven, samo notri ni bilo nikogar drugega, vsaj večjega od 27cm in težjega od 2kg ne...
bonk.gif

Pasata karavan praviš, [censored] ga, standard se veča, včasih so v hlevih rojevali, danes v porodnišnicah. In včasih so (smo) tudi s Zastavo 750 na morje hodili, cela družina, danes pač ne... razen nekateri na Korziko...
cheer.gif
a daj noooo
pred xy leti smo s fičeki hodli na morje... pa je blo prostora za štiri člansko družino in opremo za 10 dni

razvajene riti
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja, jaz bi tak folk kar v rit nasuval, kredite pa ukinil. Če nimaš denarja za avto, ga ne kupuj.
bonk.gif

smirk-1.gif
Vsaj kaj se mene tice je kesiranje avta najslabsa verzija. Tist denar raje kje drugje investiram avto pa placujem na kredit.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Seveda, seveda, pa ga investiraj in dokler ne bo obradil sadov, se bi pač moral zadovoljiti s tistim, kar bi pač finančno zmogel.
evil.gif

Kaj, a ti bi pa raje lizing vzel, da bi ob avtu za 40.000€ zraven doplačal še 5.000€ samo "bremen, obresti ..." ? To je šele potratno.
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Seveda, seveda, pa ga investiraj in dokler ne bo obradil sadov, se bi pač moral zadovoljiti s tistim, kar bi pač finančno zmogel.
evil.gif

Kaj, a ti bi pa raje lizing vzel, da bi ob avtu za 40.000€ zraven doplačal še 5.000€ samo "bremen, obresti ..." ? To je šele potratno.
bonk.gif

če v 4-5 letih, ko odplačuješ leasing nisi sposoben iz 40000€ naredit 45000€ potem pa res ne vem kako si sploh do tistih 40000€ prišel...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
evil.gif

bonk.gif
Večina teh ''dolgokurčnih'' avtov je na firme. Ali plačaš cel kup državi od dobička, ali pa se na ta račun s hudim avtom voziš je malo razlike, se mi zdi... Naj Pahor kar uživa v katrci, jaz raje leasing vzamem in si tako stroške delam...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Rečima da jaz delam 30k na mesec. In imam ženo in zdaj 5 dni starega otroka. V čem bi ti to druščino
raje peljal domov med poplavo teh manijakov in pijancev, stardecev v kontra smeri in zadetkov, z novim a4 al z novim q7?
V čem boš ti in tvoje največje bogastvo bol varno, recimo če v tebe prleti pijan mulo v stari petki? Pa rečima da prleti
bočno v zadnja vrata kjer sedi tvoja žena z novorojenčkom.

Sem ti malo približal terence?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Rečima da jaz delam 30k na mesec. In imam ženo in zdaj 5 dni starega otroka. V čem bi ti to druščino
raje peljal domov med poplavo teh manijakov in pijancev, stardecev v kontra smeri in zadetkov, z novim a4 al z novim q7?
V čem boš ti in tvoje največje bogastvo bol varno, recimo če v tebe prleti pijan mulo v stari petki? Pa rečima da prleti
bočno v zadnja vrata kjer sedi tvoja žena z novorojenčkom.

Sem ti malo približal terence?
Fiat 500! Vse ostalo je kurčenje!
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
V top gearu so glede x6 napisali nekak tak: BMW inginers finaly found the answer, but they forgot what the question was.
smile-1.gif

Ce ze treba nekega terenca, pol raje kako land cruiser V8, patrol, range rover, ... Vse ostalo je za poziranje oz. Nabiranje ega!

Rage rover pa ni "kurčeviški"? In nemores enega patrola primerjat z kajenom, enostavno nemroreš. Ker kok terena rabiš
ga zmore in en in drugi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Fiat 500! Vse ostalo je kurčenje!
hysterical-1.gif

Zgleda res tu na alterju.

Folk pač ne razume da se pol teh avtov kupuje na firmo in da se nakup enega kajena za recimo 80 jurjev sploh ne občuti,...

Nekdo si kupi "navadnega" poršeja, nekdo pač kajena, v čem je zdaj razlika? Oba sta draga, oba ste "postavniška" ja in?

Zakaj bi mogo jest včerajšni kruh, če pa lahko današnje žemljice?

Pač en folk tega ne razume.