BMW X6

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Rečeno je blo da moreš imet brisalec z ašipe čistit lepo nabrušen (v dobri formi) da ko mi boš na semaforu šipo čistil da nebo kapljalo po plehu. In zdaj ko sem mogo to razložit cela finta zgubi "finto".

Vidim da če niso številke, tebi ne potegne,...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Me pa tudi zanima kako bi vi nekoga jemali, če bi prišel na sestanek za ne vem 200.000€ vreden posel?
Če bi prišel z Renault 5 verjetno ne bi mislili enako kot za nekoga z X6 ipd.?

confused-1.gif
Najprej bi se za svojo babo ustrašli, ker bi sklepali, da ima tip orjaškega tiča, glede na to, da se je z naslednikom katrce pripeljal in ne s podaljškom kurca (brei X5, X6, Q7,...)...
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz..

Da se jaz dodam mojih 5 centov..

Prvo, kot prvo (da se post ne bo narobe razumel) naj napisem, da mi je popolnoma vseeno kaj kdo vozi.. Vsak vozi tisto kar mu pase/potrebuje/mu denarnica omogoca in prav je tako. Tako da, ne mi prosim s fausijo. OK Priznam. Faus sem vecini samo 1 stvar in ta stvar nima blage veze z materialnimi dobrinami.

Hecen mi pa je credni nagon folka. Trenutno so pac v trendu SUV in si ga skoraj vsak privosci, ce si ga le lahko. Ne, da bi posploseval, ampak od ene 5ih lastnikov SUV, ki jih poznam so 4. rekli, da jim je kul, ker visje sedis in da si bolj varen. Edino 1 je priznal "ja to je zdaj IN". Sam osebno sicer ne vidim neke prednosti udobja, agilnosti, sportnosti, prakticnosti, ekonomicnosti nakupa SUV napram neki limuzini podobnega razreda in mi je popolnoma ravno kaj je trenutno "IN", ampak vsak ima pac svoj okus in pogled na to.

Se bolj hecno mi je pa to, da sem skoraj 90%, da bomo kmalu iz Amerike "uvozili" trend hibridov. Takrat ne bo vec pomembna varnost, preglednost.. takrat bodo nenadoma postali vsi hudi, zajebani okoljevarstveniki in green peacovci. In kdor se ne bo drzal tega trenda bo tako, kot je zdaj v primeru SUVov: fausljivi Francl, zaplankani Joza, kmetavzarski Ivan, bednik Janez...

Jebiga, takle mamo..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
ksz..

Da se jaz dodam mojih 5 centov..

Prvo, kot prvo (da se post ne bo narobe razumel) naj napisem, da mi je popolnoma vseeno kaj kdo vozi.. Vsak vozi tisto kar mu pase/potrebuje/mu denarnica omogoca in prav je tako. Tako da, ne mi prosim s fausijo. OK Priznam. Faus sem vecini samo 1 stvar in ta stvar nima blage veze z materialnimi dobrinami.

Hecen mi pa je credni nagon folka. Trenutno so pac v trendu SUV in si ga skoraj vsak privosci, ce si ga le lahko. Ne, da bi posploseval, ampak od ene 5ih lastnikov SUV, ki jih poznam so 4. rekli, da jim je kul, ker visje sedis in da si bolj varen. Edino 1 je priznal "ja to je zdaj IN". Sam osebno sicer ne vidim neke prednosti udobja, agilnosti, sportnosti, prakticnosti, ekonomicnosti nakupa SUV napram neki limuzini podobnega razreda in mi je popolnoma ravno kaj je trenutno "IN", ampak vsak ima pac svoj okus in pogled na to.

Se bolj hecno mi je pa to, da sem skoraj 90%, da bomo kmalu iz Amerike "uvozili" trend hibridov. Takrat ne bo vec pomembna varnost, preglednost.. takrat bodo nenadoma postali vsi hudi, zajebani okoljevarstveniki in green peacovci. In kdor se ne bo drzal tega trenda bo tako, kot je zdaj v primeru SUVov: fausljivi Francl, zaplankani Joza, kmetavzarski Ivan, bednik Janez...

Jebiga, takle mamo..

WORD WORD WORD!!

Pa še ena stvar okol suvov. Ne da so zdaj samo moderni, ampak 10 let nazaj si mel od suvov ML pa x5 in je blo to to. Pol
so še pa cene ble take da te zvije. Danes se različnih suvov miljon cene pa (sploh rabljenih napram novim) smešne.
Včasih kupit x5 je bil pošten zalogaj. Danes en študent zraven šole dela kot redno zaposlen dobi 850€ plače, in je recimo
350 odščipne za leasing in vozi 3 leta starega range roverja, ostane mu 500 za bencin in pijanščino, ker se hrani in spi tak doma.

Cene so pa danes za te avte res ze take da nevem zakaj bi nekdo bil ultra frajer ker jih vozi,...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2593092&show=

Da pa malo grem v žep pa mam že pravi voz

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2397158&show=

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
saj se ne gre za to da si ultra frajer če jih voziš, ampak da ti iz neznanega razloga nekaj v glavo stopi ko si to lastiš.
Evo tak na hitro kaj jaz vidim pri takih vlkih kištah, ki jih videvam redno.
1. x6, vsako jutro se vozi v koloni na semaforju se obvezno postavi za zavijanje levo, da je prvi, ko je oranžna gasa, da prehiti 6 avtov in mu je to vrhunec dneva.
2. x6 čisto vsak dan parkiran v mojem nejberhudu sredi ceste. Sam on, noben drug. vsak dan
3. lokalni čapac, srednjih let, [censored]čina erste klase. Vedno se je vozil okrog v nemških vozih, osnovne verzije, da lahko ostane v igri za pecanje maldoletnic. Zdaj si kupi q7 in tip prav gleda, ko pošrek not sedi na šalthebl obešen če ga kdo opazuje. aja parkira obvezno na pločnik
4. občasno vidim enega papka z kajenom, ki se na enem mestu, zgleda da hodi na obisk, parkira PRAVOKOTNO NA PLOČNIK. samo on, noben drug

pa pyzda kaj si pa potem še naj mislim o voznikih teh vozov, če pa so ti, ki jih redno srečujem, vsi po vrsti čudni?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Dej ne bluzit no.
Ja sej verjetno drži, da je procentualno večji delež frajerjev na cesti tistih ki vozijo avte višjega ranga, jebat ga, kaj nej zdej. Ampak izjave da je avto višjega ranga podaljšek za [censored], tako povsem avtomatično, je pa živ debilizem, še večji kot ta, da nekdo x6 počes na pločniku pusti
rolleyes-1.gif

Hipotetično.....tvoja bejba je blond, lepe postave, ti pač povprečneš, mogoče kakšnih 10kg preveč...potegnemo črto in sklepamo po vaši miselnosti - Ti si poln para ona pa glupa k točak in ji je samo za denar. Na tak način bi te nekdo lahko ocenil, ko se z drago sprehodiš mimo njega na ulici Lj. Se ti zdi to ok oz. nekaj normalnega?

ksz.
Dejte se mal manj z drugimi ukvarjat pa vam bo lažje.

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
1.398
43
48
KSZ...
Sam da kupiš super duper oh in sploh SUV od mercedesa za ne vem 60000+ EUR potrm pa imaš sredinsko konzolo na armaturki bolj
plastično ko pa prve kie pride potem pa tud mrš bt
bonk.gif

5530.jpg

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
memu milo kak je dober range, kak bi ga mel, črnega pa ene 24 felne črne seveda
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja 50 let nazaj so mel pa lesene klopce noter pa si ga je tudi malokdo lahko privoščil. Ne vem kaj je tvoj point?
Govoril si o avtih vrednosti 60k €, zdej kažeš fotke vrednosti 13k€??
Ja enkrat je pa verjetno bilo vredno 60k€ pred 8mimi leti, pa še to verjetno modelno leto 98, torej? Luksuz v avtomobilih je iz leta v leto večji, tako da ne štekam tvojega pointa. Če pa je govora o okusu se pa nimamo kaj pogovarjati, vsake oči imajo svojega malarja in prav je tako
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Sicer nisem govoril o trenutno novih vozilih ampak konkretno o tem,ki pa Ni glih star 10+ let, ampak je letnik 2001 ..... in koliko je bilo po tvoje to vredno takrat....
In kje je ta, ki si ga gledal, vreden 60.000€?
bonk.gif
Takrat je bil toliko vreden. Pa poglej potem še plastiko na kakšni Laguni tistega letnika, pa boš ugotovil, da je ta v Mečki skoraj slabša. Isto s prvo A klaso. No, važno da si v Mečki.
cool-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
je pa tudi res, da v mecki bo vse na svojem mestu, še 20 let after, ko bo laguna ze 15 let v kocki
wink-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Takrat je bil toliko vreden. Pa poglej potem še plastiko na kakšni Laguni tistega letnika, pa boš ugotovil, da je ta v Mečki skoraj slabša. Isto s prvo A klaso. No, važno da si v Mečki.
cool-1.gif
Skoraj, skoraj... kot bi držal v eni roki plakat od Angeline Jolie, z drugo roko bi pa purana davil. Potem pa na koncu izjavil, da si ''skoraj'' Angelino nategnil...
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ta avto nima realne cene in je slikan v tujini.

Krneki.press

Pa se bomo vseeno peljali z njim po Mariboru Malcom, Cizi in jaz, zraven pa nabijali čefursko muziko
cheer.gif

Malcom, treba je edino vedet, da za tiste stvari, ki jih drago plačaš, še ni zagotovila, da so res dobre. Še Čepinovo dekle je povedalo, da se 430 spiderji dosti kvarijo. Kaj ti hasne potem, da daš zanj 300.000€, potem ga pa moraš vsakih nekaj mesecev voziti v IT na popravilo? Nič, važno, da je znamka, da so super nobl materiali in da je ego visok. Potem mehanske ure, ki lahko stanejo tudi po 100.000€, hkrati pa zaostajajo po nekaj sekund na dan ... Že res, da so delane ročno, da je pašček iz aligatorja, sama ura narejena iz najdražjih litin, a kaj, ko že v osnovi ne opravlja svoje funkcije tako, kot bi mogla.
Treba se je zavedati, da so določene cene enostavno neupravičeno prenapihnjene. Očitno si nekatere znamke to lahko privoščijo, ker pač obstajajo ljudje, ki na ceno ne rabijo gledati in tako razmetujejo enormne zneske za stvari, na katerih bi lahko kamot prišparali in namenili kakšen € za bolj koristne stvari. V osnovi draga storitev drago stane, ponavadi dobiš za več denarja, več muzike. Vendar pa je v našem svetu žal postalo tako, da je neka znamka draga le zaradi svojega imena, bogati jo seveda množično kupujejo, hkrati pa obstaja še ogromno drugih znamk s podobnimi produkti in po 100x nižjih cenah, ki si jjih lahko privošči večina. Pa dodajmo temu še slovensko faušljivost in željo po biti boljši od soseda pa smo hitro na tistem, o čemer sem prej govoril - o quasi bogataših, ki si kupujejo avto kot podaljšek kurca, ne pa recimo zato, ker so si ga s pridnim delom zaslužili.
priden.gif

Morda en manjši komentar, ko bo zala Urška znala parkirati "svojega" Ferrarija brez, da naredi vsaj 2.000€ škode na makini, bom njeno mnenje o pokvarljivosti vzel malo bolj resno. Do takrat pa lahko ostane pri svoji aktualni pesmi.
hysterical-1.gif